NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
11
5
2:15, Arena4
New York Giants - Carolina Panthers
több mint 2 éve
🤣Senkinek nem tűnt fel a 2.00,-perc
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
ozibozi
17 132
Deitroit 22- vel simázza a régi indiánosokat
több mint 2 éve
Kinzas ez a meccs is baszki rendesen...
több mint 2 éve
Rodaron
2 070
Ez megint mi fasz drive volt....
több mint 2 éve
Rodaron
2 070
Most kellene egy hosszú drive TD-vel, hogy ne jöhessen válasz, és akkor mi kezdhetjük a második félidőt.
több mint 2 éve
vanek úr
1 890
Ez egy sima blokk volt
több mint 2 éve
Kronos
779
Kosárlabdaban szép zárás lett volna
több mint 2 éve
na menjenek a picsába!
több mint 2 éve
Kronos
779
Shepre mindig lehet számítani
több mint 2 éve
Holding???
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
ozibozi
17 132
Ez nagy mázli volt más semmi
több mint 2 éve
Nem kepes fejlodni ..kb ugyanaz mint sz 1. evben! SajnosJones pedig kifejetetten gyengen kezd maLassú az agya, ha az első célpont nem jó mire vált másikra addig a fal nem tud kitartani.
yooker
ozibozi
több mint 2 éve
ozibozi
17 132
Jones pedig kifejetetten gyengen kezd maLassú az agya, ha az első célpont nem jó mire vált másikra addig a fal nem tud kitartani.
yooker
több mint 2 éve
Haba
640
DJ katasztrófa a zsebben. Mintha direkt belemozogna a sackbe
több mint 2 éve
Jones pedig kifejetetten gyengen kezd ma
több mint 2 éve
Udv!Sajnos egyelore az O is csak annyi amit szezon elott vartam....
több mint 2 éve
Atya ég DJ még hány szabad célpont kell???
több mint 2 éve
vanek úr
1 890
Mert nálunk aztán igazi géniusz volt. 🤓Fantasztikus hívás 3&22-re és még fumble isMcAdoo kifejezetten rossz hívásokat szokott szerintem nálunk hívni eddig.
Gorro
onDier
több mint 2 éve
Rodaron
2 070
Lehet itt megérte volna egy időkérés is
ozibozi
Lehet itt megérte volna egy időkérés isIgen szerintem is azt kellett volna
ozibozi
több mint 2 éve
Padoztatjuk, asszem pedagógiai jelleggel!jól látom, hogy Golladayt nem látom?Nekem nem hiányzik 😃
kristof
Kronos
több mint 2 éve
ozibozi
17 132
Lehet itt megérte volna egy időkérés is
több mint 2 éve
Ez az Ofal botrányos