New York Giants – Philadelphia Eagles
több mint 8 éve
www.streamhd.eu/nfl/philadelphia-eagles-vs-new-york-giants-live-stream-341.phprivonet.info/ch20.html
live.robinwidget.com/streamvideo8/philadelphia-eagles-vs-new-york-giants-live-stream-45491.html
wiz1.net/channel9
watch.ustvnow.com/guide HD
www.sportonline-tv.com/hd3.php
305sports.xyz/streams/stream-1/ HD, telefonról is
Szerkesztette: mustaine
több mint 8 éve
zsojti
4 063
vissza sprols és kész
több mint 8 éve
És hatodszorra sem ették meg, meglepőFőleg hogy Reich lenyilatkozta meccs előtt(!), hogy bepróbáljuk majd ezeket. 😀
MrMiksa
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
ozibozi
17 135
ez is hozzá
több mint 8 éve
safc4
338
Ez már védelem 😁
több mint 8 éve
Remélem a d kitart sokáig, mert az o megint gyenge.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
na tudunk mi is epic játékot hívni 😀 😀
több mint 8 éve
menjünk már haza. miért kellett ilyen korán nekimenni 11 pontos hátrányban? ráadásul ilyen hívással...
#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 8 éve
Ennek sok értelme volt 😀A QB futások úgyis bejöttek ma.
| Ja nem |
több mint 8 éve
eaglesfan1993
233
Hát ez megint nagyon okos hívás volt...
több mint 8 éve
Késő...hülyeség lenne részetekrőlNekimegyunk?lehet még korai. pontok kellenének a rossz kezdés után.
Janek
evergreen
Szesze
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
az letthülyeség lenne részetekrőlNekimegyunk?lehet még korai. pontok kellenének a rossz kezdés után.
Janek
evergreen
Szesze
több mint 8 éve
na mindegy. ez egy ritkafoszar hívás volt legalább.
több mint 8 éve
MrMiksa
3 787
És hatodszorra sem ették meg, meglepő
több mint 8 éve
KÖSZI!!! 😊
több mint 8 éve
Micsoda játék hívás. Bravó.
több mint 8 éve
vót az több is. Egy jó kapus sem tudja lereagálni a megpattanó lövést. Nincs olyan reflexmennyire ment el a kezétől? 5 centire?! Szerintem az nem olyan sok! Én fenntartom az állításom, hogy jó WR ezt behúzta volna... 😊azért szerintem egy jobb képességű wr ezt behúzta volna!honnan? kipattant másik oldalra : D
Gege55
ano92
Gege55
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
kishamisak ezek
több mint 8 éve
ozibozi
17 135
megvan az
több mint 8 éve
Hát ez jól sikerült. 😀😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
hülyeség lenne részetekrőlNekimegyunk?lehet még korai. pontok kellenének a rossz kezdés után.
Janek
evergreen
több mint 8 éve
mennyire ment el a kezétől? 5 centire?! Szerintem az nem olyan sok! Én fenntartom az állításom, hogy jó WR ezt behúzta volna... 😊azért szerintem egy jobb képességű wr ezt behúzta volna!honnan? kipattant másik oldalra : D
Gege55
ano92
több mint 8 éve
Nekimegyunk?Lehet csak ugrasztani probalunk majd.
Janek
több mint 8 éve
Nekimegyunk?lehet még korai. pontok kellenének a rossz kezdés után.
Janek
#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz