NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 682
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
New York Giants - Philadelphia Eagles
több mint 4 éve
Ez....... hagyjuk.....
több mint 4 éve
hát mondjuk ez a Wentz passz se volt valami pontos😊
több mint 4 éve
Kronos
779
Tate baszki én meg nem láttam őt jól játszani nálunkPedig a kevés olyan játékosunk között van,akire nem nagyon lehet panasz... vagy inkább úgy mondanám,a legkevésbé rosszak között van idén.
csebi
több mint 4 éve
Igaz a pats meccs oké meg múlt heti de többet várnék tőle még ennél isTate baszki én meg nem láttam őt jól játszani nálunkNa... azért ez erős, akkor nem sok meccsünket láttad idén...
csebi
Awesome88
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
De persze megint nem volt kinek dobni....
több mint 4 éve
20 yard bazzeg..
több mint 4 éve
Ez olyan, hogy a legjobb embereidet valaki tuti Wodoozza valami sátorba és ha bök egy tűt a lábába akkor jön egy season ending injury... Már csak a wodoo-s gyökeret kell megtalálni 😀
több mint 4 éve
Dehogyis, ne mond már, volt úgy..... 3 jó elkapása 😀Tate baszki én meg nem láttam őt jól játszani nálunknálunk is szar volt
csebi
MrMiksa
több mint 4 éve
ez tényleg nem igaz, volt több kifejezetten jó meccse is (bár ennek ellenére őszintén szólva én sem rajongok érte túlzottan)Tate baszki én meg nem láttam őt jól játszani nálunkNa... azért ez erős, akkor nem sok meccsünket láttad idén...
csebi
Awesome88
Szerkesztette: Szesze
több mint 4 éve
Jones-nak kb nem volt még pozitívan értékelhető megmozdulása ma..Phillyben Eli sem játszott vmi jól soha és most amennyi giants drukker van ez inkább idegen pálya
Szesze
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Awesome88
1 236
Tate baszki én meg nem láttam őt jól játszani nálunkNa... azért ez erős, akkor nem sok meccsünket láttad idén...
csebi
több mint 4 éve
MrMiksa
3 787
Tate baszki én meg nem láttam őt jól játszani nálunknálunk is szar volt
csebi
több mint 4 éve
Jones-nak kb nem volt még pozitívan értékelhető megmozdulása ma..
több mint 4 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Több drop, mint megtett yard...
több mint 4 éve
Tate baszki én meg nem láttam őt jól játszani nálunk
több mint 4 éve
Ma egyelőre nincs sok ideje Wentznek passzolniEz ellen a sec. ellen??? Pfff...4&hosszúra futás, ezt Surmó hívta???????biztonsági játék.. máshol is van ilyen
nagir
karmïgran
nagir
több mint 4 éve
Awesome88
1 236
És ti panaszkodtok a passz elleni védelmetekre??? 😀 😀 😀
több mint 4 éve
én mindkét csapat szinte összes meccsét láttam idén, hidd el, h ég és föld a különbség a két D között még így isEz ránk is állhat 😀Amúgy a védelem meccsben tart minket ezzel a szarral isez mondjuk vélhetően nem lesz hosszú távon igaz 😊
csebi
Szesze
dande
több mint 4 éve
Ez is alul dobott volt
több mint 4 éve
Ez ellen a sec. ellen??? Pfff...4&hosszúra futás, ezt Surmó hívta???????biztonsági játék.. máshol is van ilyen
nagir
karmïgran
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Ez pl okos volt.....
több mint 4 éve
Ez ránk is állhat 😀Amúgy a védelem meccsben tart minket ezzel a szarral isez mondjuk vélhetően nem lesz hosszú távon igaz 😊
csebi
Szesze
több mint 4 éve
4&hosszúra futás, ezt Surmó hívta???????biztonsági játék.. máshol is van ilyen
nagir