New York Giants - Washington Redskins
1 feliratkozó
több mint 5 éve
Awesome88
1 236
AZTAJÓISTENITNEKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
több mint 5 éve
akkor nem írtam volna be ilyet, most igen 😛3 pont kéne még sztem összesenHogy 17 pontos előnyről kapjatok ki egy csoportriválistól?!
Szesze
Várjunk csak, nekem ez valahonnan ismerős... 😀
pbalazs
több mint 5 éve
Lófasz nem lesz itt, szerintem nem is törik magukat a srácok. Megértem...3 pont kéne még sztem összesenHogy 17 pontos előnyről kapjatok ki egy csoportriválistól?!
Szesze
pbalazs
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
3 pont kéne még sztem összesenHogy 17 pontos előnyről kapjatok ki egy csoportriválistól?!
Szesze
Viselkedj felnőtt módjára, és gyere TV-t nézni a várba!
több mint 5 éve
safc4
338
3 pont kéne még sztem összesenLehet hogy már annyi se kellene de legyen meg azért 😂
Szesze
több mint 5 éve
3 pont kéne még sztem összesen
több mint 5 éve
safc4
338
Pont mondtam, hogy a jó öreg Flowers-en még nem is volt zászló... 😀Örüljünk hogy már nem minket boldogít 😂
GiantsMLBhunter
több mint 5 éve
Diszíz dö bigining of bjutiful frencsip? 😁DE SZÉP! 😉Buta vagy.Szerintem ne erőltesd...Amit leírták tökéletesen tudom. A problémát abban látom, hogy akkor vagyunk mindig gondban, ha ezeket a sablon play-eket hívjuk. Egysíkú, mint az elmúlt két év.Csak, hogy értsd a játék dinamikáját / menetét.Egy hete 4.-re DJ futott! Most elfogyott a kurázsi?Ezek most hívások voltak. Be kellett volna futni.Nem lehetett futni, mert ha megállítják lemegy az óra és még a FG sincs meg. Márpedig Gallman-ba én se bíznék annyira.
juz3r
Awesome88
juz3r
Előző meccsen negyedikre nem volt jó az FG, mivel a meccs vége volt, muszáj volt TD-t szerezni. Ezért all-in-all alapon, (plusz mivel volt folyosó) befutott vele.
Most félidő előtt voltunk, figyelni / managelni kellett az órát. Ha futunk, és nem jön össze, akkor 0 pont, mert lepörög az óra. Ezért próbáltak gyors passz játékokat, hogy hátha összejön a TD, ha nem akkor pedig 3 pont az FG-ből.
Jobb a 3 pont, mint a nulla. Jól jöhet a végén.
GiantsMLBhunter
juz3r
nagir
juz3r
nagir
több mint 5 éve
Jó drive volt. Jah, nem...
több mint 5 éve
Awesome88
1 236
Nem kérdés, hogy az most te vagy, de akkor erőltesd tovább nyugodtan... bár itt ez senkit nem érdekel.Buta vagy.Szerintem ne erőltesd...Amit leírták tökéletesen tudom. A problémát abban látom, hogy akkor vagyunk mindig gondban, ha ezeket a sablon play-eket hívjuk. Egysíkú, mint az elmúlt két év.Csak, hogy értsd a játék dinamikáját / menetét.Egy hete 4.-re DJ futott! Most elfogyott a kurázsi?Ezek most hívások voltak. Be kellett volna futni.Nem lehetett futni, mert ha megállítják lemegy az óra és még a FG sincs meg. Márpedig Gallman-ba én se bíznék annyira.
juz3r
Awesome88
juz3r
Előző meccsen negyedikre nem volt jó az FG, mivel a meccs vége volt, muszáj volt TD-t szerezni. Ezért all-in-all alapon, (plusz mivel volt folyosó) befutott vele.
Most félidő előtt voltunk, figyelni / managelni kellett az órát. Ha futunk, és nem jön össze, akkor 0 pont, mert lepörög az óra. Ezért próbáltak gyors passz játékokat, hogy hátha összejön a TD, ha nem akkor pedig 3 pont az FG-ből.
GiantsMLBhunter
juz3r
nagir
juz3r
több mint 5 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Itt mindenki Buta, hogy 14-3, nál a félidő előtt, inkább a biztos 3 pont és a lehetséges 7 pontot választottuk, a nulla vagy lehetséges 7 pont helyett. Nincs több kérdés.Buta vagy.Szerintem ne erőltesd...Amit leírták tökéletesen tudom. A problémát abban látom, hogy akkor vagyunk mindig gondban, ha ezeket a sablon play-eket hívjuk. Egysíkú, mint az elmúlt két év.Csak, hogy értsd a játék dinamikáját / menetét.Egy hete 4.-re DJ futott! Most elfogyott a kurázsi?Ezek most hívások voltak. Be kellett volna futni.Nem lehetett futni, mert ha megállítják lemegy az óra és még a FG sincs meg. Márpedig Gallman-ba én se bíznék annyira.
juz3r
Awesome88
juz3r
GiantsMLBhunter
juz3r
nagir
juz3r
több mint 5 éve
DE SZÉP! 😉Buta vagy.Szerintem ne erőltesd...Amit leírták tökéletesen tudom. A problémát abban látom, hogy akkor vagyunk mindig gondban, ha ezeket a sablon play-eket hívjuk. Egysíkú, mint az elmúlt két év.Csak, hogy értsd a játék dinamikáját / menetét.Egy hete 4.-re DJ futott! Most elfogyott a kurázsi?Ezek most hívások voltak. Be kellett volna futni.Nem lehetett futni, mert ha megállítják lemegy az óra és még a FG sincs meg. Márpedig Gallman-ba én se bíznék annyira.
juz3r
Awesome88
juz3r
GiantsMLBhunter
juz3r
nagir
juz3r
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Pont mondtam, hogy a jó öreg Flowers-en még nem is volt zászló... 😀
több mint 5 éve
juz3r
172
Buta vagy.Szerintem ne erőltesd...Amit leírták tökéletesen tudom. A problémát abban látom, hogy akkor vagyunk mindig gondban, ha ezeket a sablon play-eket hívjuk. Egysíkú, mint az elmúlt két év.Csak, hogy értsd a játék dinamikáját / menetét.Egy hete 4.-re DJ futott! Most elfogyott a kurázsi?Ezek most hívások voltak. Be kellett volna futni.Nem lehetett futni, mert ha megállítják lemegy az óra és még a FG sincs meg. Márpedig Gallman-ba én se bíznék annyira.
juz3r
Awesome88
juz3r
GiantsMLBhunter
juz3r
nagir
Hotty Toddy!
több mint 5 éve
szép védelem megint
több mint 5 éve
Szerintem ne erőltesd...Amit leírták tökéletesen tudom. A problémát abban látom, hogy akkor vagyunk mindig gondban, ha ezeket a sablon play-eket hívjuk. Egysíkú, mint az elmúlt két év.Csak, hogy értsd a játék dinamikáját / menetét.Egy hete 4.-re DJ futott! Most elfogyott a kurázsi?Ezek most hívások voltak. Be kellett volna futni.Nem lehetett futni, mert ha megállítják lemegy az óra és még a FG sincs meg. Márpedig Gallman-ba én se bíznék annyira.
juz3r
Awesome88
juz3r
GiantsMLBhunter
juz3r
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
juz3r
172
Amit leírták tökéletesen tudom. A problémát abban látom, hogy akkor vagyunk mindig gondban, ha ezeket a sablon play-eket hívjuk. Egysíkú, mint az elmúlt két év.Csak, hogy értsd a játék dinamikáját / menetét.Egy hete 4.-re DJ futott! Most elfogyott a kurázsi?Ezek most hívások voltak. Be kellett volna futni.Nem lehetett futni, mert ha megállítják lemegy az óra és még a FG sincs meg. Márpedig Gallman-ba én se bíznék annyira.
juz3r
Awesome88
juz3r
GiantsMLBhunter
Hotty Toddy!
több mint 5 éve
😂😋Majdnem írtam hogy végre csinált valamit a D 😆De hát ja, 12 emberrel csinált egy stopot... 😀
warr_b
GiantsMLBhunter
több mint 5 éve
Nah gyerünk Simba
több mint 5 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Majdnem írtam hogy végre csinált valamit a D 😆De hát ja, 12 emberrel csinált egy stopot... 😀
warr_b
több mint 5 éve
Majdnem írtam hogy végre csinált valamit a D 😆
több mint 5 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Néha látom a lane-ket, területet, ahova Barkley kivágna és kegyetlenül büntetne. Na de majd szezon második felében.DJ elég kamikaze.
De faszom a kurva támadó zászlókba....
több mint 5 éve
Megúsztuk...
több mint 5 éve
Fasznak kell kirúgni a stadionból...
több mint 5 éve
ez nagy igazság... 😉
GiantsMLBhunter