New York Giants - Washington Redskins
1 feliratkozó
több mint 5 éve
Amúgy nem gondoltam volna h ez a védelem bmeik csapat ellen tud dominálni 3 négyesen keresztülMert velünk még nem játszottatok.
csebi
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Amúgy nem gondoltam volna h ez a védelem bmeik csapat ellen tud dominálni 3 négyesen keresztülszépen visszajöttek, már az előző meccs második félideje is jó volt
csebi
több mint 5 éve
Amúgy nem gondoltam volna h ez a védelem bmeik csapat ellen tud dominálni 3 négyesen keresztül
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
safc4
338
Kimentem cigizni és td 🤣 szóval a redskins 3 turnoverbol -4 pontot szedett össze 🤔
több mint 5 éve
MA? 🤣😳Mondjuk ilyen balfasz módon kár volt berakni szerencsétlent egy már elkúrt meccsre...Ma mindent elszúrtok valamivel??? 😮
warr_b
nagir
több mint 5 éve
Szép visszahordás, kár hogy hiába.Amúgy mindegyik meccsünkön kikúrt sok zászló van...
több mint 5 éve
Mondjuk ilyen balfasz módon kár volt berakni szerencsétlent egy már elkúrt meccsre...Ma mindent elszúrtok valamivel??? 😮
warr_b
Szerkesztette: nagir
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
Épp írni akartam 😊 ezt a flag festet amúgy ...Most jön a feltámadás! | Run, pass, pass, punt. |Még jobb b+... 😆
warr_b
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Peppers ma eddig is kurva jó volt, most felrakta a koronátPlusz rombolja Simba megítélését. Legalább még kevésbé lesznek ilyen hangok, hogy "Simbát kellett volna draftolni Jones helyett"
Szesze
több mint 5 éve
Mondjuk ilyen balfasz módon kár volt berakni szerencsétlent egy már elkúrt meccsre...jah, ez így szerintem is faszság volt
warr_b
több mint 5 éve
Mondjuk ilyen balfasz módon kár volt berakni szerencsétlent egy már elkúrt meccsre...
több mint 5 éve
Most jön a feltámadás! | Run, pass, pass, punt. |Még jobb b+... 😆
warr_b
több mint 5 éve
Peppers ma eddig is kurva jó volt, most felrakta a koronát
több mint 5 éve
Awesome88
1 236
Most jön a feltámadás! | Run, pass, pass, punt. |A D-nk feltámadt ezen a meccsen 😀
warr_b
több mint 5 éve
DEFENSE 😮 😮
több mint 5 éve
Fumblika 😄Intecse!
warr_b
Bocs...
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
Most jön a feltámadás! | Run, pass, pass, punt. |
több mint 5 éve
Fumblika 😄
több mint 5 éve
pfff 2
több mint 5 éve
JááááJ
több mint 5 éve
Daniel "Houdini - Lamar Jackson" JonesEli Manning JR.
GiantsMLBhunter
több mint 5 éve
Édes faszom, ezt a sok lyukas kezű balfaszt, hát nem egy beszappanozott hal az az ember basszameg...
több mint 5 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Daniel "Houdini - Lamar Jackson" Jones
több mint 5 éve
azta 😊
több mint 5 éve
"Az ég kék, a fű zöld, a víz nedves, mi pedig szépek vagyunk!"Diszíz dö bigining of bjutiful frencsip? 😁DE SZÉP! 😉Buta vagy.Szerintem ne erőltesd...Amit leírták tökéletesen tudom. A problémát abban látom, hogy akkor vagyunk mindig gondban, ha ezeket a sablon play-eket hívjuk. Egysíkú, mint az elmúlt két év.Csak, hogy értsd a játék dinamikáját / menetét.Egy hete 4.-re DJ futott! Most elfogyott a kurázsi?Ezek most hívások voltak. Be kellett volna futni.Nem lehetett futni, mert ha megállítják lemegy az óra és még a FG sincs meg. Márpedig Gallman-ba én se bíznék annyira.
juz3r
Awesome88
juz3r
Előző meccsen negyedikre nem volt jó az FG, mivel a meccs vége volt, muszáj volt TD-t szerezni. Ezért all-in-all alapon, (plusz mivel volt folyosó) befutott vele.
Most félidő előtt voltunk, figyelni / managelni kellett az órát. Ha futunk, és nem jön össze, akkor 0 pont, mert lepörög az óra. Ezért próbáltak gyors passz játékokat, hogy hátha összejön a TD, ha nem akkor pedig 3 pont az FG-ből.
Jobb a 3 pont, mint a nulla. Jól jöhet a végén.
GiantsMLBhunter
juz3r
nagir
juz3r
nagir
warr_b