NFL eredménykövetés - 9 aktív topik
Chicago Bears - Green Bay Packers
61
12
19:00, NET4+
Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
53
17
19:00, ARENA4
New Orleans Saints - Cleveland Browns
36
9
19:00
New England Patriots - Los Angeles Rams
25
12
New York Jets - Indianapolis Colts
16
9
RedZone week 11
10
5
19:00-től, Net4+
Miami Dolphins - Las Vegas Raiders
7
5
Detroit Lions - Jacksonville Jaguars
3
3
19:00, DAZN
Tennessee Titans - Minnesota Vikings
3
2
New York Jets - New England Patriots
több mint 2 éve
Még simán elbukhatjuk de valahogy már nem is tud érdekelni...Az a bajom hogy szarok vagyunk de nem annyira hogy értékelhető helyen tudjunk draftolni, így ezt a fostengert görgetjük tovább mert változtatni nem tudunk..
Nyerünk vagy veszítünk teljesen mindegy, ez az O jelenleg liga alja...
Castleai01
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Legyünk őszinték, ha nincs az a roughing the passer hívás és marad az interception visszahordás TD-re esélyünk sem lett volna nyerni ma...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 008
Kerdeztem is oket h WTF tortent.Jogos bár a Raiders nem parádézott pedig elég jó kerete van.Mar miert is? Azert mert az elso HC szerepe nem sikerult? Ebbol tudni lehet, nemar….En csak arra utaltam h Bradyt is BB-t is rengetegszer le akartak valtani amikor szarul ment, nemde?Jó de JMD ről tudni lehet hogy hogy csak koordinátornak jó. Viszont nálunk pont ő vagy hasonló offense felfogású ember kéne.
Amugy jobban allunk mint a Raiders…
Meleg JMD szeke…
Lúdas Solymi
southmiki
Lúdas Solymi
southmiki
De azert anno a Patset is simazta a Bills, aztan SB lett a vege.
több mint 2 éve
Egyszer volt Budán kutyavásár. Wilson takarodj
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Még simán elbukhatjuk de valahogy már nem is tud érdekelni...Nyerünk vagy veszítünk teljesen mindegy, ez az O jelenleg liga alja...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
southmiki
646
Sikerül elcseszni a legvégén?Nem csodálkoznék a az offenset hamar leparancsolják a deff ezért fáradt.;(
vpi
több mint 2 éve
kezdődik az f1, ne szórakozzatok már 😊
több mint 2 éve
Ez a Bledsoe -Bryant DB duó nem erős.
több mint 2 éve
Sikerül elcseszni a legvégén?
több mint 2 éve
Uche vs. RB... 😛
több mint 2 éve
southmiki
646
Jogos bár a Raiders nem parádézott pedig elég jó kerete van.Mar miert is? Azert mert az elso HC szerepe nem sikerult? Ebbol tudni lehet, nemar….En csak arra utaltam h Bradyt is BB-t is rengetegszer le akartak valtani amikor szarul ment, nemde?Jó de JMD ről tudni lehet hogy hogy csak koordinátornak jó. Viszont nálunk pont ő vagy hasonló offense felfogású ember kéne.
Meleg JMD szeke…
Lúdas Solymi
southmiki
Lúdas Solymi
több mint 2 éve
southmiki
646
Nem azt mondom hogy passzolja szét a Jets de az hogy ennyi labadaszerzésből semmit nem tud kezdeni az offense az kritikán aluli.Most hoznám be Zappet megnézni mit tud .Felesleges, futtatni kell az órát. Kapjon Zappe is egész meccseket.
southmiki
Nomac
több mint 2 éve
Apex
2 975
Amúgy igazából tök nyolc így is úgy is megvagyunk lőve jövőre, ha Zach így folytatja..
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 2 éve
azért ne szórakozzunk már!
több mint 2 éve
Willie Parker
15 365
Brady visszatér és bebizonyítja, h BB-nek szüksége van ráEn csak arra utaltam h Bradyt is BB-t is rengetegszer le akartak valtani amikor szarul ment, nemde?Jó de JMD ről tudni lehet hogy hogy csak koordinátornak jó. Viszont nálunk pont ő vagy hasonló offense felfogású ember kéne.
Meleg JMD szeke…
Lúdas Solymi
southmiki
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 008
Mar miert is? Azert mert az elso HC szerepe nem sikerult? Ebbol tudni lehet, nemar….En csak arra utaltam h Bradyt is BB-t is rengetegszer le akartak valtani amikor szarul ment, nemde?Jó de JMD ről tudni lehet hogy hogy csak koordinátornak jó. Viszont nálunk pont ő vagy hasonló offense felfogású ember kéne.
Meleg JMD szeke…
Lúdas Solymi
southmiki
több mint 2 éve
southmiki
646
MJ-től nem kértek sokat, de amit kértek megoldotta 😀 Vicces ez a magyar kommentátor.vergődik mint hal a parton 😊
Nomac
több mint 2 éve
Részemről irónia volt... 😀Az olyan messze van mint Makó JeruzsálemtőlAmúgy Pats miért akar passzolni? lol csak futassák le az órát, úgy sem tudunk visszajönni. Nem értem.Építjük Mac önbizalmát... 😉
Apex
Talán? 😛
Castleai01
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
Most hoznám be Zappet megnézni mit tud .Felesleges, futtatni kell az órát. Kapjon Zappe is egész meccseket.
southmiki
több mint 2 éve
MJ-től nem kértek sokat, de amit kértek megoldotta 😀 Vicces ez a magyar kommentátor.
több mint 2 éve
Az olyan messze van mint Makó JeruzsálemtőlAmúgy Pats miért akar passzolni? lol csak futassák le az órát, úgy sem tudunk visszajönni. Nem értem.Építjük Mac önbizalmát... 😉
Apex
Talán? 😛
Castleai01
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
southmiki
646
Most hoznám be Zappet megnézni mit tud .
több mint 2 éve
ilyennel kellett volna kezdeni az előző drive-ot is, fasznak kell túlgondolni