NFL Draft 2014 - 2. nap
több mint 10 éve
7 WR ment ki a második körben.Van egy olyan érzésem, hogy a harmadikban is az egyik pickre jön még egy. (mármint nekünk 😀 )
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Közben milyen finom Samsung reklám az nfl.com-on
több mint 10 éve
G0007
463
nem tudtam, hogy már ilyen szempontból is ismerik a játlkosok képességeit 😀Jól értettem Millent, "tough, tough sucker"? 😀tenorxigen 😀Negritis
am Roby , aztán Cody...kiváncsi vagyok mi lesz a 3. pick. Boby van ?😀
több mint 10 éve
Na, McCarront a Texansba!
több mint 10 éve
ez is lolkomolyan, az aktuális SB győzteseknek divat lett ez a sok szar reach választás? 😀
több mint 10 éve
Túl korai ez a Seattlenek, nem érzik ők ezt. Majd a kukázásnál.
több mint 10 éve
ez kemény 😀😀
több mint 10 éve
Hát, nem ő fogja megvédeni Wilsont a rams DL-től. 😀
több mint 10 éve
Carroll még mindig recruitol draft helyett 😀
több mint 10 éve
Na az első udfa nem? xD ki gondolta volna, hogy pont a Seattle
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
na ez reach
több mint 10 éve
Jól értettem Millent, "tough, tough sucker"? 😀tenorxigen 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Miami baszki 😀A sikeresség szempontjából nektek sem lesz normális választásotok, Tannehillt eltemethetjük egy éven belül.
több mint 10 éve
Jól értettem Millent, "tough, tough sucker"? 😀
több mint 10 éve
Miaminek van liga legfosabb | rasszista | OL-je, gyenge a futójáték, passznál agyonverik Tannehillt....hmm, sztem DB leszBorbinhoso close...
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Szerintem nem fog játszani 4 évet már.Ja, ez tényleg adta magát és szerintem ez abszolút nem rossz pick. A jövőt is szem előtt kell tartani, Garoppolo tanul 2-3 évig egy elit mögött.StezGondolod? Brady szvsz még bőven játszani fog mire ez a gyerek végére ér a rookie contractjának. Szvsz ez egy sima Mallett 2 húzás, valaki kell Posterboy mögé. Ez viszont azt is jelenti, hogy a Houstonnal valószínűleg már megállapodtak a Mallet trade-ben, mert ha nem, akkor a Houston ezek után nem sokat kínálna, tudva, hogy úgyis megkapja.peterk2005
több mint 10 éve
miért nekünk úgy tűnik sikerült 3/x-l vagy ugye a Hawksjól kiszúrtak megint a Texans-l 😀dandeCsak nem a 3/1-gyel akarnak franchise qb-t draftolni...baggio
több mint 10 éve
Ja, ez tényleg adta magát és szerintem ez abszolút nem rossz pick. A jövőt is szem előtt kell tartani, Garoppolo tanul 2-3 évig egy elit mögött.StezGondolod? Brady szvsz még bőven játszani fog mire ez a gyerek végére ér a rookie contractjának. Szvsz ez egy sima Mallett 2 húzás, valaki kell Posterboy mögé. Ez viszont azt is jelenti, hogy a Houstonnal valószínűleg már megállapodtak a Mallet trade-ben, mert ha nem, akkor a Houston ezek után nem sokat kínálna, tudva, hogy úgyis megkapja.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)