NFL Draft 2014 - 2. nap
több mint 10 éve
Én szurkolok Jimmynek remélem összejön neki. Sztem a Pats szurkolók is 😛 😀 (meg BB is 😀)
több mint 10 éve
jól kiszúrtak megint a Texans-l 😀dandeCsak nem a 3/1-gyel akarnak franchise qb-t draftolni...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Mint Geno!Ja, ez tényleg adta magát és szerintem ez abszolút nem rossz pick. A jövőt is szem előtt kell tartani, Garoppolo tanul 2-3 évig egy elit mögött.StezMint Painter?Bazzani
több mint 10 éve
Miaminek van liga legfosabb | rasszista | OL-je, gyenge a futójáték, passznál agyonverik Tannehillt....hmm, sztem DB lesz
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Painter nem 2. körös QB volt, Painter konkrétan az UDFA szintet súrolta.Ja, ez tényleg adta magát és szerintem ez abszolút nem rossz pick. A jövőt is szem előtt kell tartani, Garoppolo tanul 2-3 évig egy elit mögött.StezMint Painter?Bazzani
több mint 10 éve
Ja, ez tényleg adta magát és szerintem ez abszolút nem rossz pick. A jövőt is szem előtt kell tartani, Garoppolo tanul 2-3 évig egy elit mögött.Stezés aztán Meki...
több mint 10 éve
jól kiszúrtak megint a Texans-l 😀dandeMcCarron jó lesz oda.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
empty ne pofázz, nem hallani semmit 😀
több mint 10 éve
jól kiszúrtak megint a Texans-l 😀dandeMallett traderől már nem is pletyiznek?
több mint 10 éve
jól kiszúrtak megint a Texans-l 😀dandeviszik Mettenbergert
több mint 10 éve
csak azt nem tudom, hogy Logan Thomas hova csúszik még...
több mint 10 éve
Ja, ez tényleg adta magát és szerintem ez abszolút nem rossz pick. A jövőt is szem előtt kell tartani, Garoppolo tanul 2-3 évig egy elit mögött.StezMint Painter?
több mint 10 éve
jól kiszúrtak megint a Texans-l 😀dandeSavage
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Garoppolo = Phil Dunphy mínusz 15 év arcra
több mint 10 éve
Ja, ez tényleg adta magát és szerintem ez abszolút nem rossz pick. A jövőt is szem előtt kell tartani, Garoppolo tanul 2-3 évig egy elit mögött.
több mint 10 éve
Ez egy kib@szott vicc.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
mallet projekt bebukott 😀peachMármint a Brady experiment
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
jól kiszúrtak megint a Texans-l 😀
több mint 10 éve
G0007
463
Brady parázhat 😀
több mint 10 éve
Gerappa Pats 😀
több mint 10 éve
Annyira adta magát 😊
---
több mint 10 éve
Pats Garoppolo. 😀 😀 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Brady officially kiégett 😀