NFL Draft 2014 - 2. nap
több mint 10 éve
Hát faszom, nem azzal van bajom, hogy DE-t vittünk, hanem hogy Ealy akkora bust lesz, mint az állat....És eggyel utánunk elviszik Allen Robinsont, gyönyörű....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
faszom reméltem, hogy lejön hozzánk robinson
több mint 10 éve
Grigs akarta ezt, hidd el, ő odáig van az ilyen lomha köcsög OL-ekért, ő erőlteti ezeket minden évben, ugyanezt baszta el már tavaly isennél a Martin pick is jobb lett volnaNem biztos hogy Grigs akarta elvileg nem ő a coachdande
hát én leiszom magam, anyád GrigsStez
több mint 10 éve
ez most golden globe gála vagy draft? 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Ealy-t Sam öltöztette
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
a csicsa már meg van
több mint 10 éve
végülis Hardy és Johnson mögött nincs lényeges depht, szóval ebből a szempontból jogosEaly a Panthersbe, hmmNewmanhiányposztatapapa
más kérdés, hogy 100-szor nagyobb need az OL és WR még mindig
több mint 10 éve
OL-t fog játszani 😊Ealy a Panthersbe, hmmNewmanhiányposztatapapa
több mint 10 éve
ennél a Martin pick is jobb lett volnaNem biztos hogy Grigs akarta elvileg nem ő a coach
hát én leiszom magam, anyád GrigsStez
több mint 10 éve
De kurva boldog 😀
több mint 10 éve
Irshey most is be volt baszva 😀Chargers LTasszem elvonón van 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
ennél a Martin pick is jobb lett volnahát én leiszom magam, anyád Grigs
több mint 10 éve
Ezt már nem lehetett kihagyni Panthers nem csinálja rosszul
több mint 10 éve
mondjuk érthető 😀
több mint 10 éve
höri reakciója 😀😀😀
több mint 10 éve
Martin maradjon addig a Green Roomban amíg el nem visszük 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Irshey most is be volt baszva 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
G0007
463
én mlb-re számítottam, vagy ol-re 2. körben de ők tudják. visszahordónak alkalmazzák szerintem majndem biztos , szal nem olyan rossz ez. nagy needünk amúgy sincscody szerintem holliday helyett kellett visszahordásokra, meg red zone szitukraG0007de oda meg minek a 2. kör? ez a bajom veleNegritis
több mint 10 éve
Morgan Moses előtt, kajak 😀
több mint 10 éve
Foldesi26
317
Jags a Pats elé tradelt. Remélem nem Fiedorowiczért jönnek 😕 (Plot twist, a Pats akkor se húz majd TE-t, ha bent lesz CJ)
több mint 10 éve
Grigs zseniális első évet nyomott, azóta abból él és konkrétan csak szar dolgokat húz meg