NFL Draft 2014 - 2. nap
több mint 10 éve
Mewhort 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Na ő ki? Vki pár sort írna róla ?😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Húzzuk inkább Harrisont, 3 évre lenne WR 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Pagano szarik a pickre, ő csajozik inkább 😀
több mint 10 éve
Jimmy-n kívül ki van még a green roomban?Dexxter TailorMartin, Ealy, Moses
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Elhozzuk mi Nixet 3-4be a bdsrstntBorbinhonem kőőő
több mint 10 éve
Mayock alapból hülyeegy újabb overrated playerDripMayock szerint future all-pro 😀Hall Of Green
több mint 10 éve
Letrade belefér plusz pickért. Bár Brooks még bent van, ő megérheti 3.-ban.Safetyt talán később, bár eléggé mennek kifelé, nem tudom, hogy Dixon vagy Loston mondjuk bent marad-e 5. körre. Már nem biztosdandeHarmadik körre ötletem sincs kit/kiket húzunk talán egy CB? Lehet megint fel is jövünk odaadva másik 3. körünket vagy 5.-tdandeMég van Safety és CB is szerencsére, jól alakulnak a dolgok! Sőt, OL-mélyítés is simán benne van, még DL is. Van választási lehetőség bőven.Hulkeinstein
több mint 10 éve
Elhozzuk mi Nixet 3-4be a bdsrstnt
több mint 10 éve
Jimmy-n kívül ki van még a green roomban?Dexxter TailorMartin, Ealy
több mint 10 éve
Safetyt talán később, bár eléggé mennek kifelé, nem tudom, hogy Dixon vagy Loston mondjuk bent marad-e 5. körre. Már nem biztosHarmadik körre ötletem sincs kit/kiket húzunk talán egy CB? Lehet megint fel is jövünk odaadva másik 3. körünket vagy 5.-tdandeMég van Safety és CB is szerencsére, jól alakulnak a dolgok! Sőt, OL-mélyítés is simán benne van, még DL is. Van választási lehetőség bőven.Hulkeinstein
több mint 10 éve
paralell future max 😀 még pár évig minden Sherman hasonmás az leszegy újabb overrated playerDripMayock szerint future all-pro 😀Hall Of Green
több mint 10 éve
Brooks+desirHarmadik körre ötletem sincs kit/kiket húzunk talán egy CB? Lehet megint fel is jövünk odaadva másik 3. körünket vagy 5.-tdandeMég van Safety és CB is szerencsére, jól alakulnak a dolgok! Sőt, OL-mélyítés is simán benne van, még DL is. Van választási lehetőség bőven.Hulkeinstein
több mint 10 éve
Még egy tucat magasan jegyzett prospect benn van jah.Harmadik körre ötletem sincs kit/kiket húzunk talán egy CB? Lehet megint fel is jövünk odaadva másik 3. körünket vagy 5.-tdandeMég van Safety és CB is szerencsére, jól alakulnak a dolgok! Sőt, OL-mélyítés is simán benne van, még DL is. Van választási lehetőség bőven.Hulkeinstein
több mint 10 éve
Jimmy-n kívül ki van még a green roomban?
több mint 10 éve
még az jutott eszembe hogy éppen a Texans behúzhatja Jimmyt és akkor egész jól jártak.
több mint 10 éve
egy újabb overrated playerDripMayock szerint future all-pro 😀
több mint 10 éve
Harmadik körre ötletem sincs kit/kiket húzunk talán egy CB? Lehet megint fel is jövünk odaadva másik 3. körünket vagy 5.-tdandeMég van Safety és CB is szerencsére, jól alakulnak a dolgok! Sőt, OL-mélyítés is simán benne van, még DL is. Van választási lehetőség bőven.
több mint 10 éve
lassan csak sorra kerülünk mi is 😊