NFL Draft 2016
5 feliratkozó
több mint 8 éve
Most nézegettem a Jacksonville rostert és kiegészülve az idei pickekkel, rá kell jönnöm, hogy bitang #D épül ott
több mint 8 éve
Ja Ravens bocs nem TampaDe melyik csapat, en azt kerdem.Csak huztunk Guardot. Most ki jon?Ott írtam 😉
ulpianus
dande
ulpianus
Na jól összekevertem, a Ravens váalsztott és aztán Tampa, gyorsan pörögnek itt az események
Szerkesztette: dande2
több mint 8 éve
De melyik csapat, en azt kerdem.Csak huztunk Guardot. Most ki jon?Ott írtam 😉
ulpianus
dande
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Csak huztunk Guardot. Most ki jon?Ott írtam 😉
ulpianus
több mint 8 éve
Csak huztunk Guardot. Most ki jon?
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
S még egy Eric a Secondarybe, Eric Murray
több mint 8 éve
Mer ki az aki megállítja ,hogy pályát lásson ? 3 ILB-nk, abból egy 3 éve bizonyítja, hogy szar, 1 meg UDFA volt tavaly, simán kezdő is lehet.Nem sok pályát fog látni, de mélységnek megtesziChargers: Joshua Perry.... hááát, OLB....itt aztál lesz LB hegy3-4-ben ő ILB.
Chargers LT
vassadi
Chargers LT
több mint 8 éve
2-3 éve azt mondjuk hogy ilyen jó az Oakland meg a Jax, kiröhögtek volna, ezért szép ez a sport, vagy mennyit dobott rajtuk PM hozzánk igazolása
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Amúgy én attól is sokat várok, hogy már nem Babich a DC. Az a pasi LB edzőnek is szar(részvétem Chargers). Todd Wash szerintem adhat akkora szikrát a Dnek, mint Olson érkezése tavaly az Onak.win now mode, különben bradleyt kibasszákNagyon megy ez a draft a Jaxnek. Mi van velük idén? 😀Szerintem ez egy elég korrekt pick, de halljuk Iktriad véleményét is 😀Örülünk Vincent.
MirrMurr
iktriad
MirrMurr
Löfli
több mint 8 éve
Egy kicsit én is az lettem 😊 Meg hát medencés otthonuk van 😀Stez jax szurkoló lett 😀Nagyon megy ez a draft a Jaxnek. Mi van velük idén? 😀Szerintem ez egy elég korrekt pick, de halljuk Iktriad véleményét is 😀Örülünk Vincent.
MirrMurr
iktriad
MirrMurr
Heisman Trophy
több mint 8 éve
Már nem Gene Smith a góré. Caldwell meg belejött a GMkedésbe. (Meg van egy kis mázlink is idén).Nagyon megy ez a draft a Jaxnek. Mi van velük idén? 😀Szerintem ez egy elég korrekt pick, de halljuk Iktriad véleményét is 😀Örülünk Vincent.
MirrMurr
iktriad
MirrMurr
több mint 8 éve
Stez jax szurkoló lett 😀Nagyon megy ez a draft a Jaxnek. Mi van velük idén? 😀Szerintem ez egy elég korrekt pick, de halljuk Iktriad véleményét is 😀Örülünk Vincent.
MirrMurr
iktriad
MirrMurr
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Dupla vagy semmi.Nagyon megy ez a draft a Jaxnek. Mi van velük idén? 😀Szerintem ez egy elég korrekt pick, de halljuk Iktriad véleményét is 😀Örülünk Vincent.
MirrMurr
iktriad
MirrMurr
több mint 8 éve
win now mode, különben bradleyt kibasszákNagyon megy ez a draft a Jaxnek. Mi van velük idén? 😀Szerintem ez egy elég korrekt pick, de halljuk Iktriad véleményét is 😀Örülünk Vincent.
MirrMurr
iktriad
MirrMurr
több mint 8 éve
Nagyon megy ez a draft a Jaxnek. Mi van velük idén? 😀Szerintem ez egy elég korrekt pick, de halljuk Iktriad véleményét is 😀Örülünk Vincent.
MirrMurr
iktriad
több mint 8 éve
Jax idén PO-ba megy
több mint 8 éve
egy fiatalember lett 😊
több mint 8 éve
Jött a DB.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Szerintem ez egy elég korrekt pick, de halljuk Iktriad véleményét is 😀Örülünk Vincent.
MirrMurr
több mint 8 éve
Ez is kurva jó választás, Jaxre meg a Raiderre vagyok a legkíváncsibb a Ravens után.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Nice pick! Következőt a medencésfiú jelenti be? 😀
több mint 8 éve
Nem sok pályát fog látni, de mélységnek megtesziChargers: Joshua Perry.... hááát, OLB....itt aztál lesz LB hegy3-4-ben ő ILB.
Chargers LT
vassadi
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Szerintem ez egy elég korrekt pick, de halljuk Iktriad véleményét is 😀
több mint 8 éve
Jaguarok vért ittak? ennyi jó picket
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018