NFL Draft 2024 kibeszélő
2 feliratkozó
7 hónapja
nah jóccakát, sztem holnap nem leszek
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
hát, a sok szép emlék miatt nem könnyen, de igenmost már tényleg csak Zach hiányzik a Pittsburg Wilsonsbólodaadnátok a kezdő QB-t? 😀
Negritis, a vajda
Klaci79
7 hónapja
Klaci79
22 220
most már tényleg csak Zach hiányzik a Pittsburg Wilsonsbólodaadnátok a kezdő QB-t? 😀
Negritis, a vajda
7 hónapja
most már tényleg csak Zach hiányzik a Pittsburg Wilsonsból
7 hónapja
Klaci79
22 220
Hát jó lesz ez...szinte meseszerű ez a draft eddig
7 hónapja
shagi0206
10 922
Bengals még1 DT
7 hónapja
2-3 körös reach CB, mikor Tampa vagy Khyree Jackson bent van. Tipikus Balfék pick.Carter remek pick a Billstől.na mit mondasz? 😊
Nah go ik valami vicceset.Balfék nem tud jót húzni 2. nap, szóval az lesz.
Sixo
iktriad
shagi0206
7 hónapja
shagi0206
10 922
Carter remek pick a Billstől.na mit mondasz? 😊
Nah go ik valami vicceset.Balfék nem tud jót húzni 2. nap, szóval az lesz.
Sixo
iktriad
7 hónapja
Klaci79
22 220
Mivel a Steelers tavaly elvitte a szintén problémás Washingtont, szerintem itt már egy ilyen LB simán benne van a kalapban. Létszámra megvagyunk, de mivel jó CB-t már nem látok bent, jöhetne Wilson...
7 hónapja
Carter remek pick a Billstől.Nah go ik valami vicceset.Balfék nem tud jót húzni 2. nap, szóval az lesz.
Sixo
7 hónapja
labo7
456
Tez Walker is csúszik.Lyukaskezű dropkirály, aki néha elfelejti trackelni a labdát és fogalma sincs merre van az. Erre még jön, hogy limitált route runner és merev a srác. Nincs itt igazán helye day 2.
Sixo
7 hónapja
Tudom, egykori Houstoni baptista, ma már houstoni keresztény.Arra gondoltam ,hogy FCSez iktriad pickHowie Roseman engem másol. A 2. GM Game pickemet viszi már el Mitchell után. De én a 6. körben vittem Huntot. 😀
Sixo
iktriad
Sixo
7 hónapja
Klaci79
22 220
mondjuk az hogy valakinek kivesznek egy szalagot még a profi liga előtt az nálam instant udfa lenneazért feltételezem a csapatoknak erre nagyobb rálátásuk van, mint egy-egy szurkolónak...a jobb szalag nélküli udfák aztán elkelnének már a 7. körben, majd a legjobbak a 6.ban és indulnának ismét fölfelé 😊
Negritis, a vajda
7 hónapja
DT pick, ment a dislike, a kevés normális egyike aki még bent volt.
7 hónapja
Arra gondoltam ,hogy FCSez iktriad pickHowie Roseman engem másol. A 2. GM Game pickemet viszi már el Mitchell után. De én a 6. körben vittem Huntot. 😀
Sixo
iktriad
7 hónapja
casaubon
2 391
Minek ennyi LB a packersbe?Mert alig volt eddig. Ott van Walker, mellette McDuffie borderline kezdo, rajtuk kivul csak olyanok, akiket csak a special teamben lehet felkuldeni
Sixo
7 hónapja
végére azért szépen felpörögtünk
7 hónapja
mondjuk az hogy valakinek kivesznek egy szalagot még a profi liga előtt az nálam instant udfa lenne