NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 498
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
NFL Draft 2024 kibeszélő
2 feliratkozó
7 hónapja
labo7
456
Franklin lassan kicsúszik a 3. körből isEgysíkú deep threat, aki még annak se igazán jó (4.41 175-tel) és szörnyű a mozgáskoordinációja, így se short se intermediate nem használható rookie évében.
shagi0206
7 hónapja
csak húzott RB-t a packs
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Klaci79
22 220
Liufau Wilson előtt ???ott is úgy látszik komolyabb az az orvosi probléma
Sixo
7 hónapja
Liufau Wilson előtt ???Az hagyján, de ilyen névvel, hogy hogy nem a Maristre járt? 😀
Sixo
7 hónapja
Klaci79
22 220
Franklin lassan kicsúszik a 3. körből isnem elég jó az a srác....miután kihúztam az egyik ligában, jobban utánanéztem
shagi0206
7 hónapja
Szia Uram! Egy Troy Franklin erdekel? Hat ja.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
7 hónapja
shagi0206
10 922
Franklin lassan kicsúszik a 3. körből is
7 hónapja
nah a mavs megint bucira verte a clipperst
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Na a Ninersél kanos a GMMég egy ilyen és John Lynchelést helyez kilátásba.
Wester
7 hónapja
labo7
456
Elhoztuk a képzetlen hoppoló szar lábmunkás 24 éves guardot lol.
7 hónapja
Sose voltam. Titokban belülről bomlasztom a szurkolói bázist.Ha TE lesz a 49ers pick…felmondasz, mint 9ers fan? 😀
labo7
shagi0206
labo7
7 hónapja
shagi0206
10 922
NFL.com behaluzott egy Colts picket.nem, nézd meg, hogy az a pick volt náluk is 😀
Sixo
7 hónapja
labo7
456
Sose voltam. Titokban belülről bomlasztom a szurkolói bázist.Ha TE lesz a 49ers pick…felmondasz, mint 9ers fan? 😀
labo7
shagi0206
7 hónapja
shagi0206
10 922
Imádjuk a Punit
7 hónapja
Ez a Zinter gyerek nagyon jól nézett ki, de az a sérülés...huhhHa felépül steal. A csávó egy igazi leader évek óta. Michiganben.
Klaci79
7 hónapja
Kellett ember az O falba is így azt mondom oké. Remélem a sérülésből jól tér vissza, meg aztán nem is kell day1 kezdeni.
7 hónapja
Klaci79
22 220
Ez a Zinter gyerek nagyon jól nézett ki, de az a sérülés...huhh
7 hónapja
Na ez egy jó poén volt.Akkor azért ásítol a képen.4 órát aludtam az elmúlt 40 órában, úgy hogy kétszer voltam dolgozni is. Most már mindent értesz? 😀ez gyenge lett még tőled is 😀Remélem az első fizetéséből vesz egy Dacia Dustert.na jöhet a WREgy jó Roman Wilson?
Klaci79
Sixo
iktriad
shagi0206
iktriad
Sixo