NFL Draft 2024 kibeszélő
2 feliratkozó
7 hónapja
shagi0206
10 922
Nekünk a TE miért volt ennyire fontos? Miért nem oda húzunk, ahová kellene? OL, WR, DL, CB
7 hónapja
Csuszhatott volna meg parat es johetett volna hozzank...
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
7 hónapja
Klaci79
22 220
Amikor már annyira jó a csapatod, hogy 3. körben jöhet a blokkoló TE 😊
7 hónapja
Fuck Reimant hozzánk is elfogadtam volnaDe akkor ki kellene tiltani a stadion környékéről a galambokat. 😀
Drip
7 hónapja
A fél draft class az a COVID miatt.Haynes a PFF-nél a no.1 G. A seahawks meg 3. közepén kiviszi.24 éves.
Sixo
labo7
7 hónapja
Fuck Reimant hozzánk is elfogadtam volna
7 hónapja
nfl.comon még a hawks rubrika is üres? közben már mi is húztunk.Nem is akárkit. 😀 😀 😀
shagi0206
7 hónapja
shagi0206
10 922
nfl.comon még a hawks rubrika is üres? közben már mi is húztunk.
7 hónapja
Klaci79
22 220
most mindenki hirtelen akar még gyorsan egy OT-t...kicsit luxusnak tűnik, de ha valahol, akkor a Coltsnál a sérülés mindig benne vanMélység talán. Raimann-Braden Smith van náluk.Goncalves - az jó pick. Mondjuk nem tudom volt e rá szükség.WRből sosincs elég.minek? Vitték AdonaitMegint hátrébb cseréltünk. Igaz csak 3 helyet, és kaptunk érte egy 6. kört...Colts jött Franklinért.
shagi0206
Sixo
shagi0206
Sixo
shagi0206
Sixo
7 hónapja
Chase majd megboxolja.Uh Burton. Höri szerette. Boyd helyére jött ?nem tudom, de ő jó képességű. Csak ő segghülye
Sixo
shagi0206
7 hónapja
Na király mindjárt jövünk aztán mehetek aludni 😀
7 hónapja
shagi0206
10 922
Uh Burton. Höri szerette. Boyd helyére jött ?nem tudom, de ő jó képességű. Csak ő segghülye
Sixo
7 hónapja
Mélység talán. Raimann-Braden Smith van náluk.Goncalves - az jó pick. Mondjuk nem tudom volt e rá szükség.WRből sosincs elég.minek? Vitték AdonaitMegint hátrébb cseréltünk. Igaz csak 3 helyet, és kaptunk érte egy 6. kört...Colts jött Franklinért.
shagi0206
Sixo
shagi0206
Sixo
shagi0206
7 hónapja
shagi0206
10 922
Goncalves - az jó pick. Mondjuk nem tudom volt e rá szükség.WRből sosincs elég.minek? Vitték AdonaitMegint hátrébb cseréltünk. Igaz csak 3 helyet, és kaptunk érte egy 6. kört...Colts jött Franklinért.
shagi0206
Sixo
shagi0206
Sixo
7 hónapja
WRből sosincs elég.minek? Vitték AdonaitMegint hátrébb cseréltünk. Igaz csak 3 helyet, és kaptunk érte egy 6. kört...Colts jött Franklinért.
shagi0206
Sixo
shagi0206
7 hónapja
Jah igen, el is felejtettem a Craig Magert meg a Trey Pipkinst.Nah az első igazán nagy WTF pick. A PFF-nél UDFA. Lehet G lesz inkább nem is T.ez csak a szoki 3-4. körös teleszkóp spanyolviasz
Sixo
Cruyffista
7 hónapja
Cruyffista
3 346
Nah az első igazán nagy WTF pick. A PFF-nél UDFA. Lehet G lesz inkább nem is T.ez csak a szoki 3-4. körös teleszkóp spanyolviasz
Sixo
7 hónapja
shagi0206
10 922
minek? Vitték AdonaitMegint hátrébb cseréltünk. Igaz csak 3 helyet, és kaptunk érte egy 6. kört...Colts jött Franklinért.
shagi0206
Sixo