NFL Draft 2026
2 feliratkozó
2 napja
Halihó! Tavaly elmaradt esküvői kötelezettségek miatt, de idén újult erővel érkezem a talán már megszokott live tracker + big board kombómmal:
docs.google.com/spreadsheets/d/1dMHuxCv3FdxdmwpFHIF4tXAahoPIPCr79lqdbzJabjo/edit?gid=620810832#gid=620810832
Leírás, aki nem ismerné: www.reddit.com/r/NFL_Draft/comments/1stsamf/2026_nfl_draft_consensus_big_board_tool_and_live/
Enjoy!
Szerkesztette: Hulkeinstein
16 órája
Te idióta kopasz fasz, hogy nem hiszem el, hogy mi a faszt nézel Remélem követőbe ezt lehet
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
16 órája
hát ez nem jött be 😀
16 órája
hát az lehet, rohadt fiatal még.Na, a Bengals is csinált egy szép stealt. Talán a legjobb center prospect voltazért ő min 1 éves projekt
shagi0206
petey
16 órája
Remélem és akkor is megyek aludni csak nyugodtan 😀Valakiért jövünkHecht?
KeyG
shagi0206
We are just the Ravens!
16 órája
Na, a Bengals is csinált egy szép stealt. Talán a legjobb center prospect voltazért ő min 1 éves projekt
shagi0206
16 órája
Ha nem Center én alszok
We are just the Ravens!
16 órája
Valakiért jövünk
We are just the Ravens!
16 órája
igen, ezen gondolkodtam én is. Idén a Bengals éve lehet. Ellenfelek romokban, vagy építkezés elején a csoportbanHa Burrow nem lesz sérült simán lehet bármi belőlük.A Bengals előrébb van mint mi, shame.A után a szezonban ti lesztek előrébb
KeyG
zacknorb
KeyG
16 órája
nem lenne ellenemre egy sb run. De attól szerintem elég messze vannakHa Burrow nem lesz sérült simán lehet bármi belőlük.A Bengals előrébb van mint mi, shame.A után a szezonban ti lesztek előrébb
KeyG
zacknorb
KeyG
16 órája
Ha Burrow nem lesz sérült simán lehet bármi belőlük.A Bengals előrébb van mint mi, shame.A után a szezonban ti lesztek előrébb
KeyG
zacknorb
We are just the Ravens!
16 órája
Na, kiment Sebők Will Lee is
Poloska vagyok.
16 órája
A Bengals előrébb van mint mi, shame.A után a szezonban ti lesztek előrébb
KeyG
Poloska vagyok.
16 órája
Egy vendégbeolvasó, aki egyszerűen csak bemutatkozik és olvassa a picket, semmi majomkodás. Az ilyeneket egyre jobban értékelem, ahogy telik az idő.
16 órája
A Bengals előrébb van mint mi, shame.
We are just the Ravens!
16 órája
Na, a Bengals is csinált egy szép stealt. Talán a legjobb center prospect volt
16 órája
közületek aki nézegette a prospect-eket, van még értelmezhető run stopper DT, vagy értelmes LB a board-on?DTből túl sok minden nem nagyon maradt, aki értékelhető bármilyen szinten. Ilyen 1síkú, csak runstopper DTk közül is közepesek vannak. LB-kből meg még akad azért pár, aki lehet jó, de ugye senki nem jós. Én nagyon szerettem pl Boettchert, de ő nem épp egy fizikális LB, inkább az a fajta, aki ott van mindenhol. Egy futót nem biztos h le tud vinni első szándékból 😊
Toto21
16 órája
közületek aki nézegette a prospect-eket, van még értelmezhető run stopper DT, vagy értelmes LB a board-on?Aiden Fisher az Indianáról nagy kedvencem, Bryce Boettcher is fasza választás az Oregonról, meg adott esetben el lehet hinni Harold Perkinsről is, hogy tud NFL játékos lenni.
Toto21
DT-k nagyon fogyóban, Zxavian Harris az Ole Missről szerintem tud hasznos lenni.
16 órája
közületek aki nézegette a prospect-eket, van még értelmezhető run stopper DT, vagy értelmes LB a board-on?
16 órája
most megmutatjukCHI és BUF is remek pickna majd mindjárt jövünk mi valami ordas nagy reacheléssel
zacknorb
Tarsi