NFL Draft 2026
2 feliratkozó
2 napja
Halihó! Tavaly elmaradt esküvői kötelezettségek miatt, de idén újult erővel érkezem a talán már megszokott live tracker + big board kombómmal:
docs.google.com/spreadsheets/d/1dMHuxCv3FdxdmwpFHIF4tXAahoPIPCr79lqdbzJabjo/edit?gid=620810832#gid=620810832
Leírás, aki nem ismerné: www.reddit.com/r/NFL_Draft/comments/1stsamf/2026_nfl_draft_consensus_big_board_tool_and_live/
Enjoy!
Szerkesztette: Hulkeinstein
8 órája
MTSU!!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 órája
korábban volt valami kamion vagy mi ahol minden srácról volt profil és azt játszották hogy tudnak-e olyna nevet akiről nincsazóta keresi a google a scout riportot a srácról 😀Jaguars draft a konszenzus board rankingok alapján, kommentár nélkül:772 bazmeg, 772 😀
286, 272, 40, 267, 249, 265, 254, 772!, 465!, 630!
@Iktriad - ezt hogy sikerült? 😀
Hulkeinstein
shagi0206
ZERO_L
naha 772 lehet olyan 😀
amúgy espn szerint:
159, 134, 47, 228, 240, 211, 167, unranked, unranked, unranked
úgy hogy még mindig van 160+ elérhető játékos szal kb 400as listát írtak
kemény
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 órája
kihúztak egy Puntert velenézem a 239. válaszástMég mindig nincs késő újabb vevőt találni rá
a Bills húzza, From PHI via JAX, CLE and CHI
Negritis, a vajda
Kampman
sztem stílusos
8 órája
azóta keresi a google a scout riportot a srácról 😀Jaguars draft a konszenzus board rankingok alapján, kommentár nélkül:772 bazmeg, 772 😀
Hulkeinstein
shagi0206

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
8 órája
Jaguars draft a konszenzus board rankingok alapján, kommentár nélkül:772 bazmeg, 772 😀
Hulkeinstein
8 órája
nézem a 239. válaszástMég mindig nincs késő újabb vevőt találni rá
a Bills húzza, From PHI via JAX, CLE and CHI
Negritis, a vajda
8 órája
Jaguars draft a konszenzus board rankingok alapján, kommentár nélkül: 286, 272, 40, 267, 249, 265, 254, 772!, 465!, 630!
8 órája
nézem a 239. válaszásta Bills húzza, From PHI via JAX, CLE and CHI
8 órája
hogy hogy nussmeier még bent van?egészségével van valami, mondtak valamit hogy talán műtét vár rá
Negritis, a vajda

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
8 órája
kiment a katonai McCaffrey

8 órája
jee, kiment a Navy-s tesó

Don't blink!
8 órája
hogy hogy nussmeier még bent van?
8 órája
Megemlékeznek TIllmanről is, ez kedvesminden évben van
shagi0206

Don't blink!
9 órája
Deion Burks kit ölt meg, hogy még nem választották?

9 órája
Megemlékeznek TIllmanről is, ez kedves
9 órája
Zxavian lehet nem fog elkelni. Én is fáztam tőle, de azért ha 7. kör közepén még elérhető, a rizikót megérheti
9 órája
Na Skins tanul tőlünk 😀 mondjuk itt nem zavart már volna...
9 órája
kölyök mit tolt 😀az lett volna fun, ha valami szamoai akárkit draftolnak pont, és még a segítsége se tudta volna kimondani, nem hogy a gyerek 😀
Löfli
9 órája
kölyök mit tolt 😀

Don't blink!
9 órája
megnyertétek a reach versenyt CJ-vel?Azóta 2 value pick jött Koziol és Josh Cameron személyében.Jacksonville Reachugarstop200-ba majdnem befértTavaly nem csináltunk ekkora faszságokat, mint idén - legalábbis első blikkre.
Löfli
iktriad
KeyG
ZERO_L
iktriad
JAX Draft Update
— SFdata9ers🏈📊 (@sfdata9ers) April 25, 2026
I’m officially running out of red in my color palette. https://t.co/DSyzy3NDrl pic.twitter.com/fhs09l2mhk

9 órája
Én végigaludtam, mert a Jagsnek most először nem volt 1.köröse. 😀hát ha elfelejtem, hogy mennyire kínlódás ez, akkor lehet 😀 de próbálom észben tartani. Bezzeg az 1. napról pont lemaradtam, mert másnap kelnem kellett időpontraesküszöm nem nézek többet day 3-matTehát találkozunk jövőre ugyanitt! 😀
shagi0206
iktriad
shagi0206
9 órája
GB kicker!!!
9 órája
hát ha elfelejtem, hogy mennyire kínlódás ez, akkor lehet 😀 de próbálom észben tartani. Bezzeg az 1. napról pont lemaradtam, mert másnap kelnem kellett időpontraesküszöm nem nézek többet day 3-matTehát találkozunk jövőre ugyanitt! 😀
shagi0206
iktriad
9 órája
esküszöm nem nézek többet day 3-matTehát találkozunk jövőre ugyanitt! 😀
shagi0206
9 órája
biztos van otthon egy kis frontin 😀de akkor csak forgolódok 😀Wishes Pittset kivihetné valaki hogy mehessek aludni, hatkor kelek.hát menj aludni, majd reggel megnézed, hogy sikerült e
eaglesmcnabb
shagi0206
eaglesmcnabb