NFL Draft 2026
2 feliratkozó
2 napja
Halihó! Tavaly elmaradt esküvői kötelezettségek miatt, de idén újult erővel érkezem a talán már megszokott live tracker + big board kombómmal:
docs.google.com/spreadsheets/d/1dMHuxCv3FdxdmwpFHIF4tXAahoPIPCr79lqdbzJabjo/edit?gid=620810832#gid=620810832
Leírás, aki nem ismerné: www.reddit.com/r/NFL_Draft/comments/1stsamf/2026_nfl_draft_consensus_big_board_tool_and_live/
Enjoy!
Szerkesztette: Hulkeinstein
11 órája
Lukakat úgysem itt kell megoldani, arra ott a FA.Csak annyit hogy tele vagyunk lukakkal csak èpp 3 vagy 4 QB van kereten erre behúz 5. körben mègegyet...ennek max akkor lenne èrtelme ha McKeet elengedjük....Elmegyünk oda a jó😡😡😡😡😡😡😯😯😯😯😯 Howie takarodj.....neked mi bajod van megint?
dande2
mustaine
dande2
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
11 órája
Húztunk már itt egy kèt jó játèkost az èvek soránElmegyünk oda a jó😡😡😡😡😡😡😯😯😯😯😯 Howie takarodj.....ez az 5. kör, te mit vársz itt?
dande2
nk12
11 órája
Csak annyit hogy tele vagyunk lukakkal csak èpp 3 vagy 4 QB van kereten erre behúz 5. körben mègegyet...ennek max akkor lenne èrtelme ha McKeet elengedjük....húzhattunk volna DBt vagy IOLt esetleg vki DLt mèlysègbe de nem...Elmegyünk oda a jó😡😡😡😡😡😡😯😯😯😯😯 Howie takarodj.....neked mi bajod van megint?
dande2
mustaine
Szerkesztette: dande2
11 órája
Elmegyünk oda a jó😡😡😡😡😡😡😯😯😯😯😯 Howie takarodj.....ez az 5. kör, te mit vársz itt?
dande2
11 órája
Elmegyünk oda a jó😡😡😡😡😡😡😯😯😯😯😯 Howie takarodj.....neked mi bajod van megint?
dande2
11 órája
Az Eagles Qb-t draftol a North Dakota State-ről, hm....ezért draftoltak hát olyan elkapókat (Lemon, Stowers), akik a pálya közepén mozgolódnak. Hurts oda ne szokott nézni, lehet nem is kell majd 😀
Kampman
11 órája
Elmegyünk oda a jó😡😡😡😡😡😡😯😯😯😯😯 Howie takarodj.....
11 órája
Allen és Kelce, Bearcats power megy a KCben
Poloska vagyok.
11 órája
Volt pre-draft visiten. Ettől még kurva nagy reach.Pruntyról egy sor infó nincs, megint a kutya húzott? 😆☺️Pruntyról szerintem senkinek nincs semmije 😀 Kivéve a Patset, nekik lehet van valami meccs, amin látták 5 snapet játszani 😀
Styles tesóját elvitte a Saints, aztán megint TE...
warr_b
shagi0206
11 órája
Pruntyról egy sor infó nincs, megint a kutya húzott? 😆☺️Pruntyról szerintem senkinek nincs semmije 😀 Kivéve a Patset, nekik lehet van valami meccs, amin látták 5 snapet játszani 😀
Styles tesóját elvitte a Saints, aztán megint TE...
warr_b
11 órája
Gondoltam 6. korunket megvarom meg, de igy eselytelen.Nekem tunik lassunak csak a tempo?hát nem, így éjfélre lehet vége se lesz.
Beki
shagi0206
11 órája
Éjfél után valamennyivel szokott véget érni általábanNekem tunik lassunak csak a tempo?hát nem, így éjfélre lehet vége se lesz.
Beki
shagi0206
11 órája
Pruntyról egy sor infó nincs, megint a kutya húzott? 😆☺️Styles tesóját elvitte a Saints, aztán megint TE...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
11 órája
Nekem tunik lassunak csak a tempo?hát nem, így éjfélre lehet vége se lesz.
Beki
11 órája
fel kell mennem twittere az okosok hogyan fogják megvédeni ezt a pats picket...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
11 órája
Nekem tunik lassunak csak a tempo?
11 órája
Hörinél TE3 volt. 😀 😀 😀(1:51:40)Most komolyan, húztatok még1 TE-t? 😀 De viszont Koziol az szerintem jó. Strange így lehet nem lesz meghosszabbítva?Mostmár csak keresni kell valakit akinél Koziol volt a második TE a boardon és rendben van.
shagi0206
Bazzani
youtu.be/OpL4yqGFjYo?si=b5CXrx9SP01brtg9
11 órája
Full röhej ez a sok tight end húzás, egy hulladék az egész classMindenki a Rams-et akarja másolni, de ezek 0 játékosok
warr_b
11 órája
Full röhej ez a sok tight end húzás, egy hulladék az egész classlehet a feléből tacklet csinálnak, abból már csak kijön egy jason peters
warr_b
11 órája
Karon Punci? Azt hogyan?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 órája
Full röhej ez a sok tight end húzás, egy hulladék az egész class

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"