NFL Draft 2026
2 feliratkozó
2 napja
Halihó! Tavaly elmaradt esküvői kötelezettségek miatt, de idén újult erővel érkezem a talán már megszokott live tracker + big board kombómmal:
docs.google.com/spreadsheets/d/1dMHuxCv3FdxdmwpFHIF4tXAahoPIPCr79lqdbzJabjo/edit?gid=620810832#gid=620810832
Leírás, aki nem ismerné: www.reddit.com/r/NFL_Draft/comments/1stsamf/2026_nfl_draft_consensus_big_board_tool_and_live/
Enjoy!
Szerkesztette: Hulkeinstein
10 órája
sehol egy P/K/LS pick? tényleg ótvar gyenge ez a draft class 😕6.kör eleje van még csak
ZERO_L
10 órája
Dirr, 10 perce masszív csár szag szállt a Táncháztalin
Poloska vagyok.
10 órája
sehol egy P/K/LS pick? tényleg ótvar gyenge ez a draft class 😕

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
10 órája
draftolhatnának most már egy vicces nevű egyetemről, hogy legyen valami szórakoztató faktor. például University of Arkansas at Monticello Boll Weevils vagy ilyesmi.Létezik a California University of Pennsylvania, de nem tudom, hogy van-e draftolható játékosuk.
deyell
10 órája
Nálunk nem a kutya vagy az rnd húz úgy látszikAzèrt nektek sikerült nem rosszat húzni...De mik ezek a nevek bakker, ilyen 300 feletti arcok 😂Ilyenkor lehet alkotni pedig.Mondjuk ilyen pickekkel én már otthagytam volna, egy randomgenerátor dobálja nálatok a neveket? 😄mindjárt el is megyek fürdeni. A végét meg így meg se várom, kínlódnak itt...Ahhoz képest, az első két nap mennyien haladt, 10re nem ment le az ötödik kör.Rohadtul lelassult...
zacknorb
warr_b
shagi0206
warr_b
GOAT is 6. körös
zacknorb
Kiváló draft
warr_b
dande2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
10 órája
PAVIA!és majd 198-ra húzunk, szóval akár kihúzhatunk eggyel jobb gótotIlyenkor lehet alkotni pedig.Mondjuk ilyen pickekkel én már otthagytam volna, egy randomgenerátor dobálja nálatok a neveket? 😄mindjárt el is megyek fürdeni. A végét meg így meg se várom, kínlódnak itt...Ahhoz képest, az első két nap mennyien haladt, 10re nem ment le az ötödik kör.Rohadtul lelassult...
zacknorb
warr_b
shagi0206
warr_b
GOAT is 6. körös
zacknorb
ZERO_L
Poloska vagyok.
10 órája
draftolhatnának most már egy vicces nevű egyetemről, hogy legyen valami szórakoztató faktor. például University of Arkansas at Monticello Boll Weevils vagy ilyesmi.
built for this shit
10 órája
és majd 198-ra húzunk, szóval akár kihúzhatunk eggyel jobb gótotIlyenkor lehet alkotni pedig.Mondjuk ilyen pickekkel én már otthagytam volna, egy randomgenerátor dobálja nálatok a neveket? 😄mindjárt el is megyek fürdeni. A végét meg így meg se várom, kínlódnak itt...Ahhoz képest, az első két nap mennyien haladt, 10re nem ment le az ötödik kör.Rohadtul lelassult...
zacknorb
warr_b
shagi0206
warr_b
GOAT is 6. körös
zacknorb

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
10 órája
Kaytron Allen, RB

10 órája
Azèrt nektek sikerült nem rosszat húzni...De mik ezek a nevek bakker, ilyen 300 feletti arcok 😂Ilyenkor lehet alkotni pedig.Mondjuk ilyen pickekkel én már otthagytam volna, egy randomgenerátor dobálja nálatok a neveket? 😄mindjárt el is megyek fürdeni. A végét meg így meg se várom, kínlódnak itt...Ahhoz képest, az első két nap mennyien haladt, 10re nem ment le az ötödik kör.Rohadtul lelassult...
zacknorb
warr_b
shagi0206
warr_b
GOAT is 6. körös
zacknorb
Kiváló draft
warr_b
10 órája
Ez a Kommandós class elég brutál
Poloska vagyok.
10 órája
Na bakker Allen meg a csoportban 🥺
10 órája
De mik ezek a nevek bakker, ilyen 300 feletti arcok 😂Ilyenkor lehet alkotni pedig.Mondjuk ilyen pickekkel én már otthagytam volna, egy randomgenerátor dobálja nálatok a neveket? 😄mindjárt el is megyek fürdeni. A végét meg így meg se várom, kínlódnak itt...Ahhoz képest, az első két nap mennyien haladt, 10re nem ment le az ötödik kör.Rohadtul lelassult...
zacknorb
warr_b
shagi0206
warr_b
GOAT is 6. körös
zacknorb
Kiváló draft

10 órája
Ilyenkor lehet alkotni pedig.Mondjuk ilyen pickekkel én már otthagytam volna, egy randomgenerátor dobálja nálatok a neveket? 😄mindjárt el is megyek fürdeni. A végét meg így meg se várom, kínlódnak itt...Ahhoz képest, az első két nap mennyien haladt, 10re nem ment le az ötödik kör.Rohadtul lelassult...
zacknorb
warr_b
shagi0206
warr_b
GOAT is 6. körös
Poloska vagyok.
10 órája
Mondjuk ilyen pickekkel én már otthagytam volna, egy randomgenerátor dobálja nálatok a neveket? 😄mindjárt el is megyek fürdeni. A végét meg így meg se várom, kínlódnak itt...Ahhoz képest, az első két nap mennyien haladt, 10re nem ment le az ötödik kör.Rohadtul lelassult...
zacknorb
warr_b
shagi0206

10 órája
Egyèbkènt nem magával Paytonnal van bajom, hanem a QB pickkel, de mindegy, elengedem, bocs mustaine 😉 legalább a te másik csapatodnak jó drafja van
10 órája
mindjárt el is megyek fürdeni. A végét meg így meg se várom, kínlódnak itt...Ahhoz képest, az első két nap mennyien haladt, 10re nem ment le az ötödik kör.Rohadtul lelassult...
zacknorb
warr_b
10 órája
Ahhoz képest, az első két nap mennyien haladt, 10re nem ment le az ötödik kör.Rohadtul lelassult...
zacknorb

10 órája
Jah kösz így már mindent èrtek 😀Az Eagles Qb-t draftol a North Dakota State-ről, hm....Carson Wentz pont 10 éve jött, Howie így ünnepli meg a picket. 😀
Kampman
iktriad
10 órája
Legalább Ronnie hasít Higgins ellen 😛
11 órája
Az Eagles Qb-t draftol a North Dakota State-ről, hm....Carson Wentz pont 10 éve jött, Howie így ünnepli meg a picket. 😀
Kampman
11 órája
Ahhoz képest, az első két nap mennyien haladt, 10re nem ment le az ötödik kör.
Poloska vagyok.
11 órája
Egy csere qb is lehet jó játékos és érték itt( valszeg nem marad sokáig a csapatnál...)Húztunk már itt egy kèt jó játèkost az èvek soránElmegyünk oda a jó😡😡😡😡😡😡😯😯😯😯😯 Howie takarodj.....ez az 5. kör, te mit vársz itt?
dande2
nk12
dande2