NFL Draft 2026
2 feliratkozó
2 napja
Halihó! Tavaly elmaradt esküvői kötelezettségek miatt, de idén újult erővel érkezem a talán már megszokott live tracker + big board kombómmal:
docs.google.com/spreadsheets/d/1dMHuxCv3FdxdmwpFHIF4tXAahoPIPCr79lqdbzJabjo/edit?gid=620810832#gid=620810832
Leírás, aki nem ismerné: www.reddit.com/r/NFL_Draft/comments/1stsamf/2026_nfl_draft_consensus_big_board_tool_and_live/
Enjoy!
Szerkesztette: Hulkeinstein
13 órája
ja, bár itt meg Brailsfordot, úgy hogy még bent volt Coogan 😀 De Coogan jobb lesz, mert ő nem 120 kiló 😀Mennyi C kiment, de a legjobb még bent van...Feltételezem Cooganre gondolsz, csak mert te vitted 😀
eaglesmcnabb
shagi0206
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
13 órája
Lions draft teljesen jó.Holmes idén nem akart mindenkinél okosabb lenni.
13 órája
Harris-el mi a gond egyébként, hogy ennyit csúszik?
13 órája
A Bucs folytatja a jó classt
Poloska vagyok.
13 órája
Mennyi C kiment, de a legjobb még bent van...Feltételezem Cooganre gondolsz, csak mert te vitted 😀
eaglesmcnabb
14 órája
sosem lehet elég támadó falembert draftolni, általában jól is szoktunkFőleg, hogy iden kellett is
Kampman
Poloska vagyok.
14 órája
Mennyi C kiment, de a legjobb még bent van...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
14 órája
Bakker Panthers 😔😯🥺 akkor innentől nekem mindegy kit húzunk 😡
14 órája
Fordítok állításomonNem a 4. kör a 3.
A 3. nap alatt 2.
Poloska vagyok.
14 órája
Na, a Broncos rá is csapott Jolyra
14 órája
nah csak húztunk TE-t
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
14 órája
első pickünk akiről fogalmam sincs ki.
built for this shit
14 órája
Tyree Wilson szent lett egy 5. körért, és még egy 7. is ment NO-ba
14 órája
Center vagy safety/corner kéneJoshua Josephs, Edge... 100-on belül volt konszenzust, de center vagy db talán jobban kellett volna
warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
14 órája
Center vagy safety/corner kéneLehet JOJozni 😀
warr_b
14 órája
Hogy kellene megboltolni, hogy valamikor mondjuk BP-ről lehetne beolvasni vmelyik csapat pickjét....
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
14 órája
center rush jön? 😀
14 órája
Na miről maradtam le, volt valami nagy faszság?igazából kevesebb volt a 4. körben, mint a 3-ban, ahogy írta is zacknorb 😀
dancogo
14 órája
Na miről maradtam le, volt valami nagy faszság?