NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 525
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Oakland Raiders - Cincinnati Bengals
több mint 5 éve
Levi
597
Nice
több mint 5 éve
Surda
3 297
Finley le ne sérüljön, mert Dalton meg verne minket.
több mint 5 éve
Levi
597
Oof
több mint 5 éve
Levi
597
Ez elég offsidenak tűnik inkább...
több mint 5 éve
Jacobs negyedik 100+ yardos meccse, jó kis workhorse futót talált Mayock
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 896
Valami nagyon nem kerek az O fallal.Jackson és Miller játszik gyengén ma
Surda
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Surda
3 297
Valami nagyon nem kerek az O fallal.
több mint 5 éve
Levi
597
de elbaszott pick volt ezIgazából még én is tudtam snap előtt, hogy Renfrow lesz. Carr nem nehezítette meg a védő dolgát.
Amadeus
több mint 5 éve
Surda
3 297
Így olcsón megúsztuk
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 896
de elbaszott pick volt ez
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 896
Melanie kannái ott vannak
több mint 5 éve
Surda
3 297
Sikeres fagyasztás
több mint 5 éve
Hahaha! Gru lefagyasztotta
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Surda
3 297
Carrrrrr
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 896
Carrnak újra kinőtt a fasza.
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 896
ez azért vastagon coachingÉn nem erre gondoltam. Vannak olyan elemei a csapatnak amik értékesebbek mint amit az eredményeik mutatnak. Illetve én nem láttam őket az idén és meglepett, h futás ellen (eddig) jók.Oke. De hiaba van jo nyomas, ha sec enyi idot sem vedekezik le. Hiaba van jo elkapod, ha nincs aki passzolna. A Bengalsnak vannak tehetsegei, de nincs erossege. Mert egy egysege sem tud osszeallni valami mukodo egessze.
Surda
ulpianus
több mint 5 éve
Surda
3 297
Igen pont erre gondoltam.Én nem erre gondoltam. Vannak olyan elemei a csapatnak amik értékesebbek mint amit az eredményeik mutatnak. Illetve én nem láttam őket az idén és meglepett, h futás ellen (eddig) jók.Oke. De hiaba van jo nyomas, ha sec enyi idot sem vedekezik le. Hiaba van jo elkapod, ha nincs aki passzolna. A Bengalsnak vannak tehetsegei, de nincs erossege. Mert egy egysege sem tud osszeallni valami mukodo egessze.
Surda
ulpianus
Eredmény alapján full kuka csapatot vártam, és nem minden elemében kukák.
több mint 5 éve
Én nem erre gondoltam. Vannak olyan elemei a csapatnak amik értékesebbek mint amit az eredményeik mutatnak. Illetve én nem láttam őket az idén és meglepett, h futás ellen (eddig) jók.Oke. De hiaba van jo nyomas, ha sec enyi idot sem vedekezik le. Hiaba van jo elkapod, ha nincs aki passzolna. A Bengalsnak vannak tehetsegei, de nincs erossege. Mert egy egysege sem tud osszeallni valami mukodo egessze.
Surda
több mint 5 éve
Surda
3 297
Én nem erre gondoltam. Vannak olyan elemei a csapatnak amik értékesebbek mint amit az eredményeik mutatnak. Illetve én nem láttam őket az idén és meglepett, h futás ellen (eddig) jók.számomra érthetetlen. Ebben a Bengalsban a támadófalat leszámítva még mindig van minőség. Nem 0-9 szint.Ja ertem, A niners nem 8-0 szint, oszt megis. Van ilyen. Ennyi randomitas bene van. Allitom, a Vikes jobb mint a Packers, nem biztos, hogy jobbnak lenni eleg.
Amadeus
De a Benlags sec neha ezt csinalja, azt se tudjak mi van. Az offense nem is tudom, ment-e 20 pont fole iden?
ulpianus
több mint 5 éve
számomra érthetetlen. Ebben a Bengalsban a támadófalat leszámítva még mindig van minőség. Nem 0-9 szint.Ja ertem, A niners nem 8-0 szint, oszt megis. Van ilyen. Ennyi randomitas bene van. Allitom, a Vikes jobb mint a Packers, nem biztos, hogy jobbnak lenni eleg.
Amadeus
De a Benlags sec neha ezt csinalja, azt se tudjak mi van. Az offense nem is tudom, ment-e 20 pont fole iden?
több mint 5 éve
Surda
3 297
Egyetértekszámomra érthetetlen. Ebben a Bengalsban a támadófalat leszámítva még mindig van minőség. Nem 0-9 szint.okos playcallMeg valasz a kerdesedre. Igy a faszomba lehet nullas szezonja egy csapatnak, ilyen vedofallal. Total vakon voltak megint.
Amadeus
ulpianus
Amadeus