Philadelphia Eagles - Atlanta Falcons
1 feliratkozó
több mint 6 éve
fly eagles fly, on the road to victory
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Ahány TD annyi feles?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
b /\ L i N T
198
Jo estet, hajra Falcons / julio !!!! /
több mint 6 éve
HAJRÁ MI!!
több mint 6 éve
Megkezdem a szurkolást egy szilvával mert nem lehet ezt a feszkót bírni. Egi!Jöttem nektek szurkolni, mert:
mustaine
1. Egész évben szurkoltál nekünk is
2. Ellenünk sérült le Wentz (bocsi)
3. Falcons...
több mint 6 éve
Még szerencse, hogy nem az eredeti hang megy ezen a streamen, Collinsworth-t nem bírnám elviselnién meg a sport tvn sanyit
mustaine
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Az Eagles-re raktam,remélem jó ötlet volt a provident 😀
több mint 6 éve
Ha ilyen lendületettel kezd majd az Eagles is akkor nem lehet gond... ☺️Két saját készítésû vackor pálesz lement,mondjuk soproni vörössel kísérve, kick offkor bontom a söröket.😊Ano Mode ON! Már most nem bírom idegekkel...Dobj be egy páleszt Xanaxxal tuti lenyugszol 😁
Invincible
ThundersNFL
Invincible
több mint 6 éve
Még szerencse, hogy nem az eredeti hang megy ezen a streamen, Collinsworth-t nem bírnám elviselni
több mint 6 éve
joeolah
59
Jó szurkolást !
több mint 6 éve
naked még másfél óra van a születésnapomigSzerintem nem vagy egyedül, vagyunk itt egy páran. Ha gondolod iszok én is egyet veled 😀Megkezdem a szurkolást egy szilvával mert nem lehet ezt a feszkót bírni. Egi!ha nem egyedül lennék most itthon haverral tolnék mellé egy birset 😀
mustaine
de egyedül nem iszok 😀
Negritis
Amúgy én születésnapról jövök, szóval jó szurkolást 😊
Ettemlevest
több mint 6 éve
Invincible
801
Kr vagy Pr TD-vel kezdünk!Onnantól A "Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 6 éve
Bár tegnap sok sört item de csak bontok egyet legalább az legyen jó én sok jóra nem számítok sajna
több mint 6 éve
Nekem ilyen akkor volt, amikor én norvégiában voltam, és úgy ünnepeltük a születésnapom XDpárszor volt már ilyen fórumokon átívelő ivásom, sose lett jó vége 😀Szerintem nem vagy egyedül, vagyunk itt egy páran. Ha gondolod iszok én is egyet veled 😀Megkezdem a szurkolást egy szilvával mert nem lehet ezt a feszkót bírni. Egi!ha nem egyedül lennék most itthon haverral tolnék mellé egy birset 😀
mustaine
de egyedül nem iszok 😀
Negritis
Ettemlevest
szal egyedül vagyok itthon 😀
Negritis
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 6 éve
Wooohoooo!Üdv mindenkinek!
Akkor csapjunk a közepébe!
FLY EAGLES FLY !
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Korda György és Balázs KláriTouchdown!!! Megadja!!!
ThundersNFL
jó estét, mondjuk go Falcons, azt hiszem ők idén nem ütöttek ki minket
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Jó estét az Eagles szurkolóknak, a Falconsosoknak egy picivel rosszabbat! 😊 Töltök akkor én is egy szilvás vöröskeresztest.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 6 éve
amúgy faszom h még mindig tart az AGDQ és pont Bloodborne megy épp 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
párszor volt már ilyen fórumokon átívelő ivásom, sose lett jó vége 😀Szerintem nem vagy egyedül, vagyunk itt egy páran. Ha gondolod iszok én is egyet veled 😀Megkezdem a szurkolást egy szilvával mert nem lehet ezt a feszkót bírni. Egi!ha nem egyedül lennék most itthon haverral tolnék mellé egy birset 😀
mustaine
de egyedül nem iszok 😀
Negritis
Ettemlevest
szal egyedül vagyok itthon 😀
több mint 6 éve
Szerintem nem vagy egyedül, vagyunk itt egy páran. Ha gondolod iszok én is egyet veled 😀Megkezdem a szurkolást egy szilvával mert nem lehet ezt a feszkót bírni. Egi!ha nem egyedül lennék most itthon haverral tolnék mellé egy birset 😀
mustaine
de egyedül nem iszok 😀
Negritis
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 6 éve
Ott thrastalk lesz a fő vonalrekordszámú eredménykövetős kommentet sejtek, ha csak nem dől el nagyon hamarArra a hplnapi jags-steelers esélyesebb
baggio 🏈
valakis
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Megkezdem a szurkolást egy szilvával mert nem lehet ezt a feszkót bírni. Egi!ha nem egyedül lennék most itthon haverral tolnék mellé egy birset 😀
mustaine
de egyedül nem iszok 😀
több mint 6 éve
Megkezdem a szurkolást egy szilvával mert nem lehet ezt a feszkót bírni. Egi!