NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 538
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Philadelphia Eagles - Dallas Cowboys
több mint 1 éve
Mák mák mák
több mint 1 éve
Azért ott Goedert rendesen holdingoltA ti első TDteknèl is volt holding szóval hagyjuk szvsz 😉
tamas424
több mint 1 éve
R4v3N
147
De, mákja volt.
több mint 1 éve
Hurts legalább tud futni, ez most látszott. 😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Fumble utan ez down bye contact nem?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Kar erte
több mint 1 éve
R4v3N
147
DDadog
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Oké, ez marad nálunk. De ne balfaszkodjunk már.
több mint 1 éve
Bell-t szopatják rendesen
több mint 1 éve
tamas424
1 758
Azért ott Goedert rendesen holdingolt
több mint 1 éve
Lewis embere megint
több mint 1 éve
Kampman
28 297
Kifejezetten okos húzás a returnertől, mások is csináltak már ilyet.
több mint 1 éve
Na Aubrey magic eddig tartott?
több mint 1 éve
Ez ma Dallas napja...?
több mint 1 éve
Invincible
801
Ha Prescott nem dobja túl vagy alul akkor minden elkapás.😏
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 1 éve
Mák mák mák
több mint 1 éve
Harmincmilliót bocsi, közben utánanéztem. Desai monnyon le.Szerintem ez többünknek eszébe jutott a védőkoordinátort kivéve, főként hogy 20 millió dollárt visz el a két szélső corner és Bradberry tud is nickelt játszanivalamiért egyébként azt gondoltam, hogy az Eaglesből valaki követni fogja Lamb-et a slotba, mert CeeDee ott IDDQDBohócvédelem. Slay vagy Bradberry ki az anyámon védekezik?Slay és Bradberry szélső cornerek, Lamb slotból indul
csipkelli
mustaine
rva
mustaine
több mint 1 éve
Szerintem ez többünknek eszébe jutott a védőkoordinátort kivéve, főként hogy 20 millió dollárt visz el a két szélső corner és Bradberry tud is nickelt játszanivalamiért egyébként azt gondoltam, hogy az Eaglesből valaki követni fogja Lamb-et a slotba, mert CeeDee ott IDDQDBohócvédelem. Slay vagy Bradberry ki az anyámon védekezik?Slay és Bradberry szélső cornerek, Lamb slotból indul
csipkelli
mustaine
rva
több mint 1 éve
Szvsz kb 600 yardot passzol Dak
több mint 1 éve
valamiért egyébként azt gondoltam, hogy az Eaglesből valaki követni fogja Lamb-et a slotba, mert CeeDee ott IDDQDBohócvédelem. Slay vagy Bradberry ki az anyámon védekezik?Slay és Bradberry szélső cornerek, Lamb slotból indul
csipkelli
mustaine
több mint 1 éve
Tolbert is full uresen volt mondjukBohócvédelem. Slay vagy Bradberry ki az anyámon védekezik?Slay a 2-es, szóval szerintem Tolberten?
csipkelli
rva
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Fasza, akkor így jártunk. Jó ez.Bohócvédelem. Slay vagy Bradberry ki az anyámon védekezik?Slay és Bradberry szélső cornerek, Lamb slotból indul
csipkelli
mustaine
több mint 1 éve
Bohócvédelem. Slay vagy Bradberry ki az anyámon védekezik?Slay és Bradberry szélső cornerek, Lamb slotból indul
csipkelli
több mint 1 éve
Bohócvédelem. Slay vagy Bradberry ki az anyámon védekezik?Slay a 2-es, szóval szerintem Tolberten?
csipkelli