NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Philadelphia Eagles - Dallas Cowboys
több mint 1 éve
Legalabb Lamb leottiztatja az osszes Eagles DB-t, mar amelyik nemhuzza vissza
több mint 1 éve
Jól hallottam Márk a szakértő azt mondta, hogy AJ Brown általában leviszi az elkapast a catch után..az az AJ Brown akinek a legtöbb YACja van WRkent meg általában a Ligaba…eeeeeertemMára mondta hogy kevés Yacot tud hozni nem általában illeve most szerzett plusz 2 YAC az pont TD lett
Rodaron
több mint 1 éve
Invincible
801
Jól hallottam Márk a szakértő azt mondta, hogy AJ Brown általában leviszi az elkapast a catch után..az az AJ Brown akinek a legtöbb YACja van WRkent meg általában a Ligaba…eeeeeertemMárk nincs is itt.
Rodaron
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 1 éve
Jól hallottam Márk a szakértő azt mondta, hogy AJ Brown általában leviszi az elkapast a catch után..az az AJ Brown akinek a legtöbb YACja van WRkent meg általában a Ligaba…eeeeeertemBuday a szakértő, de a mai meccsre mondta
Rodaron
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Rodaron
2 071
Jól hallottam Márk a szakértő azt mondta, hogy AJ Brown általában leviszi az elkapast a catch után..az az AJ Brown akinek a legtöbb YACja van WRkent meg általában a Ligaba…eeeeeertem
több mint 1 éve
tamas424
1 758
De legalább Greg Olsen jól érzi magát 😉
több mint 1 éve
Akkor egyetértünk. 😀Hát persze, szerintem mindkét Dallas TD szerencsés volt, meg a FG is…Minden ezen a meccsen nuanszokon mulik es eddig minden az Eagles fele hajlik.Azért volt egy szerencsés TD a Boysnál is, azt el tetszik felejteni. 😀
Blevi
balintbaba
tamas424
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
tamas424
1 758
Hát persze, szerintem mindkét Dallas TD szerencsés volt, meg a FG is…Minden ezen a meccsen nuanszokon mulik es eddig minden az Eagles fele hajlik.Azért volt egy szerencsés TD a Boysnál is, azt el tetszik felejteni. 😀
Blevi
balintbaba
több mint 1 éve
Jolvan irjuk fel a 7et azt menjunk.
több mint 1 éve
Minden ezen a meccsen nuanszokon mulik es eddig minden az Eagles fele hajlik.és a bírók is mindent megtesznek
Blevi
több mint 1 éve
Minden ezen a meccsen nuanszokon mulik es eddig minden az Eagles fele hajlik.Azért volt egy szerencsés TD a Boysnál is, azt el tetszik felejteni. 😀
Blevi
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Minden ezen a meccsen nuanszokon mulik es eddig minden az Eagles fele hajlik.
több mint 1 éve
Invincible
801
Az eltört szerintem 😟
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 1 éve
dejó megsérült Goedert
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Az a baj ezzel a vedelemmel, hogy ha nem jonnek a turnoverek akkor kalo kaki az egesz.
több mint 1 éve
anyátok picsájátGilmore ellen ez genyóság volt
slowmotion
több mint 1 éve
lesz ma még pick, fasznak erőlteti ezeket
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
3 ember közé. Nem voltak többen.
több mint 1 éve
tamas424
1 758
Na elmennek a picsába!!!!
több mint 1 éve
anyátok picsáját
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Kicsit könnyű lett.
több mint 1 éve
Sporik nem akarjak szorosan tartani
több mint 1 éve
addig engedik csinálni, amíg valamelyik falembernek nem szakad ronggyá a térdeugyan, egy-két PCL nem ár
slowmotion
több mint 1 éve
Odighizuwa bazdmeg
több mint 1 éve
addig engedik csinálni, amíg valamelyik falembernek nem szakad ronggyá a térde