Philadelphia Eagles - Dallas Cowboys
2 napja
Amekkorákat akarsz szabad vagy 🤪😂😏🥳 bármire. (A jelentősège nem lènyeg)Ebbol a meccsbol ekkora konzekvanciakat lehet levonni? 😀Miközben az Eagles 40 százalékon pörög...Miről beszél a 7-41?Őszintén szólva, nincs kedvem sorra venni MM baromságait, annak örülök, hogy már nem nálunk rontja a levegőt. Ez a 7-41 és a negatív mérleg magáért beszél.Tobbszor volt nelkule is MVP szezonja. Vagy MCC miatt csinalt friscoban 10 pontot?Az is tény, hogy MM a fénykorában lévő Rodgers idején volt HC. Egy gyűrűt sikerült összehozni.Nelkule AR mit nyert? Semmit, ez teny.Ebből él, basszus. És nem egyet kellett volna nyernie... Szerintem ezt hagyjuk...Mindenki megerdemel egy masodik eselyt. AR meg mindig csak vele nyert SB-t.Akkor megvan McC 2. negatív szezonja Dallasban. Garrettnek csak egy volt.Azt hiszem, MM-nek annyi. Speciel én azt sem értettem, minek vitték oda.
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
Blevi
nagylaza, főpohárnok
Blevi
nagylaza, főpohárnok
Blevi
nagylaza, főpohárnok
Hiányzik a kezdő QB, WR1, RG, C, talán RT, LE, RE, a kettes számú LB, a CB1, CB3, CB4, a meg aki éppen kiesik az adott meccsre.
slowmotion
nagylaza, főpohárnok
Blevi
2 napja
Ebbol a meccsbol ekkora konzekvanciakat lehet levonni? 😀Miközben az Eagles 40 százalékon pörög...Miről beszél a 7-41?Őszintén szólva, nincs kedvem sorra venni MM baromságait, annak örülök, hogy már nem nálunk rontja a levegőt. Ez a 7-41 és a negatív mérleg magáért beszél.Tobbszor volt nelkule is MVP szezonja. Vagy MCC miatt csinalt friscoban 10 pontot?Az is tény, hogy MM a fénykorában lévő Rodgers idején volt HC. Egy gyűrűt sikerült összehozni.Nelkule AR mit nyert? Semmit, ez teny.Ebből él, basszus. És nem egyet kellett volna nyernie... Szerintem ezt hagyjuk...Mindenki megerdemel egy masodik eselyt. AR meg mindig csak vele nyert SB-t.Akkor megvan McC 2. negatív szezonja Dallasban. Garrettnek csak egy volt.Azt hiszem, MM-nek annyi. Speciel én azt sem értettem, minek vitték oda.
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
Blevi
nagylaza, főpohárnok
Blevi
nagylaza, főpohárnok
Blevi
nagylaza, főpohárnok
Hiányzik a kezdő QB, WR1, RG, C, talán RT, LE, RE, a kettes számú LB, a CB1, CB3, CB4, a meg aki éppen kiesik az adott meccsre.
slowmotion
nagylaza, főpohárnok
2 napja
Tactful Cactus
14 104
Közben Mayfield is odabaszott, nem érdemes számolgatni. Álljunk a sarat, műfüvet ma, oszt meglátjuk.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 napja
Kitől kéne megijedniük?Miközben az Eagles 40 százalékon pörög...Miről beszél a 7-41?Őszintén szólva, nincs kedvem sorra venni MM baromságait, annak örülök, hogy már nem nálunk rontja a levegőt. Ez a 7-41 és a negatív mérleg magáért beszél.Tobbszor volt nelkule is MVP szezonja. Vagy MCC miatt csinalt friscoban 10 pontot?Az is tény, hogy MM a fénykorában lévő Rodgers idején volt HC. Egy gyűrűt sikerült összehozni.Nelkule AR mit nyert? Semmit, ez teny.Ebből él, basszus. És nem egyet kellett volna nyernie... Szerintem ezt hagyjuk...Mindenki megerdemel egy masodik eselyt. AR meg mindig csak vele nyert SB-t.Akkor megvan McC 2. negatív szezonja Dallasban. Garrettnek csak egy volt.Azt hiszem, MM-nek annyi. Speciel én azt sem értettem, minek vitték oda.
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
Blevi
nagylaza, főpohárnok
Blevi
nagylaza, főpohárnok
Blevi
nagylaza, főpohárnok
slowmotion
nagylaza, főpohárnok
2 napja
Miközben az Eagles 40 százalékon pörög...Miről beszél a 7-41?Őszintén szólva, nincs kedvem sorra venni MM baromságait, annak örülök, hogy már nem nálunk rontja a levegőt. Ez a 7-41 és a negatív mérleg magáért beszél.Tobbszor volt nelkule is MVP szezonja. Vagy MCC miatt csinalt friscoban 10 pontot?Az is tény, hogy MM a fénykorában lévő Rodgers idején volt HC. Egy gyűrűt sikerült összehozni.Nelkule AR mit nyert? Semmit, ez teny.Ebből él, basszus. És nem egyet kellett volna nyernie... Szerintem ezt hagyjuk...Mindenki megerdemel egy masodik eselyt. AR meg mindig csak vele nyert SB-t.Akkor megvan McC 2. negatív szezonja Dallasban. Garrettnek csak egy volt.Azt hiszem, MM-nek annyi. Speciel én azt sem értettem, minek vitték oda.
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
Blevi
nagylaza, főpohárnok
Blevi
nagylaza, főpohárnok
Blevi
nagylaza, főpohárnok
slowmotion
2 napja
Tactful Cactus
14 104
Jó hagyjuk a PO meccseket 😊 de eljutottunk odáig.Igen, voltak szép évei...🙂 Mindig felbaszom az agyam, amikor visszagondolok rá. Én vagyok a hülye, hogy belekezdtem.🙂Nem tisztem bevédeni de voltak szép évei, nyilván Philbin jelenléte is hozzájárult ehhez. Rodgers egójával valóban nem tudott mit kezdeni.Őszintén szólva, nincs kedvem sorra venni MM baromságait, annak örülök, hogy már nem nálunk rontja a levegőt. Ez a 7-41 és a negatív mérleg magáért beszél.Tobbszor volt nelkule is MVP szezonja. Vagy MCC miatt csinalt friscoban 10 pontot?Az is tény, hogy MM a fénykorában lévő Rodgers idején volt HC. Egy gyűrűt sikerült összehozni.Nelkule AR mit nyert? Semmit, ez teny.Ebből él, basszus. És nem egyet kellett volna nyernie... Szerintem ezt hagyjuk...Mindenki megerdemel egy masodik eselyt. AR meg mindig csak vele nyert SB-t.Akkor megvan McC 2. negatív szezonja Dallasban. Garrettnek csak egy volt.Azt hiszem, MM-nek annyi. Speciel én azt sem értettem, minek vitték oda.
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
Blevi
nagylaza, főpohárnok
Blevi
nagylaza, főpohárnok
Blevi
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 napja
Igen, voltak szép évei...🙂 Mindig felbaszom az agyam, amikor visszagondolok rá. Én vagyok a hülye, hogy belekezdtem.🙂Nem tisztem bevédeni de voltak szép évei, nyilván Philbin jelenléte is hozzájárult ehhez. Rodgers egójával valóban nem tudott mit kezdeni.Őszintén szólva, nincs kedvem sorra venni MM baromságait, annak örülök, hogy már nem nálunk rontja a levegőt. Ez a 7-41 és a negatív mérleg magáért beszél.Tobbszor volt nelkule is MVP szezonja. Vagy MCC miatt csinalt friscoban 10 pontot?Az is tény, hogy MM a fénykorában lévő Rodgers idején volt HC. Egy gyűrűt sikerült összehozni.Nelkule AR mit nyert? Semmit, ez teny.Ebből él, basszus. És nem egyet kellett volna nyernie... Szerintem ezt hagyjuk...Mindenki megerdemel egy masodik eselyt. AR meg mindig csak vele nyert SB-t.Akkor megvan McC 2. negatív szezonja Dallasban. Garrettnek csak egy volt.Azt hiszem, MM-nek annyi. Speciel én azt sem értettem, minek vitték oda.
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
Blevi
nagylaza, főpohárnok
Blevi
nagylaza, főpohárnok
Blevi
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
2 napja
Nemhiába, azért Suh lélekben még mindig a csapatnál van.Brown-nak mi baja? 😀nem elég h pályán azon kivül is meg akarja verni boyst
Greengo
Kúrfürst briareos
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
2 napja
Brown-nak mi baja? 😀Ketten gangbangelték, ő meg leverte iponnal az egyiket 😍
Greengo
Don't talk the walk, Walk the talk!
2 napja
Brown-nak mi baja? 😀nem elég h pályán azon kivül is meg akarja verni boyst
Greengo
2 napja
Sidney Brown nagyon szép dzsúdós mozdulattal levitte a tatamira!
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
2 napja
Tactful Cactus
14 104
Cowboys menne haza a Philly meg nem engedi a kijárathoz.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 napja
Lebaszta egy iponnal a csóka
2 napja
Milyen kellemes muzsikára ment a gyepa az oldalvonalon 🫣
2 napja
Én pedig azt állítom, hogy - bár tényleg nem kizárólag, de alapvetően - MM hibája volt. Mindegy, ez fiktív vita, egyikünk se tudja, "mi lett volna, ha".Nem azt mondom hogy hibatlan lenne, itt sem vitte vegig a csapatot. Azt allitom, hogy nemcsak az O hibaja az egy sb. Mindket allitasra boven hozott peldat az elet.Őszintén szólva, nincs kedvem sorra venni MM baromságait, annak örülök, hogy már nem nálunk rontja a levegőt. Ez a 7-41 és a negatív mérleg magáért beszél.Tobbszor volt nelkule is MVP szezonja. Vagy MCC miatt csinalt friscoban 10 pontot?Az is tény, hogy MM a fénykorában lévő Rodgers idején volt HC. Egy gyűrűt sikerült összehozni.Nelkule AR mit nyert? Semmit, ez teny.Ebből él, basszus. És nem egyet kellett volna nyernie... Szerintem ezt hagyjuk...Mindenki megerdemel egy masodik eselyt. AR meg mindig csak vele nyert SB-t.Akkor megvan McC 2. negatív szezonja Dallasban. Garrettnek csak egy volt.Azt hiszem, MM-nek annyi. Speciel én azt sem értettem, minek vitték oda.
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
Blevi
nagylaza, főpohárnok
Blevi
nagylaza, főpohárnok
Blevi
nagylaza, főpohárnok
Blevi
2 napja
Miről beszél a 7-41?Őszintén szólva, nincs kedvem sorra venni MM baromságait, annak örülök, hogy már nem nálunk rontja a levegőt. Ez a 7-41 és a negatív mérleg magáért beszél.Tobbszor volt nelkule is MVP szezonja. Vagy MCC miatt csinalt friscoban 10 pontot?Az is tény, hogy MM a fénykorában lévő Rodgers idején volt HC. Egy gyűrűt sikerült összehozni.Nelkule AR mit nyert? Semmit, ez teny.Ebből él, basszus. És nem egyet kellett volna nyernie... Szerintem ezt hagyjuk...Mindenki megerdemel egy masodik eselyt. AR meg mindig csak vele nyert SB-t.Akkor megvan McC 2. negatív szezonja Dallasban. Garrettnek csak egy volt.Azt hiszem, MM-nek annyi. Speciel én azt sem értettem, minek vitték oda.
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
Blevi
nagylaza, főpohárnok
Blevi
nagylaza, főpohárnok
Blevi
nagylaza, főpohárnok
2 napja
Amúgy, remélem fasza miked up lesz mert kurva jó dumákat vizionálok Smitty folyamat pofázik valamit valakinek, nagyon várom 😭
2 napja
Tactful Cactus
14 104
Nem tisztem bevédeni de voltak szép évei, nyilván Philbin jelenléte is hozzájárult ehhez. Rodgers egójával valóban nem tudott mit kezdeni.Őszintén szólva, nincs kedvem sorra venni MM baromságait, annak örülök, hogy már nem nálunk rontja a levegőt. Ez a 7-41 és a negatív mérleg magáért beszél.Tobbszor volt nelkule is MVP szezonja. Vagy MCC miatt csinalt friscoban 10 pontot?Az is tény, hogy MM a fénykorában lévő Rodgers idején volt HC. Egy gyűrűt sikerült összehozni.Nelkule AR mit nyert? Semmit, ez teny.Ebből él, basszus. És nem egyet kellett volna nyernie... Szerintem ezt hagyjuk...Mindenki megerdemel egy masodik eselyt. AR meg mindig csak vele nyert SB-t.Akkor megvan McC 2. negatív szezonja Dallasban. Garrettnek csak egy volt.Azt hiszem, MM-nek annyi. Speciel én azt sem értettem, minek vitték oda.
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
Blevi
nagylaza, főpohárnok
Blevi
nagylaza, főpohárnok
Blevi
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 napja
Távolságra jó lett volna. Elliott? Látod ezt? 😀
E-A-G-L-E-S EAGLES !
2 napja
Mer most már kovboj fo' lájfMiért nem?Reméld csak azt, de csoporton belülre nem megyKemény volt, de nem. Majd úgyis jön hozzánk gigaszerződésért, amúgy is Eagles fanboy.AnyádSzabálytalan volt?Parsonsbírók.....
dande2
tamas424
balintbaba
slowmotion
balintbaba
slowmotion
2 napja
Nem olyan csóka ez a Barkley.Pedig most kéne lefaragni még a maradékból. A Giants mindent megtesz majd, hogy ne sikerüljön.Azt hittem végigengedik, hogy jöhessen az O a rekordra.Nem hiszem hogy rámennek ennél is jobban.
Tactful Cactus
Eazzy
Greengo
2 napja
Nem azt mondom hogy hibatlan lenne, itt sem vitte vegig a csapatot. Azt allitom, hogy nemcsak az O hibaja az egy sb. Mindket allitasra boven hozott peldat az elet.Őszintén szólva, nincs kedvem sorra venni MM baromságait, annak örülök, hogy már nem nálunk rontja a levegőt. Ez a 7-41 és a negatív mérleg magáért beszél.Tobbszor volt nelkule is MVP szezonja. Vagy MCC miatt csinalt friscoban 10 pontot?Az is tény, hogy MM a fénykorában lévő Rodgers idején volt HC. Egy gyűrűt sikerült összehozni.Nelkule AR mit nyert? Semmit, ez teny.Ebből él, basszus. És nem egyet kellett volna nyernie... Szerintem ezt hagyjuk...Mindenki megerdemel egy masodik eselyt. AR meg mindig csak vele nyert SB-t.Akkor megvan McC 2. negatív szezonja Dallasban. Garrettnek csak egy volt.Azt hiszem, MM-nek annyi. Speciel én azt sem értettem, minek vitték oda.
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
Blevi
nagylaza, főpohárnok
Blevi
nagylaza, főpohárnok
Blevi
nagylaza, főpohárnok