Philadelphia Eagles - Los Angeles Rams
2 hónapja
Attól azért behányok, hogy harmadik és sokra már feladjuk a drive-ot.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
2 hónapja
Ez hányadèk.....mar bocsánat.....
2 hónapja
Ez nagyon látszott
2 hónapja
Ajjja LJ out?
2 hónapja
Csak elvittèk FG ig 😏 Barkley majd indulhatna
2 hónapja
Run D 🥴
2 hónapja
Na allitsd meg… 😀 igy konnyu.
2 hónapja
Szép td, ahha 😅A pick előtte szèp volt 😄
KeyG
2 hónapja
Szép td, ahha 😅
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 hónapja
Előtte meg amúgy a Rams játèkos bemozdult de arról nem beszèlünk
2 hónapja
Nem tudom ki ez a kopasz csávó az Arena 4 stúdióban de sok marhaságot dumál... Hangról szerintem ő volt a kommentátor az eheti Raiders - Chargers meccsen is és ott is sok hülyeséget beszélt... Lehet le kéne váltaniValami komoly szakerto.
Toto21
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
2 hónapja
Ez könnyű zászló
2 hónapja
Na ez szèp volt
2 hónapja
Baun ki más 😄
2 hónapja
Adoree ki más....
2 hónapja
Megláccsuk azèrt remélem sikerül beindítani valamelyiket legalább, Staffordhoz pedig odaèr DAkkor most mi mellőzhetjük a RZt, a csapatból remèljük csak a D fogja ès úgy hogy a Ramst TDt szerezni nem hagyja. Fly 🦅😊ma szerintem elő kell kapni majd a passzjátékot, mert csak futás nem lesz elég a Rams ellen
dande2
Toto21
2 hónapja
Akkor most mi mellőzhetjük a RZt, a csapatból remèljük csak a D fogja ès úgy hogy a Ramst TDt szerezni nem hagyja. Fly 🦅😊ma szerintem elő kell kapni majd a passzjátékot, mert csak futás nem lesz elég a Rams ellen
dande2
2 hónapja
Nem tudom ki ez a kopasz csávó az Arena 4 stúdióban de sok marhaságot dumál... Hangról szerintem ő volt a kommentátor az eheti Raiders - Chargers meccsen is és ott is sok hülyeséget beszélt... Lehet le kéne váltani
2 hónapja
Akkor most mi mellőzhetjük a RZt, a csapatból remèljük csak a D fogja ès úgy hogy a Ramst TDt szerezni nem hagyja. Fly 🦅😊
2 hónapja
19:00, Arena4

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!