NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Philadelphia Eagles - New York Giants
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
Akkor végülis szinte majdnem... Az is nagy dologFullra végigfutottuk ezt a drájvot? 😮nem, volt egy rb screen, csak nem 3. és hosszúra, így FD lett belőle
MrMiksa
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
vanek úr
1 894
Nekem amúgy nem hiányzik DL-ből Harrison.De a DL-ből kurvára hiányzik
GiantsMLBhunter
több mint 5 éve
csak a szokásos 😊az átlag Philly meccsnél azért mindenképp izgalmasabb..
de persze ez a meccs most más, mint a többi 😉
Szesze
nekem csak a második félidei edzői katasztrófa miatt igen bosszantó a dolog! sajnos ez a mentalitás egy kibasszott zsákutca... 0 hozzáadott érték
több mint 5 éve
és persze Harrison nem hiányzik 😊 remek trade volt
több mint 5 éve
Fullra végigfutottuk ezt a drájvot? 😮nem, volt egy rb screen, csak nem 3. és hosszúra, így FD lett belőle
MrMiksa
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
a bizalom és a kitartó szurkolás mindig meghozza a gyümölcsét 😛ne sírjatok már... 😀 na jó csak vicc bocsi magas labda volt 😀 😀 😀
Szesze
több mint 5 éve
zsojti
4 063
bocs ez futás, én pass-t írtam 😊groh mellett lassan az O fal edzője is elkezdhetne gondolkodni..mert ez kurva kevés, amit passblockban csinálunkPardon?
zsojti
Janek
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
kit rúgtak ki az elmúlt 2 hétben mióta nem tudtam meccset nézni? 😮 eddig futásunk se volt 😊Az elmult 10 percben inkább 😊
rexaly
több mint 5 éve
kit rúgtak ki az elmúlt 2 hétben mióta nem tudtam meccset nézni? 😮 eddig futásunk se volt 😊
több mint 5 éve
zsojti
4 063
mi a szar van itt?? van RB, van futásblokk
több mint 5 éve
a bizalom és a kitartó szurkolás mindig meghozza a gyümölcsét 😛
több mint 5 éve
Legalább a 2.pontoat ne, hát de!😕😕
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
groh mellett lassan az O fal edzője is elkezdhetne gondolkodni..mert ez kurva kevés, amit passblockban csinálunkPardon?
zsojti
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
Fullra végigfutottuk ezt a drájvot? 😮
több mint 5 éve
csak a szokásos 😊de persze ez a meccs most más, mint a többi 😉
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
Bravo!
több mint 5 éve
Na akkor ennek annyi!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
neee milyen kizárást adott már LJ 😀
több mint 5 éve
Végre futunk...verjem bele...Lehet a szünetben már felmondtak Grohnak. 😀
marci88
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
zsojti
4 063
adams baz!!
több mint 5 éve
Egész szezonban nem futottunk ennyit 😮 😮 😮