Philadelphia Eagles - Tampa Bay Buccaneers
több mint 9 éve
takarodjunk már XD
#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 9 éve
Az igen. Ezt a kezdést és ezt a mákot. : D
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
el is adjuk? xDD beszarok, jól kezdünk.
több mint 9 éve
megérte visszahordani 😀
több mint 9 éve
ja, remélem alázni fog. Remélem vele nyerünk SB-t idén, nem Bradfordal.Azért Tebow-val lett volna az igazi
ano92
#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 9 éve
leccgó!---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Üdv mindenkinek!A másik floridai bandát azért le kéne már győzni. : )
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
zsojti
4 063
felőlem a 3. sz QB is dobálhat csak jó százalékkel és sikerrel tegye 😊
több mint 9 éve
Én is...
több mint 9 éve
MrMiksa
3 787
Akkor én is csatlakoznék a Sancho párthoz! 😊
több mint 9 éve
ja, remélem alázni fog. Remélem vele nyerünk SB-t idén, nem Bradfordal.
több mint 9 éve
LECGÓ SZANCSÓ! Eddig mindig fogtam melletted amióta itt vagy, adjál rá okot!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
MrMiksa
3 787
Egyszerű a képlet: Ha ma nem nyerünk, valószínűleg le is mondhatunk a PO-ról.Basszus ezt már hetek óta így gondolom, de mégis mindig megússzuk valahogy a teljes reménytelenséget 😊
evergreen
több mint 9 éve
streamet tudna valaki? zunox nekem nem mukodj.www.vipleague.me/american-football/334459/1/philadelphia-eagles-vs-tampa-bay-buccaneers-live-stream-online.html
Invincible
#NoPhlyZone
több mint 9 éve
mint mindigwww.ustvnow.com/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Invincible
801
streamet tudna valaki? zunox nekem nem mukodj.
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 9 éve
Néhány forrás szerint Sanchez megkapja a csapatot hosszabb távon, ha jól teljesít.ehhez azért nem kell csapathoz közeli forrásnak lenni, jól játszó játékosokat ritkán szoktak lecserélni... én parádét nem várok tőle amúgy, de azt szerintem be fogja tudni bizonyítani, hogy amire Bradford képes, az igencsak pótolható
mustaine
---
több mint 9 éve
Én még mindig azt mondom, hogy inkább Sanchez mint Bradford.Néhány forrás szerint Sanchez megkapja a csapatot hosszabb távon, ha jól teljesít.Max a szezonra sztem, de az is lehet, hogy árcsökkentő szivárogtatás. Azért jó lenne ha alakulna már valami stabil és szerethető QB poszton.
mustaine
evergreen
Szerintem is a szezon végéig lehet övé az offense, de ehhez jobban kell játszania, mint Samunak. Nem valami nagy feladat...
több mint 9 éve
Néhány forrás szerint Sanchez megkapja a csapatot hosszabb távon, ha jól teljesít.Max a szezonra sztem, de az is lehet, hogy árcsökkentő szivárogtatás. Azért jó lenne ha alakulna már valami stabil és szerethető QB poszton.
mustaine
#NoPhlyZone
több mint 9 éve
Néhány forrás szerint Sanchez megkapja a csapatot hosszabb távon, ha jól teljesít.
több mint 9 éve
Egyszerű a képlet: Ha ma nem nyerünk, valószínűleg le is mondhatunk a PO-ról.
#NoPhlyZone
több mint 9 éve
A másik oldalról: #4 QB R. Griffin #17 WR D. Dye #33 S K. McFadden #74 G A. Marpet #87 TE A. Seferian-Jenkins #91 DE J. Shirley #94 DE G. JohnsonJackson játszik.
több mint 9 éve
Inaktív: QB Bradford, RB Mathews, CB Rice, LB Acho, OL Andrews, OL Hawkinson, DE Bair
több mint 9 éve
19:00,
---