NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
5
5
2:20, Arena4
Philadelphia Eagles - Washington Redskins
1 feliratkozó
több mint 10 éve
na jóvan, Parkey cut mosmáHighlanderjobb helyről jövőnk így mint a touchback szóval jó így 😀
több mint 10 éve
STnk eddig állat 😀
több mint 10 éve
na jóvan, Parkey cut mosmá
több mint 10 éve
Azért 6 év után már ideje volt egy kickoffot is visszahordani. Hány KR-ünk volt azóta... 😀 Dion Lewis, Demps, Gerard Lawson, Boykin... 😀
több mint 10 éve
csóri hester most csinált NFL rekordot, és már kezdhet fosni!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Kár, hogy fárasztjuk a D-t 😛
több mint 10 éve
na hirtelen megdupláztuk az eddigi első félidős pontjainkat , sőt még 1-el megtoltuk.
több mint 10 éve
picksix
800
Átnyomtam a green bay-detroit meccsre reklámidő alatt, közben nézem az eredményeket 6-7, fú mondom gyorsan vissza még szerencse, hogy késik a gamepass 😀
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Lehet jobb lenne ha az O# csak a 2. félidőben jönne fel ezután, első félidőben meg csak ret TD kell! 😊
több mint 10 éve
Ezért tartottuk meg Polkot XD
több mint 10 éve
hogy lesz így 0-14?😕
több mint 10 éve
úgy lett volna igazán ütős, ha Sproles viszi vissza 😀
több mint 10 éve
Így Foles tuti nem tud hibázni 😛
több mint 10 éve
remélem láttátok hogy Matthews törte az utat neki!!!eaglesmcnabb4 E,MBERT KIBLOKKOLT POLK ELŐL HÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁH ISTEN EZA CSÁVÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 10 éve
Polk-ból ezt nem néztem volna ki 😮
több mint 10 éve
néztem volna picit a D-t
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
kurvajók vagyunk 😀 ... biztos Casey Matthews osztotta ki a kulcs blokkot ott elől 😀
több mint 10 éve
remélem láttátok hogy Matthews törte az utat neki!!!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
TÁCÁSDDÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁN OMG TÁCCSS DÁN ENNYI DESEAN ÍGY KELL EZT CSINÁLNI TE MAHJOM!!!!!!!!!!!!!ano92Bzzeg késik a streamem, aszittem hülyéskedsz....
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 10 éve
Polk bazmeg .... ilyet is de régen láttam Eagles játékostól 😀
több mint 10 éve
TÁCÁSDDÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁN OMG TÁCCSS DÁN ENNYI DESEAN ÍGY KELL EZT CSINÁLNI TE MAHJOM!!!!!!!!!!!!!