NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
170
17
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
79
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
69
15
22:25
Philadelphia Eagles - Washington Redskins
1 feliratkozó
több mint 10 éve
kuzintájm!!!!!
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
melyik az a firestream-es link, csak mert amit feljebb lett linkelve az kicsit akad nekem valamiért?
több mint 10 éve
majd link nyugodtan jöhet a meccshez 😛 😀philyben ez mondjk alapelvárás 😀
Amikor DeSean kiment melegíteni azt mondják egy kicsit több volt booooooo mint a cheersBébé
több mint 10 éve
lesz egyáltalán valaki itt vagy mindenki meccsnézésre ment? 😀Bébéén vagyok, sajnos nem bírtam megoldani. Pedig már nagyon szeretnék egyre elmenni.
több mint 10 éve
Én nem tudtam menni meccset nézni túl sok dolgom volt, szóval leszek, múltkor se voltam mert TV-n néztem fotelből.sima győzelmet várok ,meg egy rakat lesean TD-t,
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
ano ugye most első félidőben is fogsz inni?Highlandermár ittam, donwry.
több mint 10 éve
Sziasztok, jó szurkolást!Remélem a sörök mindenkinél behűtve! 😊
több mint 10 éve
tûzoltó
853
A "valaki"-be a Redskins szurkerek beleszámítanak? 😊nexion218Amennyiben egy "fajta" szurkoló tábor lenne itt, az olyan lenne, mint tét nélkül játszani pókert... 😀
több mint 10 éve
greenboy
267
Jó szurkolást, Fly Eagles!
több mint 10 éve
A "valaki"-be a Redskins szurkerek beleszámítanak? 😊
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 10 éve
majd link nyugodtan jöhet a meccshez 😛 😀www.vipleague.me/american-football/245687/1/washington-redskins-vs-philadelphia-eagles-live-stream-online.html
Amikor DeSean kiment melegíteni azt mondják egy kicsit több volt booooooo mint a cheersBébé
több mint 10 éve
majd link nyugodtan jöhet a meccshez 😛 😀 Amikor DeSean kiment melegíteni azt mondják egy kicsit több volt booooooo mint a cheers
több mint 10 éve
ano ugye most első félidőben is fogsz inni?
több mint 10 éve
lesz egyáltalán valaki itt vagy mindenki meccsnézésre ment? 😀Bébéén nem szoktam de most lesz, divatdrukkerek megjelenek 2-0 után
több mint 10 éve
lesz egyáltalán valaki itt vagy mindenki meccsnézésre ment? 😀
több mint 10 éve
tûzoltó
853
Jó mérkőzést!
több mint 10 éve
CSAK AZ EAGLES!!!!!!!!!!!!!