Pittsburgh Steelers - Arizona Cardinals
11 hónapja
Klaci79
22 219
Van egy újonc srác, aki egész jó centernek tűnt, de nem, mi ezt a faszt játszatjuk, akármilyen béna is
11 hónapja
Jatszak le a szezon utan
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
11 hónapja
Volt egy időszakom, amikor pszichológushoz kellett járnom: éjszakánként izzadva ébredtem és állítólag álmomban imaszerűen mormoltam majd üvöltöttem, hogy Kacsa, Rénszarvas, Traubszóda, Kacsa, Rénszarvas, Traubszóda, Kacsa, Rénszarvas, Traubszóda.Egy időre elmúlt, de most megint olyan furán érzem magam...
11 hónapja
Rossz nezni
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
11 hónapja
gedam
5 901
kicsit csöpög az eső
11 hónapja
Klemó
5 655
Baszod, mikor dobta be???Hát ez az. A homorítós esés után....érzésre...
Szokol
11 hónapja
Klemó
5 655
Ez egy mocsok DPI hívás volt érzésre.....mondván Porter és bizti az volt....magunkat verjük, de menjenek a picsába, de komolyan!Baszod, mikor dobta be???Szép színészi teljesítmény volt a 83-tól.
Szokol
Klaci79
11 hónapja
Baszod, mikor dobta be???
11 hónapja
shagi0206
10 921
ja, hogy ő a center a Steelersnél? 😀 😀 😀Meddig engedik ezt ennek a Cole gyereknek???!!!!Cardinals nevelés, hazajátszik
Klaci79
emberke22
Hát az XFL-be nem alkalmaznám
11 hónapja
emberke22
571
Meddig engedik ezt ennek a Cole gyereknek???!!!!Cardinals nevelés, hazajátszik
Klaci79
11 hónapja
xtaki
3 439
Jo ez a center. 3. Ilyen ezen a meccsen
11 hónapja
Meddig engedik ezt ennek a Cole gyereknek???!!!!De miért úgy hajol le, mint akinek be van állva a dereka???
Klaci79
11 hónapja
Basszus, hirtelen senki se tudja átvenni a snapet
11 hónapja
Klaci79
22 219
Meddig engedik ezt ennek a Cole gyereknek???!!!!
11 hónapja
Igazi balfasz csapat vagyunk
11 hónapja
Ez a trub nagyobb szerencsétlenség, mint a sáskajárás
11 hónapja
Azt se tudják merre az arra 🤪
11 hónapja
Okorafor meglepődött, hogy játszania kell???
11 hónapja
Na akkor Traubi time
11 hónapja
Hát ha hülye lesz, majd őt is kiütik!Nála még Rudi is jobb lennehát Pickett se jó. Bár Traubiskynél lehet jobbSeumalo is out…a 4.out nálunk.Pickett outNem tudom rossz e ez nekunk
Klaci79
xtaki
Biztos hogy rossz, Traubi egy rakás azar
Klaci79
shagi0206
Klaci79
11 hónapja
Jó kezdés!