Pittsburgh Steelers - Atlanta Falcons
6 napja
Látszik amúgy, hogy ARod élvezte a meccset. Ez így jó a jövőre nézve. Csak a droppokra figyeljünk.
6 napja
Na jó éjszakát mindenkibe!
6 napja
Grat a W-hez
6 napja
Nem-nem!!! Abszolút így van. Jól játszik teljesen. És nagyon kellemes meglepetés nekem. Csak néha felállunk, jönnek a nagy bemondasok, aztán mintha nem is tudnak mi jön. Csiszolni kell persze, a kellemesebb gond, ha ez nem megy, de a labdái viszonylag pontosak, és ha nincsenek a droppok már rég eldőlt volna.Nem állítom, hogy mindenben értem AR hívásait. De ő ért hozzá én meg nem…(mondjuk néha a játékostársak is csak néznek, hogy mi van)Minden elfogultsag nelkul, o szerintem jol jatszik.
Klaci79
JéBé
6 napja
Az O legjobbja, nem kérdés. Ez nekem is meglepetés. Azt hittem tele lesz rozsával. Ha Metcalf nem annyira ergya és mondjuk azt a DPI-t befújják, akkor a statban is markánsabban nézne ki.Nem állítom, hogy mindenben értem AR hívásait. De ő ért hozzá én meg nem…(mondjuk néha a játékostársak is csak néznek, hogy mi van)Minden elfogultsag nelkul, o szerintem jol jatszik.
Klaci79
JéBé
6 napja
Nem állítom, hogy mindenben értem AR hívásait. De ő ért hozzá én meg nem…(mondjuk néha a játékostársak is csak néznek, hogy mi van)Minden elfogultsag nelkul, o szerintem jol jatszik.
Klaci79
6 napja
Nem állítom, hogy mindenben értem AR hívásait. De ő ért hozzá én meg nem…(mondjuk néha a játékostársak is csak néznek, hogy mi van)
6 napja
Az a bosszantó, hogy ha nem ez a szardarab van, ez egy fogható meccs lenne....Egyetértek.
zekeffron
6 napja
YESSSSS!! CATCH!!!!
6 napja
Az a bosszantó, hogy ha nem ez a szardarab van, ez egy fogható meccs lenne....
6 napja
Rodgersék sokkal jönnek a def-nek ha ezt sikerül kihúzni
6 napja
érezze a törődést....Már Boswell se bírja....Hát az "zseniális" volt, ahogy ha már az O megint nem tud végigmenni csinál neki egy majd 60 yardost.....
dande2
Klemó
6 napja
Már Boswell se bírja....Hát az "zseniális" volt, ahogy ha már az O megint nem tud végigmenni csinál neki egy majd 60 yardost.....
dande2
6 napja
Azért adunk esélyt, nehogy unalmas legyen
6 napja
Már Boswell se bírja....
6 napja
egyértelmű.nem fogják beküldeni egy nyerhető meccsen, ha lenne közte 20 akkor már jött volna.most komolyan hozzuk már be Strand-ethát coopernek szemmel láthatóan nem megy ez a sportág.
Midnight
peach
Kenny
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
6 napja
Fúúú, amúgy nézem ezeket a neveket a védelemben: hogy mennyire egy jellegtelen csapat lettünk, az valami parádés. A totális középszer mellett mi szerepelünk a lexikonokban.
6 napja
lehet hogy nyerhető csak nem Rush-alnem fogják beküldeni egy nyerhető meccsen, ha lenne közte 20 akkor már jött volna.most komolyan hozzuk már be Strand-ethát coopernek szemmel láthatóan nem megy ez a sportág.
Midnight
peach
Kenny
6 napja
Watt kurvára megérdemelte a tavalyi éve után. Ezért megérte ez a meccs.Remélem egészséges tud maradni. Egész más ez a védelem vele. Bár így is van azért probléma.
Klemó
6 napja
Watt kurvára megérdemelte a tavalyi éve után. Ezért megérte ez a meccs.
6 napja
Meg itt vótam 😉))Asszem en mara befejeztem. Megyek aludni, az jobb szorakozas.Remek érzék 😂😉
xtaki
Klaci79
6 napja
nem fogják beküldeni egy nyerhető meccsen, ha lenne közte 20 akkor már jött volna.most komolyan hozzuk már be Strand-ethát coopernek szemmel láthatóan nem megy ez a sportág.
Midnight
peach
6 napja
most komolyan hozzuk már be Strand-ethát coopernek szemmel láthatóan nem megy ez a sportág.
Midnight
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...