Pittsburgh Steelers - Atlanta Falcons
10 napja
Asszem en mara befejeztem. Megyek aludni, az jobb szorakozas.Remek érzék 😂😉
xtaki
10 napja
Csak a szokásos 😁
10 napja
most komolyan hozzuk már be Strand-et
10 napja
Asszem en mara befejeztem. Megyek aludni, az jobb szorakozas.
10 napja
Ez egy DIME volt és sima TD lett volna.....no comment....
10 napja
Hát szar napja van az biztos…
10 napja
Metcalf a droppolos anyadat. 30 millaert fogd mar meg a tiszta labdakat
10 napja
Metcalf shit show
10 napja
Ne ott a nagydarab TE, a meccs legvegen 1x
10 napja
Lehet szeretni?Metcalf....felugrik a kritikus szélkső elkapásnál, hogy szépen kitolják....beszarok, de komolyan.....de annak is, hogy 3 yardra hosszút hívunk...Eleve nem értem, miért kell ilyen játékot behívni. 2-3 yardos passzok nincsenek? Nagyon kimegy a széle mellé és bravúr kellett volna. Ma valami DK utáló tablettát vettél be a nyugtató helyett. 😂
Klemó
Klaci79
10 napja
Dehogy vettem. Nem komálom...nagyon nem....a liga egyik legtólértékeltebb WR-e...30Mért....Metcalf....felugrik a kritikus szélkső elkapásnál, hogy szépen kitolják....beszarok, de komolyan.....de annak is, hogy 3 yardra hosszút hívunk...Eleve nem értem, miért kell ilyen játékot behívni. 2-3 yardos passzok nincsenek? Nagyon kimegy a széle mellé és bravúr kellett volna. Ma valami DK utáló tablettát vettél be a nyugtató helyett. 😂
Klemó
Klaci79
10 napja
Metcalf....felugrik a kritikus szélkső elkapásnál, hogy szépen kitolják....beszarok, de komolyan.....de annak is, hogy 3 yardra hosszút hívunk...Eleve nem értem, miért kell ilyen játékot behívni. 2-3 yardos passzok nincsenek? Nagyon kimegy a széle mellé és bravúr kellett volna. Ma valami DK utáló tablettát vettél be a nyugtató helyett. 😂
Klemó
10 napja
Metcalf....felugrik a kritikus szélkső elkapásnál, hogy szépen kitolják....beszarok, de komolyan.....de annak is, hogy 3 yardra hosszút hívunk...
10 napja
Az, Budapest! Na mi van vele? Játszik?Mi van a hegyomlás TE-ünkkel, akinek nem ugrik be a neve?Fovaros baszki
Szokol
xtaki
10 napja
Mi van a hegyomlás TE-ünkkel, akinek nem ugrik be a neve?
10 napja
Metcalf egyszerűen nem no1 WR. Az, amilyen OPI-kat tol úgy kapnám le a pályáról edzőként, hogy csak na 30M-es szerződéssel.....lehet hőzöngeni, de ekkora testtel így lelökni a CB-t magadról nem lehet....Nincs wr1 a csapatban, nincs shutdown corner, nincs fr qb, ballhawk safety se. Szoval nem lesz itt lofasz se. Masod levetett elkapoi, holott mi hiresek voktunk a sajat kinevelt elkapoinkrol.
Klemó
10 napja
A kutyuskáknak is hosszú lesz a szezon...És ők kevesebb ideje várnak PO győztes meccsre, mint mi 😂😂😂
Szokol
10 napja
Egyébként 90%-ban ott is hagytak a fasz ítéleteket, és nem változtattak semmit. Ezért is töröltek el.Mondjuk nem ertem miert csak 1 evet elt a DPI challenge lehetoseg.Azért kemény, hogy oda lehet keményen baszni egy CB-nek elkapás előtt......és a barom Metcalf nem, hogy reklamál elsétál........ez hülye....ha hisztizett volna simán dobják...állítom...Ugyan már…egyből tette szét a kezet a zebra, gondolod egy kis reklamalasert majd előveszi a sárgát. De már látták ok is a helyszínen
Klemó
Klaci79
JéBé
Emberek, ők is hibáznak. (Csak nekik a jó k.anyjukat) 😂
10 napja
A kutyuskáknak is hosszú lesz a szezon...
10 napja
Meg szerencse, hogy AS Jr orrba-szájba dicsérve volt a camp alatt. Londontól én is tudnék 10 yardra védekezni…
10 napja
cseréljük már le Rush-t ennél nem lehet rosszabb Strand
10 napja
Mondjuk nem ertem miert csak 1 evet elt a DPI challenge lehetoseg.Azért kemény, hogy oda lehet keményen baszni egy CB-nek elkapás előtt......és a barom Metcalf nem, hogy reklamál elsétál........ez hülye....ha hisztizett volna simán dobják...állítom...Ugyan már…egyből tette szét a kezet a zebra, gondolod egy kis reklamalasert majd előveszi a sárgát. De már látták ok is a helyszínen
Klemó
Klaci79