Pittsburgh Steelers - Atlanta Falcons

10 napja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 24 182
Asszem en mara befejeztem. Megyek aludni, az jobb szorakozas.
xtaki
Remek érzék 😂😉
10 napja
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 278 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Csak a szokásos 😁
10 napja
Midnight Atlanta Falcons 1 525
most komolyan hozzuk már be Strand-et
10 napja
Kenny Atlanta Falcons 11 969 — Omar's Coming Yo!
TIMEOUT 😀😀😀DDDDDDDD

10 napja
xtaki Pittsburgh Steelers 3 859
Asszem en mara befejeztem. Megyek aludni, az jobb szorakozas.
10 napja
Klemó Pittsburgh Steelers 7 053
Ez egy DIME volt és sima TD lett volna.....no comment....
10 napja
Kenny Atlanta Falcons 11 969 — Omar's Coming Yo!
istenem mennyire tolószékes ez a két csapat. rossz nézni.

10 napja
Hát szar napja van az biztos…
10 napja
Metcalf a droppolos anyadat. 30 millaert fogd mar meg a tiszta labdakat
10 napja
JéBé Green Bay Packers 8 312
Metcalf shit show
10 napja
Ne ott a nagydarab TE, a meccs legvegen 1x
10 napja
Metcalf....felugrik a kritikus szélkső elkapásnál, hogy szépen kitolják....beszarok, de komolyan.....de annak is, hogy 3 yardra hosszút hívunk...
Klemó
Eleve nem értem, miért kell ilyen játékot behívni. 2-3 yardos passzok nincsenek? Nagyon kimegy a széle mellé és bravúr kellett volna. Ma valami DK utáló tablettát vettél be a nyugtató helyett. 😂
Klaci79
Lehet szeretni?
10 napja
Metcalf....felugrik a kritikus szélkső elkapásnál, hogy szépen kitolják....beszarok, de komolyan.....de annak is, hogy 3 yardra hosszút hívunk...
Klemó
Eleve nem értem, miért kell ilyen játékot behívni. 2-3 yardos passzok nincsenek? Nagyon kimegy a széle mellé és bravúr kellett volna. Ma valami DK utáló tablettát vettél be a nyugtató helyett. 😂
Klaci79
Dehogy vettem. Nem komálom...nagyon nem....a liga egyik legtólértékeltebb WR-e...30Mért....
10 napja
Klemó
10 napja
10 napja
Szokol Pittsburgh Steelers 7 451 — Steelers fan
Mi van a hegyomlás TE-ünkkel, akinek nem ugrik be a neve?
Szokol
Fovaros baszki
xtaki
Az, Budapest! Na mi van vele? Játszik?
10 napja
Szokol
Fovaros baszki
10 napja
10 napja
Metcalf egyszerűen nem no1 WR. Az, amilyen OPI-kat tol úgy kapnám le a pályáról edzőként, hogy csak na 30M-es szerződéssel.....lehet hőzöngeni, de ekkora testtel így lelökni a CB-t magadról nem lehet....
Klemó
Nincs wr1 a csapatban, nincs shutdown corner, nincs fr qb, ballhawk safety se. Szoval nem lesz itt lofasz se. Masod levetett elkapoi, holott mi hiresek voktunk a sajat kinevelt elkapoinkrol.
10 napja
A kutyuskáknak is hosszú lesz a szezon...
Szokol
És ők kevesebb ideje várnak PO győztes meccsre, mint mi 😂😂😂
10 napja
Azért kemény, hogy oda lehet keményen baszni egy CB-nek elkapás előtt......és a barom Metcalf nem, hogy reklamál elsétál........ez hülye....ha hisztizett volna simán dobják...állítom...
Klemó
Ugyan már…egyből tette szét a kezet a zebra, gondolod egy kis reklamalasert majd előveszi a sárgát. De már látták ok is a helyszínen
Klaci79
Mondjuk nem ertem miert csak 1 evet elt a DPI challenge lehetoseg.
JéBé
Egyébként 90%-ban ott is hagytak a fasz ítéleteket, és nem változtattak semmit. Ezért is töröltek el.
Emberek, ők is hibáznak. (Csak nekik a jó k.anyjukat) 😂
10 napja
A kutyuskáknak is hosszú lesz a szezon...
10 napja
Meg szerencse, hogy AS Jr orrba-szájba dicsérve volt a camp alatt. Londontól én is tudnék 10 yardra védekezni…
10 napja
Midnight Atlanta Falcons 1 525
cseréljük már le Rush-t ennél nem lehet rosszabb Strand
10 napja
JéBé Green Bay Packers 8 312
Azért kemény, hogy oda lehet keményen baszni egy CB-nek elkapás előtt......és a barom Metcalf nem, hogy reklamál elsétál........ez hülye....ha hisztizett volna simán dobják...állítom...
Klemó
Ugyan már…egyből tette szét a kezet a zebra, gondolod egy kis reklamalasert majd előveszi a sárgát. De már látták ok is a helyszínen
Klaci79
Mondjuk nem ertem miert csak 1 evet elt a DPI challenge lehetoseg.