Pittsburgh Steelers - Atlanta Falcons
10 napja
Látszik amúgy, hogy ARod élvezte a meccset. Ez így jó a jövőre nézve. Csak a droppokra figyeljünk.
10 napja
Na jó éjszakát mindenkibe!
10 napja
Grat a W-hez
10 napja
Nem-nem!!! Abszolút így van. Jól játszik teljesen. És nagyon kellemes meglepetés nekem. Csak néha felállunk, jönnek a nagy bemondasok, aztán mintha nem is tudnak mi jön. Csiszolni kell persze, a kellemesebb gond, ha ez nem megy, de a labdái viszonylag pontosak, és ha nincsenek a droppok már rég eldőlt volna.Nem állítom, hogy mindenben értem AR hívásait. De ő ért hozzá én meg nem…(mondjuk néha a játékostársak is csak néznek, hogy mi van)Minden elfogultsag nelkul, o szerintem jol jatszik.
Klaci79
JéBé
10 napja
Az O legjobbja, nem kérdés. Ez nekem is meglepetés. Azt hittem tele lesz rozsával. Ha Metcalf nem annyira ergya és mondjuk azt a DPI-t befújják, akkor a statban is markánsabban nézne ki.Nem állítom, hogy mindenben értem AR hívásait. De ő ért hozzá én meg nem…(mondjuk néha a játékostársak is csak néznek, hogy mi van)Minden elfogultsag nelkul, o szerintem jol jatszik.
Klaci79
JéBé
10 napja
Nem állítom, hogy mindenben értem AR hívásait. De ő ért hozzá én meg nem…(mondjuk néha a játékostársak is csak néznek, hogy mi van)Minden elfogultsag nelkul, o szerintem jol jatszik.
Klaci79
10 napja
Nem állítom, hogy mindenben értem AR hívásait. De ő ért hozzá én meg nem…(mondjuk néha a játékostársak is csak néznek, hogy mi van)
10 napja
Az a bosszantó, hogy ha nem ez a szardarab van, ez egy fogható meccs lenne....Egyetértek.
zekeffron
10 napja
YESSSSS!! CATCH!!!!
10 napja
Az a bosszantó, hogy ha nem ez a szardarab van, ez egy fogható meccs lenne....
10 napja
Rodgersék sokkal jönnek a def-nek ha ezt sikerül kihúzni
10 napja
érezze a törődést....Már Boswell se bírja....Hát az "zseniális" volt, ahogy ha már az O megint nem tud végigmenni csinál neki egy majd 60 yardost.....
dande2
Klemó
10 napja
Már Boswell se bírja....Hát az "zseniális" volt, ahogy ha már az O megint nem tud végigmenni csinál neki egy majd 60 yardost.....
dande2
10 napja
Azért adunk esélyt, nehogy unalmas legyen
10 napja
Már Boswell se bírja....
10 napja
egyértelmű.nem fogják beküldeni egy nyerhető meccsen, ha lenne közte 20 akkor már jött volna.most komolyan hozzuk már be Strand-ethát coopernek szemmel láthatóan nem megy ez a sportág.
Midnight
peach
Kenny
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
10 napja
Fúúú, amúgy nézem ezeket a neveket a védelemben: hogy mennyire egy jellegtelen csapat lettünk, az valami parádés. A totális középszer mellett mi szerepelünk a lexikonokban.
10 napja
lehet hogy nyerhető csak nem Rush-alnem fogják beküldeni egy nyerhető meccsen, ha lenne közte 20 akkor már jött volna.most komolyan hozzuk már be Strand-ethát coopernek szemmel láthatóan nem megy ez a sportág.
Midnight
peach
Kenny
10 napja
Watt kurvára megérdemelte a tavalyi éve után. Ezért megérte ez a meccs.Remélem egészséges tud maradni. Egész más ez a védelem vele. Bár így is van azért probléma.
Klemó
10 napja
Watt kurvára megérdemelte a tavalyi éve után. Ezért megérte ez a meccs.
10 napja
Meg itt vótam 😉))Asszem en mara befejeztem. Megyek aludni, az jobb szorakozas.Remek érzék 😂😉
xtaki
Klaci79
10 napja
nem fogják beküldeni egy nyerhető meccsen, ha lenne közte 20 akkor már jött volna.most komolyan hozzuk már be Strand-ethát coopernek szemmel láthatóan nem megy ez a sportág.
Midnight
peach
10 napja
most komolyan hozzuk már be Strand-ethát coopernek szemmel láthatóan nem megy ez a sportág.
Midnight
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...