Pittsburgh Steelers - Atlanta Falcons

10 napja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 24 182
Azért kemény, hogy oda lehet keményen baszni egy CB-nek elkapás előtt......és a barom Metcalf nem, hogy reklamál elsétál........ez hülye....ha hisztizett volna simán dobják...állítom...
Klemó
Ugyan már…egyből tette szét a kezet a zebra, gondolod egy kis reklamalasert majd előveszi a sárgát. De már látták ok is a helyszínen
10 napja
Klemó Pittsburgh Steelers 7 053
Ezzel szemben már a második DL holdingot fújják be.....zseniális szemük van...
10 napja
Midnight Atlanta Falcons 1 525
Azért kemény, hogy oda lehet keményen baszni egy CB-nek elkapás előtt......és a barom Metcalf nem, hogy reklamál elsétál........ez hülye....ha hisztizett volna simán dobják...állítom...
Klemó
De tenyleg.
JéBé
nem lehet beszélni hazai pályáról az biztos
10 napja
JéBé Green Bay Packers 8 312
Klemó
De tenyleg.
10 napja
peach Atlanta Falcons 16 167 — a new hope (again)
folk is nagy találatnak tűnik, eddig 6 pontot hagyott ott a pályán. komolyan mondom, hogy vicc bazmeg, hogy még egy amúgy is retardált offensehez még kickerből is gyépéset sikerült találni.

rushnál meg szarabbul nem hiszem,
hogy lehet ezt a posztot játszani
peach
Ez közepes QB-val ez a Falcons ligaelit O. Ilyen QB-kal meg éppen ahogy kijön…de ma a fal is gyengébb, mint ami a nevek alapján indolokolt lenne. Meg há Rush sem azért került ide mert jó QB lenne.
Klaci79
a retardált offense a qb-ra vonatkozott, de valóban slendriánul fogalmaztam

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
10 napja
10 napja
Huuu itt vakon volt a sidejudge
xtaki
olyan dpi mint a szar
10 napja
Ooooooriasi DPI!!!! Ezt hogy lehetett elnézni?
10 napja
xtaki Pittsburgh Steelers 3 859
Huuu itt vakon volt a sidejudge
10 napja
folk is nagy találatnak tűnik, eddig 6 pontot hagyott ott a pályán. komolyan mondom, hogy vicc bazmeg, hogy még egy amúgy is retardált offensehez még kickerből is gyépéset sikerült találni.

peach
Ez közepes QB-val ez a Falcons ligaelit O. Ilyen QB-kal meg éppen ahogy kijön…de ma a fal is gyengébb, mint ami a nevek alapján indolokolt lenne. Meg há Rush sem azért került ide mert jó QB lenne.
10 napja
Mekkora meccs....rossz nézni...
10 napja
Wilson elég nagy szerepet jap.
steelwolf
Mert metcalf egy barom, OPI mindig.
xtaki
Volt egy majdnem elkapasa TD lehetett volna, őt is végig fogta a védő. Ez ilyen, néha meglátják néha nem, de az is jó, hog mellette Wilson vagy Pat nagy szerepet tud kapni.
Klaci79
Simán lehetett volna DPI ez is. De, ha szívemre teszem a kezem nem ezen múlott ez az elkapás. Ott volt a kézben és ha jobb a testkontrollja, akkor ez megvan. Sajnos pont ilyen elkapások kellenének, hogy szintet lépjen. Mondom ezt úgy, hogy Én szeretem ahogy játszik.

Metcalf egyszerűen nem no1 WR. Az, amilyen OPI-kat tol úgy kapnám le a pályáról edzőként, hogy csak na 30M-es szerződéssel.....lehet hőzöngeni, de ekkora testtel így lelökni a CB-t magadról nem lehet....
10 napja
Heyward elképesztő, 3.leütött labdája.
10 napja
peach Atlanta Falcons 16 167 — a new hope (again)

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
10 napja
Még jó hogy hoztuk Folk-ot hogy a rúgásaink biztosak legyenek
10 napja
Rush egy szar ...
10 napja
steelwolf
xtaki
Volt egy majdnem elkapasa TD lehetett volna, őt is végig fogta a védő. Ez ilyen, néha meglátják néha nem, de az is jó, hog mellette Wilson vagy Pat nagy szerepet tud kapni.
10 napja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 18 248
Elbasztuk a snapet rúgásnál?
Vagy ott mi volt?
10 napja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 18 248
Egyetlen streamem nem megy, mind akadozik
Willie Parker
Próbáld Brave böngészőből indítani.
steelwolf
Lebaszkodja őket a hirdetésblokkoló, ha kikapcsolom, akkor meg veszélyes oldalakra irányít.
Tavaly nem csinálta ezt.
10 napja
Szokol Pittsburgh Steelers 7 451 — Steelers fan
Nézem az arena4-en a másik meccset, az ugyanez a sport?
Szokol
Megerdemled ha ezt nezed. Tudtul h semmivel nem leszunk nezhetobbel mint eddig
xtaki
Jajj, én nem panaszkodok. Jobbak vagyunk, mint vártam, bár ehhez nyilván az ellenfél is kell.
10 napja
steelwolf
10 napja
Nézem az arena4-en a másik meccset, az ugyanez a sport?
Szokol
Megerdemled ha ezt nezed. Tudtul h semmivel nem leszunk nezhetobbel mint eddig
10 napja
Egyébként én már kevéssel is beérem. Sok csiszolnivaló van még de alapvetően tetszik a támadójáték, kivéve persze a futasokat. De ennél rosszabbra számítottam. Védő oldalon továbbra is elégedetlenebb vagyok. Ok a liga legjobb futója, de azért na, ez a kapott TD szánalmas volt.
10 napja
Sziasztok. Sikerült a második fél időre haza érni. Azt ugyan mivel jobb Rush mint Strand lenne?
10 napja
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 278 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!