Pittsburgh Steelers - Atlanta Falcons
10 napja
Ezt a meccset már mintha láttam volna tavaly és tavalyelőtt is…Szerintem kurva vicces lenne, ha kikapnánk a Falconstól, miután a front office bebeszélte magának, hogy contenderek vagyunk és MM a megoldás 😀
Klaci79
10 napja
Nem baj, így is kitudunk kapni, ne aggódj 😀Jól megy a terv, ha kitudunk kapni a Falcons 3. számú QBjától akkor semmi sem állít meg minket és jöhet a korai QB draft!az a qb emég nem dobott olyan sikeres passzt előre ahol a labda repült volna 5+ yardot a levegőben. szóval dont fos
tenorx
peach
10 napja
Ezt a meccset már mintha láttam volna tavaly és tavalyelőtt is…
10 napja
Jól megy a terv, ha kitudunk kapni a Falcons 3. számú QBjától akkor semmi sem állít meg minket és jöhet a korai QB draft!az a qb emég nem dobott olyan sikeres passzt előre ahol a labda repült volna 5+ yardot a levegőben. szóval dont fos
tenorx
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
10 napja
Jól megy a terv, ha kitudunk kapni a Falcons 3. számú QBjától akkor semmi sem állít meg minket és jöhet a korai QB draft!
10 napja
Istenem de könnyen adtuk ezt a TD-t...
10 napja
Na sziasztok, köszi a linkeket. Az évad első játéka, amit látok, az a fumble-ünk! 😀 Azt hiszem ez jel az évre.
10 napja
pitts még mindig puhapöcs, rush persze alul dobta, ramsey meg meg kurva jót nyomott
10 napja
uhh, bijan. emez a debil meg hátrafele dobta
10 napja
Jöhet még stream, nekem már a sajátom se megy
10 napja
#avédelnyeriabajnokságot
10 napja
Sziasztok, boldog új évet kívánok mindenkinek! 😀Késni fogok, linket ne sajnáljátok, köszi!
10 napja
19:00

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!