Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
több mint 8 éve
Iktriad szerintem annak is számít mellék állásban.Amúgy Ravens szurkoló nincs is Magyarországon? Vagy csak alszanak!sorozatjunkieBojkottálnak minketKampman

több mint 8 éve
Na vegre.
több mint 8 éve
Azért ez a 3 flag egy play alatt nagyon kemény 😀KampmanEgy oldalra mind, mondjuk elég csúnyák voltak.

több mint 8 éve
Amúgy Ravens szurkoló nincs is Magyarországon? Vagy csak alszanak!sorozatjunkieBojkottálnak minket
több mint 8 éve
eddig 2 futas a goal kiserletnel...jon vajon a harmadik?xtakijooo 😊
TD
legalabb tanulunk
több mint 8 éve
eddig 2 futas a goal kiserletnel...jon vajon a harmadik?
több mint 8 éve
Azért ez a 3 flag egy play alatt nagyon kemény 😀
több mint 8 éve
Nem volt nagyon szabalytalan a Ravens az a lenyeg.
több mint 8 éve
keves a zaszlo a sporiknal... 😀

Öreg indián sohasem felejt, csak a bosszúja öregszik...
több mint 8 éve
Amúgy Ravens szurkoló nincs is Magyarországon? Vagy csak alszanak!
több mint 8 éve
ez jofele langos volt BB-n
több mint 8 éve
Dolgozik a Defense ha az offense nem... Innen legalább ha -29 yardot megy az Offense még akkor is jó a punt 😀
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 8 éve
khmm.... 😊

több mint 8 éve
Fumbli!!!
több mint 8 éve
talan most lesz annyi az O-ban, hogy begyalogoljon
több mint 8 éve
nem volt, csak egy harmatgyengusz Colts defense volt... tisztan latszik, hogy a sok kersztezessel nem tudunk mit kezdeni, es teljesen mas emberre valtunk ki. ezt most haromszor egymas utan lehetett latni 😕ha lenne offense falunk. . . :[]kutya76Ezt nem értem, mer multheten kurvara VOLT..herewego

több mint 8 éve
Az egy Win egy Lose vonalat bezavarta a Colts, most teljes a káosz a fejekbenMost akkor ennyivel jobb baltomire D mint a colts d vagy a mi O line unk lett szar?!herewegocsak a hullamvasut aljan vagyunk epp...xtaki
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 8 éve
Mint abban a sittes filmben, átenged a fal mindenkit, had üssék a hülyéjét...
több mint 8 éve
ha lenne offense falunk. . . :[]kutya76Ezt nem értem, mer multheten kurvara VOLT..