Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
több mint 8 éve
jokor kezdtuk el szidni (Y)Szidjuk oaszevissza a Dt de baszki mennyi labdát szerzünk már?😀herewegoazér nagyon nem kell küzdeni érte, ócsón adtukSnagal

Öreg indián sohasem felejt, csak a bosszúja öregszik...
több mint 8 éve
JH vért ivott meccs előtt.kittlimost mondjak, hogy 14 fontot fogyott a masodik het ota.
es TD 😊
több mint 8 éve
riporter bacsi rendesen le old scool guy-ozta Harrison "bacsit" 😀

Öreg indián sohasem felejt, csak a bosszúja öregszik...
több mint 8 éve
Nekem tetszik eddig 😊
több mint 8 éve
Szidjuk oaszevissza a Dt de baszki mennyi labdát szerzünk már?😀herewegoazér nagyon nem kell küzdeni érte, ócsón adtuk
több mint 8 éve
Gyerekek mi ez a #D??!!!!!sorozatjunkieSteelers szurkolók csodálkoznak a saját védelmükön... ilyet se gyakran látok 😀
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 8 éve
JH vért ivott meccs előtt.
több mint 8 éve
Látod, Flacco, be kellett volna nyelni a sacket a kamu flagért, hogy helyreálljon a karma 😛
Perception is reality.
több mint 8 éve
Gyerekek mi ez a #D??!!!!!
több mint 8 éve
ooo bmg
több mint 8 éve
masodik pick 😊
több mint 8 éve
remelem ez konzisztens javulas lesz es nem alkalmi...eddig 2 futas a goal kiserletnel...jon vajon a harmadik?xtakiAz elozo 2 meccsen azer sok panaszunk nem lehet Haleyre a RZ ban, sokat bovult a playbook;Dherewego
több mint 8 éve
köcsög biraú!!idonkent karogj be 😉xtakiAmúgy Ravens szurkoló nincs is Magyarországon? Vagy csak alszanak!sorozatjunkiecsak hogy a lila sarokból is legyen itt valaki
(bár én többnyire csak reading üzemmódban vagyok)Snagal
jó meccset mindenkinek amúgy, de főleg nekünk 😊
örülök, hogy a régi hardhitting rivalry még nem tűnt el teljesen
több mint 8 éve
de ő sincs ittIktriad szerintem annak is számít mellék állásban.Sixo67Amúgy Ravens szurkoló nincs is Magyarországon? Vagy csak alszanak!sorozatjunkieBojkottálnak minketKampman
több mint 8 éve
Van itt Offense!!! 
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 8 éve
eddig 2 futas a goal kiserletnel...jon vajon a harmadik?xtakiAz elozo 2 meccsen azer sok panaszunk nem lehet Haleyre a RZ ban, sokat bovult a playbook;D

több mint 8 éve
idonkent karogj be 😉Amúgy Ravens szurkoló nincs is Magyarországon? Vagy csak alszanak!sorozatjunkiecsak hogy a lila sarokból is legyen itt valaki
(bár én többnyire csak reading üzemmódban vagyok)Snagal
több mint 8 éve
Mosley Bellen? Meg is lett büntetve
Perception is reality.
több mint 8 éve
Amúgy Ravens szurkoló nincs is Magyarországon? Vagy csak alszanak!sorozatjunkiecsak hogy a lila sarokból is legyen itt valaki
(bár én többnyire csak reading üzemmódban vagyok)