Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
több mint 10 éve
Kész bazdmeg Pola szétszakadt neeeeherewegoKampman hibája, elkezdte emlegetni az 5-6 évvel ezelőtti Steelers, hát nem csoda, hogy egyből lesérültek az akkorról itt maradtak.
több mint 10 éve
xtaki
3 439
Pola is oda...
több mint 10 éve
Tökös voltJakehomerHát a futói láthatólag nem tudják megfogni, maga kezébe kellett venni az irányítást.
több mint 10 éve
xtaki
3 439
ra is basztunkketszer allitotta meg a D az 1 yardos futast...kmmmxtakiEllenunk mindig neki mennek ugyhigy harmadszor is megkeneherewego
több mint 10 éve
herewego
1 017
ketszer allitotta meg a D az 1 yardos futast...kmmmxtakiEllenunk mindig neki mennek ugyhigy harmadszor is megkene
több mint 10 éve
Már mondtam , hogy én ma a Jacksonville - Miami-t néztem xDMiért?Fura ezt pont a te szádból hallani 😊Sixo67mintha megfordult volna az első playek óta a meccs képeSnagalNem kéne saját térfélen eladogatni a labdát, nem lenne még mindig pontja a SteelersnekJakehomer
Én tapasztalatból tudom, hogy egy védelmet a saját O tud a legjobban megszopatni. De ha nézted a mai Chargers meccset, akkor te is 😛Jakehomer
több mint 10 éve
xtaki
3 439
Élete meccse erre leserul?😕 jhherewegoraadasul elete meccse a 100yardos SB volt, nemde?
több mint 10 éve
A Steelers fél óra alatt visszament 5-6 évet az időbenKampmanAkkor minnyá nyertek SB-t xD
több mint 10 éve
Miért?Fura ezt pont a te szádból hallani 😊Sixo67mintha megfordult volna az első playek óta a meccs képeSnagalNem kéne saját térfélen eladogatni a labdát, nem lenne még mindig pontja a SteelersnekJakehomer
Én tapasztalatból tudom, hogy egy védelmet a saját O tud a legjobban megszopatni. De ha nézted a mai Chargers meccset, akkor te is 😛
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
sorozatjunkie
269
Jó h futásokat hívnak ezzel nem lesz ma gond!
több mint 10 éve
Kampman
28 290
A Steelers fél óra alatt visszament 5-6 évet az időben
több mint 10 éve
Fura ezt pont a te szádból hallani 😊mintha megfordult volna az első playek óta a meccs képeSnagalNem kéne saját térfélen eladogatni a labdát, nem lenne még mindig pontja a SteelersnekJakehomer
több mint 10 éve
xtaki
3 439
ketszer allitotta meg a D az 1 yardos futast...kmmm
több mint 10 éve
mintha megfordult volna az első playek óta a meccs képeSnagalNem kéne saját térfélen eladogatni a labdát, nem lenne még mindig pontja a Steelersnek
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
herewego
1 017
De jól hozza a Pits D a pontokat fantasyben 😊Sixo67Én nekem ott ül a padonXD multkor Bennel ugyan igy voltam😀
több mint 10 éve
Snagal
902
amíg kussba voltam, addig faszán ment... viszlát a meccs végén 😊jokor kezdtuk el szidni (Y)kutya76Szidjuk oaszevissza a Dt de baszki mennyi labdát szerzünk már?😀herewegoazér nagyon nem kell küzdeni érte, ócsón adtukSnagal
több mint 10 éve
Bryant vmi elkepeszto 3 nfl meccs 4 TD😀ddddherewegoŐ a láthatatlan ember, akin nem védekeznek
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Locs tabornokot nem erdeklik a 1.st downok. O TD-t dob vagy semmit.
több mint 10 éve
bobi0092
4 353
Bengals, Cardinals, Eagles, Seahawks, Patriots, Pittsburgh volt a mai mixtippem, szép a mai nap eddig.
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 10 éve
xtaki
3 439
eddig ez a regi suli. D megszerzi a labdat, visszaviszi az ellen 20 yardosara, onnan meg csak megy a dolog.
több mint 10 éve
Snagal
902
mintha megfordult volna az első playek óta a meccs képe