NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
27
10
2:15, Arena4
Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
több mint 10 éve
herewego
1 017
Nagyon remelem h az offense beindul mer ez a a D ma se fog sokat hozzátenni😕
több mint 10 éve
Szép jó reggelt!
több mint 10 éve
xtaki
3 439
hat, jo szarul kezdunk...
több mint 10 éve
#MACtion, tulajdonképpen ennek kulminálódását látod ezen a meccsen is xD (Big Ben - Miami of Ohio, Antonio Brown - Central Michigan, stb.)Na igen bar most hetkoznap nem kenyeztetnek el minket.Delonso_jogos, pláne mostantól, hogy a hét minden napján lesz meccs kedden-szerdán-csütörtökön-pénteken egyaránt 😊baggioSzerintem total le is szoktal az alvasrol, csak az NFL kedveert teszel kivetelt.Delonso_Van valaki egy jó stream-e?Sixo67www.ustvnow.com/
egymás után harmadszor aludtam el a 22:25-ös sport tv meccsen, szóval harmadszorra megnézem az snf-et isbaggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Na igen bar most hetkoznap nem kenyeztetnek el minket.jogos, pláne mostantól, hogy a hét minden napján lesz meccs kedden-szerdán-csütörtökön-pénteken egyaránt 😊baggioSzerintem total le is szoktal az alvasrol, csak az NFL kedveert teszel kivetelt.Delonso_Van valaki egy jó stream-e?Sixo67www.ustvnow.com/
egymás után harmadszor aludtam el a 22:25-ös sport tv meccsen, szóval harmadszorra megnézem az snf-et isbaggio
több mint 10 éve
Mean Joe, mekkora játékos volt
több mint 10 éve
Ha megfejted akkor egy kincses térkép a jutalmad.A Colts szurkolók száma nagyjából egyenlő a Steelers szurkolók számával ami nagyjából egyenlő az egyéb szurkolók számával ami nagyjából 2-vel nagyobb a Ravens szurkolók számával ami nagyjából 0.bobi0092ez most valami rejtvény, vagy mi?Kampman
több mint 10 éve
jogos, pláne mostantól, hogy a hét minden napján lesz meccs kedden-szerdán-csütörtökön-pénteken egyaránt 😊Szerintem total le is szoktal az alvasrol, csak az NFL kedveert teszel kivetelt.Delonso_Van valaki egy jó stream-e?Sixo67www.ustvnow.com/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
xtaki
3 439
jo, a def elso korben megtette amit kell. most pontokat kell karcolni az O-nak
több mint 10 éve
Szerintem total le is szoktal az alvasrol, csak az NFL kedveert teszel kivetelt.Van valaki egy jó stream-e?Sixo67www.ustvnow.com/
több mint 10 éve
bobi0092
4 353
Hajnali agymenés, annyit jelent csak, hogy kevesen vagyunk és többen akik nem a két csapat szurkolói.A Colts szurkolók száma nagyjából egyenlő a Steelers szurkolók számával ami nagyjából egyenlő az egyéb szurkolók számával ami nagyjából 2-vel nagyobb a Ravens szurkolók számával ami nagyjából 0.bobi0092ez most valami rejtvény, vagy mi?Kampman
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 10 éve
Kampman
28 290
A Colts szurkolók száma nagyjából egyenlő a Steelers szurkolók számával ami nagyjából egyenlő az egyéb szurkolók számával ami nagyjából 2-vel nagyobb a Ravens szurkolók számával ami nagyjából 0.bobi0092ez most valami rejtvény, vagy mi?
több mint 10 éve
bobi0092
4 353
A Colts szurkolók száma nagyjából egyenlő a Steelers szurkolók számával ami nagyjából egyenlő az egyéb szurkolók számával ami nagyjából 2-vel nagyobb a Ravens szurkolók számával ami nagyjából 0.
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 10 éve
Tegnap járt le az accountom, de lusta vagyok most megújítani, majd jövőhétre.Van valaki egy jó stream-e?Sixo67www.ustvnow.com/
egymás után harmadszor aludtam át a 22:25-ös sport tv meccset, szóval harmadszorra megnézem az snf-et isbaggio
több mint 10 éve
Kampman
28 290
hiányolom a Popovich-féle válaszokat ezekből a nyilatkozatokból
hol kell megnyerni a meccset?
itt, ezen a pályánStez
több mint 10 éve
Van valaki egy jó stream-e?Sixo67www.ustvnow.com/
egymás után harmadszor aludtam el a 22:25-ös sport tv meccsen, szóval harmadszorra megnézem az snf-et is
---
több mint 10 éve
bobi0092
4 353
Go Steelers. Mi értelme lenne, hogy kiszopunk tőlük megverjük a két legnagyobb csoportellenfelüket, ők meg lemaradnak a PO-ról?
több mint 10 éve
BigBen7
1 223
Van valaki egy jó stream-e?Sixo67firstrows.biz/football/pittsburgh-steelers-baltimore-ravens-frsg3b7g
több mint 10 éve
hiányolom a Popovich-féle válaszokat ezekből a nyilatkozatokbólhol kell megnyerni a meccset?
itt, ezen a pályán