NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers - Cincinnati Bengals

13 napja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 674 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Akkor ki is lehet baszni mindenkit a picsába. Ilyen büdös retkes romhalmazt én még életemben nem láttam. Ilyen kerettel ezt összehozni. Ez túltesz egy Brownson is. Felszántani az egész várost a faszba
remontada
A Browns éppen nyer

13 napja
JéBé Green Bay Packers 8 397
Akkor ki is lehet baszni mindenkit a picsába. Ilyen büdös retkes romhalmazt én még életemben nem láttam. Ilyen kerettel ezt összehozni. Ez túltesz egy Brownson is. Felszántani az egész várost a faszba
remontada
azért néha gondolkozz már el hogy nyílvánulsz meg, egész meccs alatt egy másik csapatot szitokszavakkal jellemezni, saját szegénységi bizonyítványod.
Rush
Ennyit ér ez a retkes csapad. Viseld büszkén a mezüket. Magyar ligából is kiesnének ezek a balfaszok
remontada
Kieshetnel egy par hetre te is. Ahol fogadtal nincs chat az ilyenekre?
13 napja
SirPub Cincinnati Bengals 1 904
Amúgy Grat a W-hez

Ezt még anyám is két cekkerrel...
13 napja
SirPub Cincinnati Bengals 1 904
remontada
A szerencsejáték a vesztesek sportja. Mennyit buktál, egy ezrest?

Ezt még anyám is két cekkerrel...
13 napja
remontada San Francisco 49ers 2 301
remontada
azért néha gondolkozz már el hogy nyílvánulsz meg, egész meccs alatt egy másik csapatot szitokszavakkal jellemezni, saját szegénységi bizonyítványod.
Rush
Ennyit ér ez a retkes csapad. Viseld büszkén a mezüket. Magyar ligából is kiesnének ezek a balfaszok
13 napja
Rush Cincinnati Bengals 895
remontada

Tippelde 25
Tippelde 26
13 napja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 674 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Akkor a "csak a Vasast oda-vissza" project újabb 1 évvel elhalasztva 😀

13 napja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 24 237
Először értünk oda.....ezt megérdemeltük baszki....
Klemó
Pont azon gondolkodtam, hogy létezik, hogy egyszer nem érünk oda egész meccsen?! Megérdemelt siker! Hol voltunk a múlt héten??!!
13 napja
JéBé Green Bay Packers 8 397
remontada
😀
13 napja
Ahogy írtam, nyer a jobb csapat

13 napja
tamaske (doki) Pittsburgh Steelers 178
wow! Höri, máskor is fogadj ellenünk.
13 napja
Szokol Pittsburgh Steelers 7 475 — Steelers fan
Könnyed győzelem. Szép estét belétek! 😊
13 napja
meme Cincinnati Bengals 2 238
Gratulálok a W-hez a Vasnak, és a a Bengalsnak is!

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
13 napja
remontada San Francisco 49ers 2 301
13 napja
Klemó Pittsburgh Steelers 7 115
Először értünk oda.....ezt megérdemeltük baszki....
13 napja
meme Cincinnati Bengals 2 238
Na! Ma mindenki hozzátette a magáét!

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
13 napja
Igeeeeeen odabasztunk!!!!
13 napja
Csak jött a sack

13 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 939 — Lucas Scott
Burrow baszki

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
13 napja
xtaki Pittsburgh Steelers 3 875
Ilyet b+ 😉
13 napja
Everette van Chase-en....harmadik kritikus..... 😀
13 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 939 — Lucas Scott
na udv, mivel az igazi gigaszok harcanak vege van mar, jottem a levezetesre.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
13 napja
Szokol Pittsburgh Steelers 7 475 — Steelers fan
Nagyobb esélyt látok arra, hogy a rugó kihagyja a FG-t, mint hogy megállítjuk őket.

Szerkesztette: Szokol
13 napja
Micsoda meglepi, hogy Chase kezében a laszti egy középső passzal.....még nem volt ilyen....ja de....
Klemó
Nem volt nehéz rájönni, hogy hülyék vannak a pálya kozepen. Ezt már csak a mi DC-nk nem tudja
13 napja
Micsoda meglepi, hogy Chase kezében a laszti egy középső passzal.....még nem volt ilyen....ja de....