Pittsburgh Steelers - Cleveland Browns
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Akkor már megkérdem: betenne valaki egy elérhető streamet?Azt én is kérnék
nagylaza
több mint 5 éve
Üdv a klubban.Akkor én nyilván egy kevésbé fontos szolgáltatónál vagyok. 😕Az arena4-en lesz élő online közvetítés is?Nem, viszont szezon kezdetére minden fontosabb szolgáltató betette őket a kínálatába. Ahogy ígérték.
Jan
Kampman
Jan
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Diginél nincsen (se a tányéros verziojánál se a vezetékesnél )Digin hanyas csatorna?Vagy csak én vagyok náluk?Az arena4-en lesz élő online közvetítés is?Nem, viszont szezon kezdetére minden fontosabb szolgáltató betette őket a kínálatába. Ahogy ígérték.
Jan
Kampman
JoeyPorter
UPC ott a vetékesnél van a tányéros verzióban nincs
több mint 5 éve
Akkor már megkérdem: betenne valaki egy elérhető streamet?
több mint 5 éve
Én is csak ezért regisztráltam. Nagyszerű.Az arena4-en lesz élő online közvetítés is?Az ARENA4 topikban éppen az imént szembesültem azzal, hogy: nem. (Francnak regisztráltam.)
Jan
nagylaza
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Digin hanyas csatorna?Vagy csak én vagyok náluk?Az arena4-en lesz élő online közvetítés is?Nem, viszont szezon kezdetére minden fontosabb szolgáltató betette őket a kínálatába. Ahogy ígérték.
Jan
Kampman
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ha Ez megnyugtat vagyunk így ezzel páranAkkor én nyilván egy kevésbé fontos szolgáltatónál vagyok. 😕Az arena4-en lesz élő online közvetítés is?Nem, viszont szezon kezdetére minden fontosabb szolgáltató betette őket a kínálatába. Ahogy ígérték.
Jan
Kampman
Jan
több mint 5 éve
Az arena4-en lesz élő online közvetítés is?Az ARENA4 topikban éppen az imént szembesültem azzal, hogy: nem. (Francnak regisztráltam.)
Jan
több mint 5 éve
Akkor én nyilván egy kevésbé fontos szolgáltatónál vagyok. 😕Az arena4-en lesz élő online közvetítés is?Nem, viszont szezon kezdetére minden fontosabb szolgáltató betette őket a kínálatába. Ahogy ígérték.
Jan
Kampman
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Az arena4-en lesz élő online közvetítés is?Nem, viszont szezon kezdetére minden fontosabb szolgáltató betette őket a kínálatába. Ahogy ígérték.
Jan
több mint 5 éve
Az arena4-en lesz élő online közvetítés is?
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
19:00, Arena4
Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!