NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 682
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Pittsburgh Steelers - Cleveland Browns
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Akkor már megkérdem: betenne valaki egy elérhető streamet?Azt én is kérnék
nagylaza
több mint 4 éve
Kampman
28 313
Üdv a klubban.Akkor én nyilván egy kevésbé fontos szolgáltatónál vagyok. 😕Az arena4-en lesz élő online közvetítés is?Nem, viszont szezon kezdetére minden fontosabb szolgáltató betette őket a kínálatába. Ahogy ígérték.
Jan
Kampman
Jan
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Diginél nincsen (se a tányéros verziojánál se a vezetékesnél )Digin hanyas csatorna?Vagy csak én vagyok náluk?Az arena4-en lesz élő online közvetítés is?Nem, viszont szezon kezdetére minden fontosabb szolgáltató betette őket a kínálatába. Ahogy ígérték.
Jan
Kampman
JoeyPorter
UPC ott a vetékesnél van a tányéros verzióban nincs
több mint 4 éve
Akkor már megkérdem: betenne valaki egy elérhető streamet?
több mint 4 éve
Én is csak ezért regisztráltam. Nagyszerű.Az arena4-en lesz élő online közvetítés is?Az ARENA4 topikban éppen az imént szembesültem azzal, hogy: nem. (Francnak regisztráltam.)
Jan
nagylaza
több mint 4 éve
JoeyPorter
2 630
Digin hanyas csatorna?Vagy csak én vagyok náluk?Az arena4-en lesz élő online közvetítés is?Nem, viszont szezon kezdetére minden fontosabb szolgáltató betette őket a kínálatába. Ahogy ígérték.
Jan
Kampman
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ha Ez megnyugtat vagyunk így ezzel páranAkkor én nyilván egy kevésbé fontos szolgáltatónál vagyok. 😕Az arena4-en lesz élő online közvetítés is?Nem, viszont szezon kezdetére minden fontosabb szolgáltató betette őket a kínálatába. Ahogy ígérték.
Jan
Kampman
Jan
több mint 4 éve
Az arena4-en lesz élő online közvetítés is?Az ARENA4 topikban éppen az imént szembesültem azzal, hogy: nem. (Francnak regisztráltam.)
Jan
több mint 4 éve
Akkor én nyilván egy kevésbé fontos szolgáltatónál vagyok. 😕Az arena4-en lesz élő online közvetítés is?Nem, viszont szezon kezdetére minden fontosabb szolgáltató betette őket a kínálatába. Ahogy ígérték.
Jan
Kampman
több mint 4 éve
Kampman
28 313
Az arena4-en lesz élő online közvetítés is?Nem, viszont szezon kezdetére minden fontosabb szolgáltató betette őket a kínálatába. Ahogy ígérték.
Jan
több mint 4 éve
Az arena4-en lesz élő online közvetítés is?