Pittsburgh Steelers - Cleveland Browns
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Nem akarok más meccset spoilerezni, de lessétek meg hogy állnak a Cicuskák a Kócosok ellen! 😊Jól kérlek alássan 😃
Szokol
több mint 5 éve
Nem akarok más meccset spoilerezni, de lessétek meg hogy állnak a Cicuskák a Kócosok ellen! 😊Ha marad....week 6 után mind a négy csapat pozitív mérleggel fog állni.
Szokol
Edit: vagy nem, benéztem.
Szerkesztette: fcancellara
több mint 5 éve
Nem akarok más meccset spoilerezni, de lessétek meg hogy állnak a Cicuskák a Kócosok ellen! 😊Hűha... 😯
Szokol
több mint 5 éve
Nem akarok más meccset spoilerezni, de lessétek meg hogy állnak a Cicuskák a Kócosok ellen! 😊
több mint 5 éve
Semlegesként eddig nem izgultam túl magam a meccsen.
több mint 5 éve
Ez szép drive volt, végre.
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Na, most már csak futni kell, 4 yardos átlag bennünk van ma lazán.Jelentem ez is megvolt.
Szokol
több mint 5 éve
És igen.Köszi 😊Jó lenne, ha felébredne az O is a meccsre.Nyugi! Lefürdettem a pulyákat, most már jó lesz! 😊 Lassan jön a drive, amiben elővesszük majd Deadpoolt is!
Reggio1914
Szokol
bcsarli
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 5 éve
Claypool 😁
több mint 5 éve
Na, most már csak futni kell, 4 yardos átlag bennünk van ma lazán.
több mint 5 éve
Köszi 😊Jó lenne, ha felébredne az O is a meccsre.Nyugi! Lefürdettem a pulyákat, most már jó lesz! 😊 Lassan jön a drive, amiben elővesszük majd Deadpoolt is!
Reggio1914
Szokol
több mint 5 éve
És tényleg.Jó lenne, ha felébredne az O is a meccsre.Nyugi! Lefürdettem a pulyákat, most már jó lesz! 😊 Lassan jön a drive, amiben elővesszük majd Deadpoolt is!
Reggio1914
Szokol
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 5 éve
És ott is van 🙂Jó lenne, ha felébredne az O is a meccsre.Nyugi! Lefürdettem a pulyákat, most már jó lesz! 😊 Lassan jön a drive, amiben elővesszük majd Deadpoolt is!
Reggio1914
Szokol
több mint 5 éve
Jelentem elővettük.Jó lenne, ha felébredne az O is a meccsre.Nyugi! Lefürdettem a pulyákat, most már jó lesz! 😊 Lassan jön a drive, amiben elővesszük majd Deadpoolt is!
Reggio1914
Szokol
több mint 5 éve
Jó lenne, ha felébredne az O is a meccsre.Nyugi! Lefürdettem a pulyákat, most már jó lesz! 😊 Lassan jön a drive, amiben elővesszük majd Deadpoolt is!
Reggio1914
több mint 5 éve
Jó lenne, ha felébredne az O is a meccsre.
több mint 5 éve
Big Ben eddig inkább ferdetoronyCsak meg ne üsse magát.
Willie Parker
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Kérj segítséget valamelyik admintol😉Igen. Nem fertem hozza a regi acchoz. Es igy inkabb csak olvastam.Újra regeltél? 😊Jar pedig erre, de csak olvas. 😉Aha ő rá gondoltam 😊Tényleg volt nálatok az a srác aki kint él Pittsburghben ő még aktív ? 🤔Gabi? Mostanában nem volt erre
(Fórumon )
Rózsa Sándor (betyár)
bcsarli
Rózsa Sándor (betyár)
Gabor81
bcsarli
Gabor81
több mint 5 éve
még jó hogy felkészültünk hogy lesznek blitzek is, a világát nem tudja mayfield blitznél
több mint 5 éve
Big Ben eddig inkább ferdetorony
több mint 5 éve
Jó lenne megfordítani már a pályát, nem mindig 20-on belülről indulniJó lenne valami pontot szerezni
Spy
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Jó lenne megfordítani már a pályát, nem mindig 20-on belülről indulni
több mint 5 éve
Gabor81
803
Igen. Nem fertem hozza a regi acchoz. Es igy inkabb csak olvastam.Újra regeltél? 😊Jar pedig erre, de csak olvas. 😉Aha ő rá gondoltam 😊Tényleg volt nálatok az a srác aki kint él Pittsburghben ő még aktív ? 🤔Gabi? Mostanában nem volt erre
(Fórumon )
Rózsa Sándor (betyár)
bcsarli
Rózsa Sándor (betyár)
Gabor81
bcsarli
több mint 5 éve
Nem hagynak elemezni valót a félidőre az offense-ek 😊
több mint 5 éve
Elfáradnak a defense-ek, a félidő előtt még lehet pontzuhatag 😊