Pittsburgh Steelers - Indianapolis Colts
több mint 10 éve
Eszméletlen szar a playcallingunk egyelőre...

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
szarabb eredményre számítottam egy negyed után, de ez a stop most fájt.
több mint 10 éve
Hassi cselbol elhasalt, nem valt be

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Állatokat nem bántunk, majd kiváltjuk szegény párát egy Lada Szamarával.okos enged, szamár szenvedakkor a szamarat négyeljük föl?
Höri
Shilkor
több mint 10 éve
akkor a szamarat négyeljük föl?okos enged, szamár szenvedAki meg enged, azt felnégyeljük.magyarok vagyunk, nem engedünk a 48-ból.jó kis 18-15-ös meccs leszAz nekem nem jó, 48 vagy több kell. Öles lépésekkel haladunk felé...
Löfli
Cypress
Höri
iktriad
Höri
több mint 10 éve
Miért van Vince Williams a pályán? Nem láttam, hogy Shazier vagy Timmons megsérült volna.Shazier nincs a pályán, de lehet csak rotálják a múlt heti után
Soldados
Most Boykin Cockrell helyett van a pályán
több mint 10 éve
okos enged, szamár szenvedAki meg enged, azt felnégyeljük.magyarok vagyunk, nem engedünk a 48-ból.jó kis 18-15-ös meccs leszAz nekem nem jó, 48 vagy több kell. Öles lépésekkel haladunk felé...
Löfli
Cypress
Höri
iktriad
több mint 10 éve
Egyértelmű, inkább a halál.magyarok vagyunk, nem engedünk a 48-ból.jó kis 18-15-ös meccs leszAz nekem nem jó, 48 vagy több kell. Öles lépésekkel haladunk felé...
Löfli
Cypress
Höri
több mint 10 éve
akkor a Colts is megáll háromnál?magyarok vagyunk, nem engedünk a 48-ból.jó kis 18-15-ös meccs leszAz nekem nem jó, 48 vagy több kell. Öles lépésekkel haladunk felé...
Löfli
Cypress
Höri
több mint 10 éve
Miért van Vince Williams a pályán? Nem láttam, hogy Shazier vagy Timmons megsérült volna.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
magyarok vagyunk, nem engedünk a 48-ból.jó kis 18-15-ös meccs leszAz nekem nem jó, 48 vagy több kell. Öles lépésekkel haladunk felé...
Löfli
Cypress
több mint 10 éve
jó kis 18-15-ös meccs leszAz nekem nem jó, 48 vagy több kell. Öles lépésekkel haladunk felé...
Löfli
több mint 10 éve
jó kis 18-15-ös meccs leszMeglepne, ha nem lenne meg nekünk a 30 pont.
Löfli

több mint 10 éve
50+ simán , pedig vartam h tomlin megin huz egy varatlant es landryvel dobat egy INTet
több mint 10 éve
jó kis 18-15-ös meccs lesz35–9 lesz, Hassie most beindul és megnyeri a meccset.
Löfli
több mint 10 éve
jó kis 18-15-ös meccs lesz

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Na itt az igazi DHB. 😊

több mint 10 éve
Vintage DHB.
több mint 10 éve
Semmi meglepő nem történt azon a meccsen, győzött a jobb csapat. 😁Eddig két fg, szupi így nehezen fogok nyerni a bwinen.Gondolj azokra, akik a Patsen buktak
Cypress
Kampman
több mint 10 éve
Beleérett a sémába Hassie végre.Akkor a jövő heti Jags meccsig ki ne jöjjön belőle!
Höri
több mint 10 éve
ez így sima lesz

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
bemegy Boykin és int egyből....remek edzői húzás 😀
több mint 10 éve
Laci, itt van neked Boykin. 😊