NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 9 aktív topik

Pittsburgh Steelers - Indianapolis Colts

2 perce
Klemó Pittsburgh Steelers 7 127
Mondjuk nézve a Bears SEC védelmét.....van akinek rosszabb... 😀
4 perce
fake.id 2 273 — laondás patyi
32 pont! Szeressük! ❤️❤️
Klaci79
mintha a sánta félvakkal kéne versenyt futni. ez a colts védelme, bárkiből mvp esélyest csinálnak 1 meccs alatt
fake.id
És még így is csak 8 ponttal megyünk...
Szokol
szopni megnyugtatóbb lenne? 🙃

what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
6 perce
Szokol Pittsburgh Steelers 7 486 — Steelers fan
32 pont! Szeressük! ❤️❤️
Klaci79
mintha a sánta félvakkal kéne versenyt futni. ez a colts védelme, bárkiből mvp esélyest csinálnak 1 meccs alatt
fake.id
És még így is csak 8 ponttal megyünk...
7 perce
Zseniális, ahogy ezen a D-n átjönnek...
Klemó
A végén ott a stop és az számít.
Szerintem az nagyobb gond hogy a ST elengedi a visszahordást 40 yardig, így gyakorlatilag 20 yard előrehaladás = FG
bobi0092
Ez jogos, de félelmetes, ahogy szétszeditek a zónánkat, miközben hozzá nem tuduk szagolni a QB-hoz..
7 perce
32 pont! Szeressük! ❤️❤️
Klaci79

10 perce
astroid Pittsburgh Steelers 702
Eddig Warren-ek nagyot mennek 😀
11 perce
Stez SMU Mustangs 50 352 — Whoops, looks like something went wrong.
Gaither-Davis amugy iszonyat kula, de egesz szezonban. Meg mindig nem hiszem el, hogy a stab latta jatszani ezt a frontot vegig az edzotaborban, es nem szolt senki sem Ballardnak, hogy haho, hat lehet, hogy ez nem lesz jo. 😀

11 perce
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 24 250
32 pont! Szeressük! ❤️❤️
17 perce
Payton Wilson kétszer engedte teljesen üresre Warrent és ő a jobb ILB-nk. Hatalmas baj van ezzel a vedelemmel.
20 perce
bobi0092 Indianapolis Colts 4 953
Klemó
A végén ott a stop és az számít.
Szerintem az nagyobb gond hogy a ST elengedi a visszahordást 40 yardig, így gyakorlatilag 20 yard előrehaladás = FG

Szerkesztette: bobi0092
21 perce
33 perce
Most látom, hogy Metcalf majdnem felrúgta a végén Warrent... 😀 😀
39 perce
Ez már catch volt, vagy nem?
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Szerintem inkább nem, mint igen.
Szokol
Ha a földön lett volna, akkor igen, de levegőben volt mikor elkapta és pont akkor ért oda a safety, amikor a lába érte a földet.
45 perce
Szerintem inkább nem, mint igen.
45 perce
Remelem nekimegyünk 4.re. Az a tökös húzás. Hogy aztán utána 10 yarddal előrébb rúgjuk a fg-t
45 perce
JéBé Green Bay Packers 8 413
Sztem semennyire sajnos.
46 perce
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 681 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

47 perce
Mintha az Arians O-t látnám: kell 2 yard, baszd előre, az a biztos...
52 perce
Ez a vedelem meg mindig elmondhatatlanul fos.
Stez
a bears vagy a colts védelme nagyobb vödör szar, azon filóztam. de valszeg a miénk, ebben legalább nem középszerű a csapat
fake.id
Ebben szerintem verhetetlen a csapat. Ennyire rossz front szerintem nincs meg egy a ligaban. Mert a db-sor meg nem is lenne rossz, de ilyen nulla pass rushsal a secondary is szarnak fog kinezni, annyi ideig senki sem tudja tartani az emberet, amig az ellenfelek kubei nezelodhetnek.
Stez
cj allen meg haulcy is nagy pick volt, az már most látszik. kényszerhelyzetbe hozza magát, végignézi, ahogy a potens ilb és safety prospecteket elviszik előlünk drafton és a végén rábök mindkét üvöltő hiányposzton a megmaradt nyomorultak közül egyre, hogy ő mossa kezeit. zseni ez a csávó, steichen helyében már rég szájbavágtam volna a tulajdonos előtt a miheztartás végett xd
fake.id
A legviccesebb amugy az, hogy Allent a draft utan Ballard a legreadybb linebackernek mondta, de egeszen eddig nem engedtek palyara, mert hogy mennyire nem NFL-kesz. Talan ket snapje volt a mai meccsig. Most Carlies kiesese miatt raktak be kezdeni. Amikor a masodik koros LB-d nem fer be ebbe a sorba kezdeni, aki nalunk van, akkor tudod, hogy baj van. 🤣
Stez
readybb, mint reese, styles, rodriguez vagy hill? ennyire hülye még ez az ember sem lehet 💀

57 perce
Stez SMU Mustangs 50 352 — Whoops, looks like something went wrong.
Ez a vedelem meg mindig elmondhatatlanul fos.
Stez
a bears vagy a colts védelme nagyobb vödör szar, azon filóztam. de valszeg a miénk, ebben legalább nem középszerű a csapat
fake.id
Ebben szerintem verhetetlen a csapat. Ennyire rossz front szerintem nincs meg egy a ligaban. Mert a db-sor meg nem is lenne rossz, de ilyen nulla pass rushsal a secondary is szarnak fog kinezni, annyi ideig senki sem tudja tartani az emberet, amig az ellenfelek kubei nezelodhetnek.
Stez
cj allen meg haulcy is nagy pick volt, az már most látszik. kényszerhelyzetbe hozza magát, végignézi, ahogy a potens ilb és safety prospecteket elviszik előlünk drafton és a végén rábök mindkét üvöltő hiányposzton a megmaradt nyomorultak közül egyre, hogy ő mossa kezeit. zseni ez a csávó, steichen helyében már rég szájbavágtam volna a tulajdonos előtt a miheztartás végett xd
fake.id
A legviccesebb amugy az, hogy Allent a draft utan Ballard a legreadybb linebackernek mondta, de egeszen eddig nem engedtek palyara, mert hogy mennyire nem NFL-kesz. Talan ket snapje volt a mai meccsig. Most Carlies kiesese miatt raktak be kezdeni. Amikor a masodik koros LB-d nem fer be ebbe a sorba kezdeni, aki nalunk van, akkor tudod, hogy baj van. 🤣

57 perce
Wattnak legalább csak az orrát törtek el, azzal lehet játszani, de ez eléggé szabálytalannak tűnt, úgy benyúlva a sisakba…
Klaci79
Megye 2-ben is azt mondják a bírók, hogy ess el és befújom. Tetszett volna látványosabban vérezni!
Szokol
Igen, megye 2-ben lehet..de itt azért van 1-2 extra bíró aki észrevehetné. Na mindegy, sikerült a stop időben és megkapta a labdát a legjobb befektetésünk a 4.körös visszahordónk.
58 perce
JéBé Green Bay Packers 8 413
ennyi eleg volt ebbol.
remelem nyerunk, de egy AR serulesnek nagyon tudnek orulni
no
Taps
JéBé
nem rosszindulatbol nem kell hogy fajjon neki, csak ne jatszon mert csak hatraltatja a csapatot, arrol nem beszelve hogy kinyomnbam a szemem inkabb
no
Ha az FO is ezt a kovetkeztetest vonja le majd ev vegen akkor valoban nagyon karos mert idealis bunbak. Egyebkent fasza minden.
59 perce
Wattnak legalább csak az orrát törtek el, azzal lehet játszani, de ez eléggé szabálytalannak tűnt, úgy benyúlva a sisakba…
Klaci79
Megye 2-ben is azt mondják a bírók, hogy ess el és befújom. Tetszett volna látványosabban vérezni!
1 órája
1 órája
no Baltimore Ravens 9 307
ennyi eleg volt ebbol.
remelem nyerunk, de egy AR serulesnek nagyon tudnek orulni
no
Taps
JéBé
nem rosszindulatbol nem kell hogy fajjon neki, csak ne jatszon mert csak hatraltatja a csapatot, arrol nem beszelve hogy kinyomnbam a szemem inkabb