Pittsburgh Steelers - Miami Dolphins
1 feliratkozó
több mint 7 éve
AB is AB. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Hát ez ízi volt.
több mint 7 éve
AB
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
gedam
5 905
olyan nincs, hogy mindkettő kiesik?
több mint 7 éve
Én hiszek a védelmetekben. 😉sztem is a mai meccsünkön dől el az nfc-s bajnok, de én inkább őket tartom esélyesebbnek némilegNekem ez a tippem az SB-re. A 2. számú pedig a Steelers-PacksEgy Giants Steelers SB-t el tudnék képzelni.azt én is 😊
vontod
Szesze
Soldados
Szesze
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
bobi0092
4 353
Go Steelers!email, facebook, twitter 😀Még én fizessek ilyen faszságért? Na még mit nem!Sikerült végre két 1-1 óra után most már kettőt is aludni, úgyhogy frissen üdén várom a meccseket. Hajrá Phins!írd meg ricsinek sms-ben
alatriste
Negritis
alatriste
2017 van találd ki 😀
Negritis
Az mekkora lenne már, ha a SportTV az smsekre rárakná a 380 + áfa díjat 😀
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 7 éve
Egyszerű a gamplan. Add oda Bellnek 😊
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 7 éve
Hajrá Mi 😊
több mint 7 éve
email, facebook, twitter 😀Még én fizessek ilyen faszságért? Na még mit nem!Sikerült végre két 1-1 óra után most már kettőt is aludni, úgyhogy frissen üdén várom a meccseket. Hajrá Phins!írd meg ricsinek sms-ben
alatriste
Negritis
alatriste
2017 van találd ki 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
sztem is a mai meccsünkön dől el az nfc-s bajnok, de én inkább őket tartom esélyesebbnek némilegNekem ez a tippem az SB-re. A 2. számú pedig a Steelers-PacksEgy Giants Steelers SB-t el tudnék képzelni.azt én is 😊
vontod
Szesze
Soldados
több mint 7 éve
Szép estét, hajrá Packers!
több mint 7 éve
Még én fizessek ilyen faszságért? Na még mit nem!Sikerült végre két 1-1 óra után most már kettőt is aludni, úgyhogy frissen üdén várom a meccseket. Hajrá Phins!írd meg ricsinek sms-ben
alatriste
Negritis
Szerkesztette: alatriste
Liverpool Fc
több mint 7 éve
fűzővel kifelé, 120yard...😮 Amúgy ezek konkurens oldalak? 😀Kéretik a bowl.one-on konkurens oldalt nem reklámozniGooooo snecik!!!🏈🏈🏈Jók ezek a labdák ( Fűzővel kifelé 😀 ). Hogy csináltad?
silent7939
Greengo
alatriste
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
Nekem ez a tippem az SB-re. A 2. számú pedig a Steelers-PacksEgy Giants Steelers SB-t el tudnék képzelni.azt én is 😊
vontod
Szesze
több mint 7 éve
big ben vs ajayi, igaz londoni matchup
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
vajon miért nem térdelt?
több mint 7 éve
Sikerült végre két 1-1 óra után most már kettőt is aludni, úgyhogy frissen üdén várom a meccseket. Hajrá Phins!írd meg ricsinek sms-ben
alatriste
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Külföldi nézők kedvéért valaki leirná?Sanyi beszólt a gyerekszüléses smsezőknek, VÉGRE, VÉGRE, VÉGRE!!!!!Mit mondott?:o
Kampman
balintbaba
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 7 éve
Kéretik a bowl.one-on konkurens oldalt nem reklámozniGooooo snecik!!!🏈🏈🏈Jók ezek a labdák ( Fűzővel kifelé 😀 ). Hogy csináltad?
silent7939
Greengo
Liverpool Fc
több mint 7 éve
telefonos emojiGooooo snecik!!!🏈🏈🏈Jók ezek a labdák ( Fűzővel kifelé 😀 ). Hogy csináltad?
silent7939
Greengo
több mint 7 éve
sporttv-s online link az 'onlinetvkérésre' kivül van?
több mint 7 éve
Gooooo snecik!!!🏈🏈🏈Jók ezek a labdák ( Fűzővel kifelé 😀 ). Hogy csináltad?
silent7939
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
Sanyi beszólt a gyerekszüléses smsezőknek, VÉGRE, VÉGRE, VÉGRE!!!!!Mit mondott?:o
Kampman
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
Sikerült végre két 1-1 óra után most már kettőt is aludni, úgyhogy frissen üdén várom a meccseket. Hajrá Phins!
Liverpool Fc