Pittsburgh Steelers - Miami Dolphins
1 feliratkozó
több mint 7 éve
ergo a ravens még a középszintet sem éri elJutott be középszerű csapat idén a PO-ba. 😊Azért mert a Ravens jelenleg középszerű csapat. 😉 (Nem bántásból írom)Hát ez ízi volt.vége is a meccsnek
Beki
a faszé nem mi jutottunk be ezek helyett
gedam
Soldados
Vrij6
mondjuk a broncos se 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Látom jön a sok értelmes hsz. Nem is folytatnám...
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
én hivatalbol a phinsnek drukkolok...az meg nem szokott jót jelenteni
több mint 7 éve
mukijoe
1 041
Ellopták megint Hópihét?
több mint 7 éve
Nos, eddig a játék képe a Steelers W-re adott 1.10-es szorzót mutatja...akkor én szakítok az 1.17-tel 😀
bobi0092
több mint 7 éve
tutorial.math.lamar.edu/Classes/CalcII/ImproperIntegrals_files/eq0033P.gifTackle nélkül nehéz lesz bárkit szerelni...nyerni végképp.#analízis 😀
peach
Höri
több mint 7 éve
Jutott be középszerű csapat idén a PO-ba. 😊Azért mert a Ravens jelenleg középszerű csapat. 😉 (Nem bántásból írom)Hát ez ízi volt.vége is a meccsnek
Beki
gedam
Soldados
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
Van hová fejlődni úgy látom.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
Tackle nélkül nehéz lesz bárkit szerelni...nyerni végképp.#analízis 😀
peach
több mint 7 éve
Csodával határos, hogy ez a Fins behúzott 10 meccset, ők se tudják már, hogy sikerült.
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Azért mert a Ravens jelenleg középszerű csapat. 😉 (Nem bántásból írom)Hát ez ízi volt.vége is a meccsnek
Beki
gedam
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
bobi0092
4 353
Nos, eddig a játék képe a Steelers W-re adott 1.10-es szorzót mutatja...
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 7 éve
Pedig egész sokáig szoros volt
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Jó estét,jó szurkolást! Ez gyors volt
több mint 7 éve
abban én is 😊 könnyű dolguk biztos nem lesz, de épp most vannak a legjobb passzban..Én hiszek a védelmetekben. 😉sztem is a mai meccsünkön dől el az nfc-s bajnok, de én inkább őket tartom esélyesebbnek némilegNekem ez a tippem az SB-re. A 2. számú pedig a Steelers-PacksEgy Giants Steelers SB-t el tudnék képzelni.azt én is 😊
vontod
Szesze
Soldados
Szesze
Soldados
közben vezettek is.. mondjuk nektek a jövő hét lesz az igazán veszélyes
több mint 7 éve
gedam
5 905
Hát ez ízi volt.vége is a meccsnek
Beki
több mint 7 éve
Tackle nélkül nehéz lesz bárkit szerelni...nyerni végképp.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Csókolom csókolomMég nem tudtam eldönteni melyik bandwagonra üljek fel az este... talán a jó meccsére 😊
több mint 7 éve
Ott vaaaaaaan! Szép blokkok.
több mint 7 éve
a miami D#nél becsúszott a barnaság 😀