Pittsburgh Steelers - New England Patriots
több mint 5 éve
Mekkora balfasz csapat ez istenem.Rico Fatáèkat jobb volt nézni
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 5 éve
Gilmore-ra jöhetett volna zászló
több mint 5 éve
Klaci79
22 219
Ez vicc...
több mint 5 éve
Cypress
3 228
BB moment, pathetic...
több mint 5 éve
fcancellara
1 559
Nice...nem hiszem el...
több mint 5 éve
Mit mondtam Gandalfot idézve?jottomre ot nap multan szamitsatok, keletrol?
ThundersNFL
több mint 5 éve
Mit mondtam Gandalfot idézve?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
fcancellara
1 559
Samuels 100 yard felett
több mint 5 éve
Hajrá Pits*Pats
Nyerni kell
Kohonen
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Nem vártam győzelmi esélyt a 4. negyedre, így még fájóbb lesz ha kikapunk.
több mint 5 éve
Ez az eredmenykövetés azzá alakult, hogy a két szurkolótábor győzködi a másikat, hogy a saját csapata a rosszabb. 😀szerintem a PIT csak a hibáknak köszönheti, hogy rossznak tűnik, úgy egészében itt a NE aki totál gyenge
jamaicababa
megköszönhetjük a PIT-nek, hogy nem végeztek ki, de még nem nyertünk
több mint 5 éve
Ez az eredmenykövetés azzá alakult, hogy a két szurkolótábor győzködi a másikat, hogy a saját csapata a rosszabb. 😀Mindegy az, barmelyiket leszopatja majd a PO-ban a Colts. 8-)
jamaicababa
több mint 5 éve
Klaci79
22 219
Ez az eredmenykövetés azzá alakult, hogy a két szurkolótábor győzködi a másikat, hogy a saját csapata a rosszabb. 😀Ebben mi verhetetlenek vagyunk...de most tényleg...hat láttad azt az előző drive-ot. 3 pont már tényleg a minimum lett volna, de az se jött össze.
jamaicababa
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Most nagyon kell a fókusz gyerekek, TD-vel kell lezárni a driveot, különben szopó lesz az utolsó 15 perc.
több mint 5 éve
Klaci79
22 219
Mi lenne ha kiegyeznénk egy X-ben? Senki nem érdemli meg a győzelmet.Nekünk már nem fér bele...de nyugi, mert úgyis mi vagyunk azok, akik jó játékkal is ki tudunk kapni...
Nomac
több mint 5 éve
Ez az eredmenykövetés azzá alakult, hogy a két szurkolótábor győzködi a másikat, hogy a saját csapata a rosszabb. 😀
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Mondanám mindkét CSAPATNAKFUSSATOK BOLONDOK!!!
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Januárban örültem McDaniels maradásának.Sajnos a 4.negyedre tartalékol, mint tavaly.
Elmúlt
zinedine5
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Ennél sokkal magasabb szintű dolgozatokkal készülök, élmény lesz minden pillanat, garantálom. 😀Rákattintottam és most egy kicsit elveszítettem a hitemet úgy mindenben.Én is nagyon szeretem, valószínű Kamp-nél is minimum Zsülike szintjén van. 😮Ez a hiro olyan ellenszenves fax hogy még a mentőben is ütném.Hangsúlyozottan felhívom a figyelmet, hogy az utóbbi évek tapasztalataiból okulva két szabályt vezettünk be a halfttime showk-kal kapcsolatbanÚgy érzem Zsülike nekem szólt, igenis, vettem. Kis kedvcsinálónak, hogy jövő évi hálftájm showra milyen remek darabokkal készülök:
1. Alekoszos videót csak hálaadás napján és a rájátszás idején (beleértve a Super Bowlt de nem beleértve a Pro Bowlt) rakunk be
2. Fásy Zsülis videóért azonnali és visszavonhatatlan kitiltás, továbbá rendőrségi feljelentés jár
Kampman
www.youtube.com/watch?v=4qdqwa-Ed5o
Cypress
vontod
Cypress
Kampman
több mint 5 éve
Januárban örültem McDaniels maradásának.A végrehajtás is gyenge.
Elmúlt
zinedine5
több mint 5 éve
Januárban örültem McDaniels maradásának.Januarban nem orultem, hogy McDaniels visszamondta a Colts HC-allasat.
Elmúlt
zinedine5
Elmult
több mint 5 éve
DUPREE MICSODA BLOKKmedia.graytvinc.com/images/810*455/Bud+Dupree+Steelers+1.jpg
Stez