Pittsburgh Steelers - New England Patriots
több mint 5 éve
max ti, en biztos nem. az en szotaramban nem szerepel a bun szonah, bevallom, hogy nezem a meccset.Nekünk meggyónhatod, mind bűnösök vagyunk
xtaki
Kampman
több mint 5 éve
xtaki
3 441
a multheti raiders csufsag utan megfogadtam, hogy nem...igaz csak arra a hetre.nah, bevallom, hogy nezem a meccset.Nekünk meggyónhatod, mind bűnösök vagyunk
xtaki
Kampman
epp hogy letelt...
több mint 5 éve
Klaci79
22 219
Realizmus sajnos...idén elvétve láttam 2 ilyen tökéletes drive-ot egy meccsen...Na abban biztosak lehettek, hogy ilyen jól felépített és végigvitt drive-unk nem lesz több ma este....Ne légy pesszimista. A Pats védelem ma sokat fog ennek érdekében tenni.
Klaci79
Burkus
több mint 5 éve
Akkor megnyugodtam! 😊Milyen CB az, aki egy TE így megetet??safety volt, nem corner
Szokol
Stez
több mint 5 éve
Kampman
28 290
nah, bevallom, hogy nezem a meccset.Nekünk meggyónhatod, mind bűnösök vagyunk
xtaki
több mint 5 éve
Na abban biztosak lehettek, hogy ilyen jól felépített és végigvitt drive-unk nem lesz több ma este....Ne légy pesszimista. A Pats védelem ma sokat fog ennek érdekében tenni.
Klaci79
több mint 5 éve
xtaki
3 441
nah, bevallom, hogy nezem a meccset.
több mint 5 éve
Milyen CB az, aki egy TE így megetet??safety volt, nem corner
Szokol
több mint 5 éve
Milyen CB az, aki egy TE így megetet??
több mint 5 éve
Chung de amatőr volt...
több mint 5 éve
Klaci79
22 219
Na abban biztosak lehettek, hogy ilyen jól felépített és végigvitt drive-unk nem lesz több ma este....
több mint 5 éve
Üdv!A védelem már hozza a formáját.
Ma vajon a NE melyik csapatrésze betlizik?😊
NB2
több mint 5 éve
Jó estét, jó szurkolást. Azt hiszem a vérnyomásomat ma minimumon tudom tartani...főleg most, hogy megláttam Burns végre kezdő ismét. Meg sem akarjuk kockáztatni, hogy megnyerjük ezt a meccset 😊Igen, én is örülök, hogy a Pats elleni zakó belénk van kódolva, nem tudok kiakadni 😀
Klaci79
több mint 5 éve
Na szép estét mindenkinek! Remélem jobban törjük majd át a Honvéd védelmi vonalát, mint az MTV-székháznál a tömeg a rendőrsorfalat.
több mint 5 éve
geridvtk
6
Jó estét,jó szurkolást! Here we go! Esetleg valakinek sport2 link? Ha nincs segond,maradok a redditnél. Köszi
több mint 5 éve
Klaci79
22 219
Jó estét, jó szurkolást. Azt hiszem a vérnyomásomat ma minimumon tudom tartani...főleg most, hogy megláttam Burns végre kezdő ismét. Meg sem akarjuk kockáztatni, hogy megnyerjük ezt a meccset 😊
több mint 5 éve
22:25, Sport2