Pittsburgh Steelers - New England Patriots
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Itt JINX-re, kizárólag Iktriadnak van jogosultsága, mi csak szánalmas alatvalók vagyunk. 😀Wut? Csak jinxelekMint kés a vajon, semmi esélyünk. Brady a legnagyobb sztár. A védelmünk kizárt, hogy labdát szerezzen. Akár le is lehetne fúlni a következő Pats TD után.Most azonnal kapcsolj ki tévét, netet, mobilt és menj aludni!!! Hát mi a kurva élet ez a kishtűség, a Steelersről van szó, nem a Kisvárdáról. Mi akkor is képesek vagyunk nyerni, ha már lángol az Univerzum.
fcancellara
Cypress
fcancellara
több mint 5 éve
toothy
222
Valahol rohadt szánalmas, hogy egy PO-ba menő csapatnál ha nem sackelik az irányítót MINDEN!!! passza elkapás az ellenfél irányítójának! Rohadtul nincs védelem!!!Egesz szezonban ezt szokhattuk meg, kiveve a Vikings ellen 😀
NB2
több mint 5 éve
És mit nyertünk volna vele? Így lassan tényleg azt visszünk (és bustoljuk be) QB poszton a drafton, akit mi akarunk.StezNem, a Jaguarsrol. Mar most retteg tole, mi lesz Bortles utan ott.Az mint eddig. Halálhörgés, siralom.
Stez
Apro bibi, hogy vele ma nyertetek volna, a beszari Kesslerrel meg pont semmivel sem jobb a bulika. <3iktriad
több mint 5 éve
Valahol rohadt szánalmas, hogy egy PO-ba menő csapatnál ha nem sackelik az irányítót MINDEN!!! passza elkapás az ellenfél irányítójának! Rohadtul nincs védelem!!!A Steelersről beszélsz?
NB2
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 5 éve
Szép, hajrá steelers 😊
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
Tiszta zászló volt!!! Nem láttátok? Majdnem megöltek 😉
több mint 5 éve
Faszául futottunk ebben a drive-ban, nem?
több mint 5 éve
Valahol rohadt szánalmas, hogy egy PO-ba menő csapatnál ha nem sackelik az irányítót MINDEN!!! passza elkapás az ellenfél irányítójának! Rohadtul nincs védelem!!!
több mint 5 éve
Cypress
3 228
LOL Brown baby!!!
több mint 5 éve
Az mint eddig. Halálhörgés, siralom.Nem, a Jaguarsrol. Mar most retteg tole, mi lesz Bortles utan ott.te most az NE-ről írtál? 😊Az a lènyeg hogy ne legyen negatív szezon.Szerintem ez egy kurva jó szezon, sok jó meccsünk volt. Eredményesnek nem eredményes, de élvezhető. Majd BB után lesz itt igazán szopás.
Tibi76
Szokol
NB2
Stez
Apro bibi, hogy vele ma nyertetek volna, a beszari Kesslerrel meg pont semmivel sem jobb a bulika. <3iktriad
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
Erre jönni kellett volna az automatic TD-nek is...
több mint 5 éve
Imitheking
1 882
Booo, semmi nem volt
több mint 5 éve
Ezért minek?
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 5 éve
hülye bíró nem is láthatta onnan!!!a közeli bíró nem is dobott semmit!
több mint 5 éve
Na jól van
több mint 5 éve
Szeretem az ilyen időben bedobott zászlókat!
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Mondjuk ebben a NE sem túl acélos. Titans win??? Miami win??? Két teljesen homály meccs.Meg akkor is képesek vagyunk kikapni ha kismacskák állnak fel ellenünk.Mint kés a vajon, semmi esélyünk. Brady a legnagyobb sztár. A védelmünk kizárt, hogy labdát szerezzen. Akár le is lehetne fúlni a következő Pats TD után.Most azonnal kapcsolj ki tévét, netet, mobilt és menj aludni!!! Hát mi a kurva élet ez a kishtűség, a Steelersről van szó, nem a Kisvárdáról. Mi akkor is képesek vagyunk nyerni, ha már lángol az Univerzum.
fcancellara
Cypress
vontod
több mint 5 éve
Az mint eddig. Halálhörgés, siralom.Nem, a Jaguarsrol. Mar most retteg tole, mi lesz Bortles utan ott.te most az NE-ről írtál? 😊Az a lènyeg hogy ne legyen negatív szezon.Szerintem ez egy kurva jó szezon, sok jó meccsünk volt. Eredményesnek nem eredményes, de élvezhető. Majd BB után lesz itt igazán szopás.
Tibi76
Szokol
NB2
Stez
Akkor ellenünk miért jöttetek vissza az utolsó negyedben? 😊Meg akkor is képesek vagyunk kikapni ha kismacskák állnak fel ellenünk.Mint kés a vajon, semmi esélyünk. Brady a legnagyobb sztár. A védelmünk kizárt, hogy labdát szerezzen. Akár le is lehetne fúlni a következő Pats TD után.Most azonnal kapcsolj ki tévét, netet, mobilt és menj aludni!!! Hát mi a kurva élet ez a kishtűség, a Steelersről van szó, nem a Kisvárdáról. Mi akkor is képesek vagyunk nyerni, ha már lángol az Univerzum.
fcancellara
Cypress
vontod
több mint 5 éve
fcancellara
1 559
Wut? Csak jinxelekMint kés a vajon, semmi esélyünk. Brady a legnagyobb sztár. A védelmünk kizárt, hogy labdát szerezzen. Akár le is lehetne fúlni a következő Pats TD után.Most azonnal kapcsolj ki tévét, netet, mobilt és menj aludni!!! Hát mi a kurva élet ez a kishtűség, a Steelersről van szó, nem a Kisvárdáról. Mi akkor is képesek vagyunk nyerni, ha már lángol az Univerzum.
fcancellara
Cypress
több mint 5 éve
Hogy jön ide a Bengals????Meg akkor is képesek vagyunk kikapni ha kismacskák állnak fel ellenünk.Mint kés a vajon, semmi esélyünk. Brady a legnagyobb sztár. A védelmünk kizárt, hogy labdát szerezzen. Akár le is lehetne fúlni a következő Pats TD után.Most azonnal kapcsolj ki tévét, netet, mobilt és menj aludni!!! Hát mi a kurva élet ez a kishtűség, a Steelersről van szó, nem a Kisvárdáról. Mi akkor is képesek vagyunk nyerni, ha már lángol az Univerzum.
fcancellara
Cypress
vontod
több mint 5 éve
Meg akkor is képesek vagyunk kikapni ha kismacskák állnak fel ellenünk.Mint kés a vajon, semmi esélyünk. Brady a legnagyobb sztár. A védelmünk kizárt, hogy labdát szerezzen. Akár le is lehetne fúlni a következő Pats TD után.Most azonnal kapcsolj ki tévét, netet, mobilt és menj aludni!!! Hát mi a kurva élet ez a kishtűség, a Steelersről van szó, nem a Kisvárdáról. Mi akkor is képesek vagyunk nyerni, ha már lángol az Univerzum.
fcancellara
Cypress
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 5 éve
Majd ha eltelik 32 év Arizona óta, akkor majd izgulni fogok. Addig csak elfogadom, hogy egy évben csak egy csapat nyerhet.A végeredmény ugyanaz lesz mint évek óta. Nyerni nem nyersz semmit.Az sajnos nemsokára ittvan. Jön majd az ínséges időszak.Az a lènyeg hogy ne legyen negatív szezon.Szerintem ez egy kurva jó szezon, sok jó meccsünk volt. Eredményesnek nem eredményes, de élvezhető. Majd BB után lesz itt igazán szopás.
Tibi76
Szokol
vontod
Tibi76
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Mint kés a vajon, semmi esélyünk. Brady a legnagyobb sztár. A védelmünk kizárt, hogy labdát szerezzen. Akár le is lehetne fúlni a következő Pats TD után.Most azonnal kapcsolj ki tévét, netet, mobilt és menj aludni!!! Hát mi a kurva élet ez a kishtűség, a Steelersről van szó, nem a Kisvárdáról. Mi akkor is képesek vagyunk nyerni, ha már lángol az Univerzum.
fcancellara
több mint 5 éve
Nem, a Jaguarsrol. Mar most retteg tole, mi lesz Bortles utan ott.te most az NE-ről írtál? 😊Az a lènyeg hogy ne legyen negatív szezon.Szerintem ez egy kurva jó szezon, sok jó meccsünk volt. Eredményesnek nem eredményes, de élvezhető. Majd BB után lesz itt igazán szopás.
Tibi76
Szokol
NB2