Pittsburgh Steelers - New England Patriots
több mint 5 éve
Ne messzire ennyire, csak egy elemet kéne adni...Arra a nőre ráférne egy orgazmus.Faszom, nem streamel Széll Bernadett, muszáj vagyok Sanyit és Ricsit hallgatni.Mér mit akarol tőle?
Szokol
kishaszi
Tibi76
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
Közben Brown túl a 11.000 elkapott yardon.
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 5 éve
BB mire tartogatja a 3 rohadt TO-t???
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Ricsi bazmeg úgy ordít, mintha TD-t ért volna el a Pats.
több mint 5 éve
Haden kurva jó!!Hopp egy kis hiba..😐
steelwolf
több mint 5 éve
Tomlin challenge? 😊
több mint 5 éve
Csak ClaytonA Dallasban nem is volt Clark, összekevered a Supermannel.lol, Gronkowski, mint az nfl valaha volt legjobb te-je... hat a kedves sms-iro sem hallott meg Eric Ebronrol!Dallas Clark már smafu?
Stez
iktriad
Szokol
több mint 5 éve
Haden kurva jó!!
több mint 5 éve
Nyomatja a Való Világot.Faszom, nem streamel Széll Bernadett, muszáj vagyok Sanyit és Ricsit hallgatni.Mér mit akarol tőle?
Szokol
kishaszi
több mint 5 éve
Arra a nőre ráférne egy orgazmus.Faszom, nem streamel Széll Bernadett, muszáj vagyok Sanyit és Ricsit hallgatni.Mér mit akarol tőle?
Szokol
kishaszi
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 5 éve
A Dallasban nem is volt Clark, összekevered a Supermannel.lol, Gronkowski, mint az nfl valaha volt legjobb te-je... hat a kedves sms-iro sem hallott meg Eric Ebronrol!Dallas Clark már smafu?
Stez
iktriad
több mint 5 éve
lol, Gronkowski, mint az nfl valaha volt legjobb te-je... hat a kedves sms-iro sem hallott meg Eric Ebronrol!Dallas Clark már smafu?
Stez
több mint 5 éve
Faszom, nem streamel Széll Bernadett, muszáj vagyok Sanyit és Ricsit hallgatni.Mér mit akarol tőle?
Szokol
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
Jaaaaa...akkor itt a helye.😀De látod hogy arról sem ő tehet.Már ezért érdemes itt tartani séfbàcsit. Úgy csellendzsel mint senki.A BudSpencerTerenceHill filmeket meg lehet nézni 40x is, mert vicces. Tomlinchallenge nem az.
Tibi76
kishaszi
Nem is tudom mi a szerepe itt neki.
Szerintem semmi😂
Tibi76
Nagyon jó motivátor.
Vagy kommutátor vagy mi...
kishaszi
Főleg a szar csapatok ellen tud jól motiválni.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 5 éve
Faszom, nem streamel Széll Bernadett, muszáj vagyok Sanyit és Ricsit hallgatni.
több mint 5 éve
lol, Gronkowski, mint az nfl valaha volt legjobb te-je... hat a kedves sms-iro sem hallott meg Eric Ebronrol!
több mint 5 éve
😀De látod hogy arról sem ő tehet.Már ezért érdemes itt tartani séfbàcsit. Úgy csellendzsel mint senki.A BudSpencerTerenceHill filmeket meg lehet nézni 40x is, mert vicces. Tomlinchallenge nem az.
Tibi76
kishaszi
Szerintem semmi😂
Tibi76
Nagyon jó motivátor.
Vagy kommutátor vagy mi...
több mint 5 éve
Középső futás😍😍
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Mondjuk most jut eszembe h ez a ricsi is pont olyan hülyemint Knézy volt: mindent elpofáznak előre. Amikor mondta, hogy BB 139es passer ratingnél tart, tudtam, hogy jön a kibaszott interception.
több mint 5 éve
Jók ezek a közös beszélgetések, csak azok a kurva meccsek ne lennének! 😀
több mint 5 éve
Már megint faszan futottunk....mennyetek a pcsába 😢😢😢Nem megyek!
Klaci79
több mint 5 éve
hejifekaaDe látod hogy arról sem ő tehet.Már ezért érdemes itt tartani séfbàcsit. Úgy csellendzsel mint senki.A BudSpencerTerenceHill filmeket meg lehet nézni 40x is, mert vicces. Tomlinchallenge nem az.
Tibi76
kishaszi
Szerintem semmi😂
Tibi76
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
Már megint faszan futottunk....mennyetek a pcsába 😢😢😢
több mint 5 éve
Fus-sunk!
több mint 5 éve